- 18 Mayıs 2023
- 275
- 49
- 18
- 31
- Konu Sahibi yasminesss
Klomen verdi yumurtalıklar içinBir sorun yoktur inşallah. Ne için ilaç verdi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Klomen verdi yumurtalıklar içinBir sorun yoktur inşallah. Ne için ilaç verdi
Çatlaması için değil mi canım? Yumurta takibi için gidecek misinKlomen verdi yumurtalıklar için
Aynen öyle bir hafta sonra gel dedi yani çok umutlanmak istemiyorum işe yaramama olasılığı da varÇatlaması için değil mi canım? Yumurta takibi için gidecek misin
Sen ne yaptın doktora gidecektinAynen öyle bir hafta sonra gel dedi yani çok umutlanmak istemiyorum işe yaramama olasılığı da var
Valla canım ben bugün dayanamayıp test yaptım soğan kürüne umut bağlayıp tabi ki negatif çıktı. Ama benim adetime baya var 18 indeAynen öyle bir hafta sonra gel dedi yani çok umutlanmak istemiyorum işe yaramama olasılığı da var
Yumurtalama gününü hesaplamaya çalış adetin düzenli ise soğan suyu 21 güne tamamla sana özel mesaj attım bir sayfa geldi mi sanaValla canım ben bugün dayanamayıp test yaptım soğan kürüne umut bağlayıp tabi ki negatif çıktı. Ama benim adetime baya var 18 indeCuma gidiyorum doktora
Soğan kürünü 12. Günden sonra içmemeye başladım bıraktım. Çünkü düzenim bozulmuştu sabah içip tekrar gece içiyordum soğumasını bekliyordum falan işkence haline geldi. Mesajını gördüm ama hatırlayamadım şuanYumurtalama gününü hesaplamaya çalış adetin düzenli ise soğan suyu 21 güne tamamla sana özel mesaj attım bir sayfa geldi mi sana
Keşke bırakmasaydın rahimi temizliyor en azından 15 günü tamamlasaydın yumurtlama genelinde 14. Güne denk geliyor o yüzden 15 gün için diyorlar bazı şeyler emek istiyorSoğan kürünü 12. Günden sonra içmemeye başladım bıraktım. Çünkü düzenim bozulmuştu sabah içip tekrar gece içiyordum soğumasını bekliyordum falan işkence haline geldi. Mesajını gördüm ama hatırlayamadım şuan
Önemli değilgördüm şimdi. Sayfa olduğunun farkında bile değilim şuan yeni görüyorum bakarım canım teşekkürler
Ben bıraktığımda yumurtlama dönemimi geçmiştim canım. Ben adet bitikten 1 gün sonra başladımKeşke bırakmasaydın rahimi temizliyor en azından 15 günü tamamlasaydın yumurtlama genelinde 14. Güne denk geliyor o yüzden 15 gün için diyorlar bazı şeyler emek istiyorben tatildeyken başladım içmeye Sabah erk saate içmiyordum gecede geç saate içiyordum
O dönem de yaptıysan inşallah olmuşturBen bıraktığımda yumurtlama dönemimi geçmiştim canım. Ben adet bitikten 1 gün sonra başladım
Yarını iple çekiyorum hastaneye gideceğiz işte. Eğer ilgilenmezlerse direkt özele gideceğim.O dönem de yaptıysan inşallah olmuştursen doktor tedavisi al ben de baktım çare yok doktor tedavisi aldım
İstanbul da yaşıyorsan bir tık orada ki hastaneler ilgileniyorŞ
Yarını iple çekiyorum hastaneye gideceğiz işte. Eğer ilgilenmezlerse direkt özele gideceğim.
Ama ilgilenme açısından özel hastane özellikle İstanbul da bir doktor var çok iyiİstanbul da yaşıyorsan bir tık orada ki hastaneler ilgileniyor
Evet İstanbul’da yaşıyorum. Hangi doktor?Ama ilgilenme açısından özel hastane özellikle İstanbul da bir doktor var çok iyi
Nisa hastanesiEvet İstanbul’da yaşıyorum. Hangi doktor?
Nisa hastanesi Bahçelievler de Medipol ile anlaşmalı doktor ismi Muhabbet HALİLOĞLU herkes bu doktordan bahsediyor çok iyi diyeEvet İstanbul’da yaşıyorum. Hangi doktor?
Teşekkür ederim canım. Arayıp konuştum sigortasız muayene ücreti 1100 tl ssk lı 650 benim sigortam yok. Ssk olsa hiç düşünmeden oraya giderdim kısmet.Nisa hastanesi
Nisa hastanesi Bahçelievler de Medipol ile anlaşmalı doktor ismi Muhabbet HALİLOĞLU herkes bu doktordan bahsediyor çok iyi diye
Hadiya eşinin den faydalanıyor musun ? Valla canım şuan tüm özel hastane aynı fiyatta senin oturduğun yerde nasıl bilmiyorumTeşekkür ederim canım. Arayıp konuştum sigortasız muayene ücreti 1100 tl ssk lı 650 benim sigortam yok. Ssk olsa hiç düşünmeden oraya giderdim kısmet.