- 18 Ağustos 2020
- 646
- 537
- 18
- 26
- Konu Sahibi Velhasil kelam
-
Bende hiç bir yan etkisi olmadı bendede her yumurtlama zamanı akıntı ve sizi olurdu bu normal birşey ama yan etkileri varmıdır bilemem çoğu kadınlara yaramış çoğuna yaramamış diye çok okudum topiklerden bence zararı olacağını düşünmüyorumDaha öncede yazmıştım âdetin 13. Günü bugün ve 1 haftadır soğan kürü yapıyorum .. yumurtlama çarşamba gibiydi ağrıdan öyle hissettim ama benim şeffaf akıntım ve kasik ağrım sızlama şeklinde devam ediyor hala yumurtluyor olamam elimde test de yok ovulasyon testiacaba soğan kürünün yan etkileri olabilir mi bu akıntı ve sızlama? Sizdede oldu mu ? Ben 4 yıl önce yapmıştım soğan suyu hatırlamıyorum sonuçlarını
Yan etki derken kasik ağrısinin devamı veya hafif bel ağrısı demek istedimBende hiç bir yan etkisi olmadı bendede her yumurtlama zamanı akıntı ve sizi olurdu bu normal birşey ama yan etkileri varmıdır bilemem çoğu kadınlara yaramış çoğuna yaramamış diye çok okudum topiklerden bence zararı olacağını düşünmüyorum
Soğan kürünü deenemeden önce benim yumurtlama günüm yaklaştığında ağrı başlar yumurtlamadan bir kaç gün sonrada devam eder ve azalır soğan kürünü kullandigimda artı birşeyler olmadi herzamanki oldu .Bence siz carsamba sonraki günlerde yumurtlamis olabilirsiniz soğan suyu ağrı yapmazYan etki derken kasik ağrısinin devamı veya hafif bel ağrısı demek istedim
Neslihancım soğan kürünü kullanırken yumurtlamanı nasıl anladın ve adetin düzenlimiydi ne zaman yumurtladın akıntın nasıldı anlatabilir misin bende kullanıyorum da yumurtlama günü mü anlayamadımCanım soğan kürü kullanırken aynı belirtiler oldu bendede
Hamileydim ama soğan kürünün müydü hamileliğin miydi belirtiler bilmiyorum inşallah hamileliktir seninkide
Canım nasıl oldu süreç anlatır mısın belirtiler falan oldumu okuduysa be zaman başladı bende kullanıyorum da 2 günüm kaldı ama yumurtlama günümü anlayamadımBen kullandığım ay hamile kaldım şuan 19 haftadayim
Canım yumurtlamayı ovuyle takip etmedim ben takvime göre yaptımNeslihancım soğan kürünü kullanırken yumurtlamanı nasıl anladın ve adetin düzenlimiydi ne zaman yumurtladın akıntın nasıldı anlatabilir misin bende kullanıyorum da yumurtlama günü mü anlayamadım
Ben oncelikle sogan kurunu yaptim bir sonraki ay bal coreoktu yapmistim dene istersenSelam kizlar birşey sorucam size öncelikle 7 aydır bebek düşünüyoruz ama olmuyor soğan kürü duymuştum deneyen oldu mu faydasını gören vs ???
Benimde akıntım yoğunlaştı bi ara şimdi senin ki gibi kremsi akıntı var ve kasıklarım belim ve bacaklarım ağrıyo adet sancısı gibi bakalım reglime 11 gün varCanım yumurtlamayı ovuyle takip etmedim ben takvime göre yaptım
o gün ilişki oldu o günden sonra beyaz akıntım oldu hep krem gibi adete 3 gün kalada öğrendim hamileliğimi silik çizgi ile inşallah sende tadarsın o duyguyu kucagına alırsın sağlıkla bebeğini
Adetlerin düzenlimiydi peki düzensizse soğan kürü yapınca zamanın da geldi miBen oncelikle sogan kurunu yaptim bir sonraki ay bal coreoktu yapmistim dene istersen
Yaa hadi inşallah canımBenimde akıntım yoğunlaştı bi ara şimdi senin ki gibi kremsi akıntı var ve kasıklarım belim ve bacaklarım ağrıyo adet sancısı gibi bakalım reglime 11 gün var
Çarşamba ve Perşembe gününü değerlendirmistim cuma ara verdim o zaman her ihtimale karşı bugünü de deverlendireyim gerisi Allah'a kalmış hayırlısıSoğan kürünü deenemeden önce benim yumurtlama günüm yaklaştığında ağrı başlar yumurtlamadan bir kaç gün sonrada devam eder ve azalır soğan kürünü kullandigimda artı birşeyler olmadi herzamanki oldu .Bence siz carsamba sonraki günlerde yumurtlamis olabilirsiniz soğan suyu ağrı yapmaz
Evet duzensizdi ilk gebeligime soğan kuru vesile oldu canim suan yine denedim kimyasal bi gebelik yasadim son raki ay corekotunu yaptim hamileyim suan elhamdillah cok sukur canim dene inseALLaHAdetlerin düzenlimiydi peki düzensizse soğan kürü yapınca zamanın da geldi mi
Saol canım yaptım bu ay soğan kürünü 2 günüm kaldı bakalım neler olacak reglim gelirsede diğer ay bal çrekotunu yapıcam sende sağlıcakla bebeğine kavuşursun bitanem inşallahEvet duzensizdi ilk gebeligime soğan kuru vesile oldu canim suan yine denedim kimyasal bi gebelik yasadim son raki ay corekotunu yaptim hamileyim suan elhamdillah cok sukur canim dene inseALLaH
Amin aminn inseALLAH canim darisi sana ve bekleyenlereSaol canım yaptım bu ay soğan kürünü 2 günüm kaldı bakalım neler olacak reglim gelirsede diğer ay bal çrekotunu yapıcam sende sağlıcakla bebeğine kavuşursun bitanem inşallah
Amin inşallahAmin aminn inseALLAH canim darisi sana ve bekleyenlere
Çörekotu nasıl yaptnz amaEvet duzensizdi ilk gebeligime soğan kuru vesile oldu canim suan yine denedim kimyasal bi gebelik yasadim son raki ay corekotunu yaptim hamileyim suan elhamdillah cok sukur canim dene inseALLaH
İnşallah hakkınizda hayırlısı olsunÇarşamba ve Perşembe gününü değerlendirmistim cuma ara verdim o zaman her ihtimale karşı bugünü de deverlendireyim gerisi Allah'a kalmış hayırlısı
Ben 15 gün kullandım bitirdiğimde adetime 4-5 gün vardı ama adet gününden 10 gün önce erkenden kasıklarım ve bacaklarim ağrımaya başladı sonra adete 4 gün kala bir damla kahverengiye yakın akıntı geldi alışık olmadığım bir durum olduğu için şüphelendim ertesi günü erken gebelik testi yaptım çok net pozitif çıktıCanım nasıl oldu süreç anlatır mısın belirtiler falan oldumu okuduysa be zaman başladı bende kullanıyorum da 2 günüm kaldı ama yumurtlama günümü anlayamadım
12 yemek kasigi balÇörekotu nasıl yaptnz ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?