• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Soğan Kürü

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Daha 1 yasına yeni girdi bizdede sorun oldugu için açmak istemiyoruz arayı oda 5 yıl sonra oldu bende 24 yasındayım 28 yasında eşim genciz ama sıkıntılar var işte
Anlıyorum Allah hepimizin gönlüne göre versin.. benim en büyük sıkıntım bir problem olmamasına rağmen hamile kalamiyorum Zor kalıyorum 🤷 onun için acele ediyorum bakalım nasıl bugünlerde yumurtlama var inşallah bu sefer tutar ve sizinle burda paylaşırım 🤗🤗

Anlıyorum Allah hepimizin gönlüne göre versin.. benim en büyük sıkıntım bir problem olmamasına rağmen hamile kalamiyorum Zor kalıyorum 🤷 onun için acele ediyorum bakalım nasıl bugünlerde yumurtlama var inşallah bu sefer tutar ve sizinle burda paylaşırım 🤗🤗
İnşallahhhhhh güzel haberlerle gelirsin abla ya 🤲 🤗 sebepsiz olmaması da sıkıntı sebebi olsada sıkıntı hamile kalamamak başlı başına bir sıkıntı ya rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah bı duyguyu yine bizim birer tane var rabbim onlara sağlıklı uzun ömürler versin inşallah hiç olmayanlarda var ben hep böyle düşünüyorum 🥰 oğlum yokken her test yaptım aglıyodum krizlere giriyordum simdi negatif görünce amaan vakti zamanı var demekki diyorum 😇

İnşallahhhhhh güzel haberlerle gelirsin abla ya 🤲 🤗 sebepsiz olmaması da sıkıntı sebebi olsada sıkıntı hamile kalamamak başlı başına bir sıkıntı ya rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah bı duyguyu yine bizim birer tane var rabbim onlara sağlıklı uzun ömürler versin inşallah hiç olmayanlarda var ben hep böyle düşünüyorum 🥰 oğlum yokken her test yaptım aglıyodum krizlere giriyordum simdi negatif görünce amaan vakti zamanı var demekki diyorum 😇
Aynen çok şükür Rabbim tattirdi bu duyguyu isteyen herkese nasıp etsin 🤗🤗 demekki vakti var dediğin gibi inşallah çok bekletmez ufakliklar 🐥

Merhabalar, ben bu ay soğan kürüne başladım. Geçen ay mantar oldum krem kullandım. 2 3 gün önce yumurta çatlaması oldu, 2 gündür yumurtalık ağrım var kramp ağrı batma tarzında bazen adet olacakmış gibi ağrıyor, 2 - 3 gündür akıntım var ve bugün fazlalaştı tam olarak nerdeyse süt beyazı renginde ve krem kıvamında.acaba tekrar mantar olmuş olabilir miyin? Genital bölgemi kontrol ettim geçen ayki gibi görünürde hiçbişi yok ve kaşıntı da yok. Kafam çok karıştı
Mantar olabilir canm bnde evlndim ilk aylr ouleydim

İnşallah tekrar sonuç alırsınız😘
Bişey sormak istiyorum benim yumurtlama akıntısı salı gibi başladı ama hala devam ediyor acaba soğan kürüne devam ettiğim için mi ? Birde siz yumurtlama zamanında hergunu değerlendirdiniz mi ? Yoksa gün aşırı mi degerlendirdiniz? Yani ben bugünleri kaçırmak istemiyorum ondan dolayı sordum kusura bakmayın 😊

Bende ilk bebegime onunla hamile kaldım bu ay tekrar yapıyorum inşallah tutar hayırlısı ile.. bugünlerde yumurtlama var bakalım değerlendirmeye çalışıyoruz
Benim reglime 7-9 gün kaldı ama hiçbir belirti yok. 2 aydır ovulasyon testi yapıyorum geçen ay baya değerlendirme yaptık ama olmadı, göğüslerim falan çok ağrıyodu baya hamilelik belirtileri vardı ama regl oldum. Bu ay kasık ağrısı dışında hiçbirşey yok ve dünden beri tatlı isteği başladı. Hamile olsam bu zamana kadar belirtiler oluşturdu değil mi? Göğüslerde hiç acıma yada büyüme yok

Benim reglime 7-9 gün kaldı ama hiçbir belirti yok. 2 aydır ovulasyon testi yapıyorum geçen ay baya değerlendirme yaptık ama olmadı, göğüslerim falan çok ağrıyodu baya hamilelik belirtileri vardı ama regl oldum. Bu ay kasık ağrısı dışında hiçbirşey yok ve dünden beri tatlı isteği başladı. Hamile olsam bu zamana kadar belirtiler oluşturdu değil mi? Göğüslerde hiç acıma yada büyüme yok
Aşerme olayı bende 4. Ayda başlamıştı çünkü hep mide bulantısı vardı. Açıkçası adet ve gebelik belirtileri çok benzediği için ancak adet günü geçince az çok belli oluyor 😊 ama kaşık ağrısı gebelik belirtisi olabilir ama göğüs hassasiyeti âdet dönemi de olduğu için bişey diyemeyeceğim.. bende 3_4 aydır ovulasyon testi kullanmıyorum ama bu ay sipariş edeceğim en azından bilirim ne zaman yumurtlama var.. bu ay bu haftayı hep degerlendirdim ama bilemiyorum umarım soğan kürü işe yarar 🙏🙏 hepimizi müjdeli haberler veririz

Bişey sormak istiyorum benim yumurtlama akıntısı salı gibi başladı ama hala devam ediyor acaba soğan kürüne devam ettiğim için mi ? Birde siz yumurtlama zamanında hergunu değerlendirdiniz mi ? Yoksa gün aşırı mi degerlendirdiniz? Yani ben bugünleri kaçırmak istemiyorum ondan dolayı sordum kusura bakmayın 😊
Yumurtlama günüde içinde iki günde bir oldu. Yumurtlama dönemi Akintinin artması veya azalması normaldir soğan suyuyla alaksi yok🙃

Yaaa neguzel :) nasıl, yaptınız. Hangi aralıklarla ictiniz ve hangi günler yani bende bu ay baslicam tavsiyelerinizi esirgemeyin bu sürecin tskrler ☺️😘
Ben adetimin 9.gunu başladım 2 gün geç oldu normalde 7.gun başlanıyor.Sabah akşam yada öğlen akşam yemekten yarım saat önce ılık içtim.Nasil yaptım orta boy açık renk soğanı yıkayıp dörde böldüm kabuğuyla sonra onu 10 dakika iki bardak hazır suda kaynattum geri kalan suyu süzüp içtim 15 gün boyunca ve çok inanarak içtim zaten 10 gün sonrada hamile olduğumu ogrendim 🥰

Ben adetimin 9.gunu başladım 2 gün geç oldu normalde 7.gun başlanıyor.Sabah akşam yada öğlen akşam yemekten yarım saat önce ılık içtim.Nasil yaptım orta boy açık renk soğanı yıkayıp dörde böldüm kabuğuyla sonra onu 10 dakika iki bardak hazır suda kaynattum geri kalan suyu süzüp içtim 15 gün boyunca ve çok inanarak içtim zaten 10 gün sonrada hamile olduğumu ogrendim 🥰
Cok sevindim canm benim Allah saglıkla kucagına almayı nasip etsin insallah 😍 bebde denicem sağoll 😺🙃

Yumurtlama günüde içinde iki günde bir oldu. Yumurtlama dönemi Akintinin artması veya azalması normaldir soğan suyuyla alaksi yok🙃
Daha öncede yazmıştım âdetin 13. Günü bugün ve 1 haftadır soğan kürü yapıyorum .. yumurtlama çarşamba gibiydi ağrıdan öyle hissettim ama benim şeffaf akıntım ve kasik ağrım sızlama şeklinde devam ediyor hala yumurtluyor olamam elimde test de yok ovulasyon testi 😔 acaba soğan kürünün yan etkileri olabilir mi bu akıntı ve sızlama? Sizdede oldu mu ? Ben 4 yıl önce yapmıştım soğan suyu hatırlamıyorum sonuçlarını 🙄

Back
X