Gebeliğe Hazırlık Soğan Kürü

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Adetin düzenlimiydi canım peki

Pkolu olduğunuzu nasıl anlıyorsunuz hsg mi çekiyorlar ya da kan testinde mi belli oluyor ben vajinismusum pek bilgim yok o aşamalara gelemedim
Kan testini tam bilmiyorum ama karından ultrasonla görünüyormuş canım.. bendede vajinismus vardı gittiğimde alttan baktıramamıştım, karnımda baktı görünmedi bişey yok dendi tam 8 ay sonra öğrendim oda vajinismusu yendim alttan muayene olduğumda öğrendim

Saolasın canım benim

Soğan kürü gerçekten mucize daha önce de çok yazdım bu kür sayesinde annem rahminin alınmasında kurtuldu. Bende de pko vardı 3 ay adet olamdığım olurdu bekarken bunu soğan kürünü yaptıktan sonraçok düzene bindi adetim. Ve doktor bana çok zor hamile kalırsın demişti iki bebeğime de korunmayı bıraktığım 2 ay içğnde hamile kaldım rabbime şükürler olsun. İnş şifa Allahtandır sizlere de şifa olur ve gönül muradınıza erişirsiniz.

Kızlar benim akıntımda aşırı bir kuruluk yaptı bu soğan kürü. Yani ben ona yordum Normalde akıntısı olan biriyim fazlasıyla değişiklik gibi geldi. Bugüne kadar böyle olmamıştı çünkü böyle bir etki gören oldu mu hiç?

Merhaba ya aynı şeyi yaşadım sanırım bende bgn bir leke gördüm normal gebelik testi yaptım negatif ama leke bu şekilde idi acaba yerleşme lekesi mi bacajlarım karnım çok kasılıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…