Soğan kürü 🚨

benim tanidigim, ne yaptiysa olmadi sogan kurúyle olmustu yillar ónce hamilelik.

Bendede kist gitti sogan kúrúyle.

Ben senede bir yapiyorum.
Hamilelik, kist, adet dúzeni, bi kadin icin mucize gibi bence bu kúr
İnsallah bana da sifa olur canim neguzl ya🤲🏻

İnsallah bana da sifa olur canim neguzl ya🤲🏻
Neden denemiyorsun ne kaybediceksinki.
Sabah ve aksam gúnde iki defa
Ikinhafta kadar. Prof dr ubrahim saracoglu cok tanidik bir kúr okuyup dene bence.

Insallah en kisa zamanda ikiz bebisleri olsun insallah🙏🏼🙏🏼🙏🏼🙏🏼🙏🏼🙏🏼♥️

Neden denemiyorsun ne kaybediceksinki.
Sabah ve aksam gúnde iki defa
Ikinhafta kadar. Prof dr ubrahim saracoglu cok tanidik bir kúr okuyup dene bence.

Insallah en kisa zamanda ikiz bebisleri olsun insallah🙏🏼🙏🏼🙏🏼🙏🏼🙏🏼🙏🏼♥️
Denedim canim yarin 15. Gunum bitiyo☺️

merhaba herkese. ben de pcos için soğan kürüne başladım. kürü uygulayıp fayda görenler aydınlatabilirse memnun olurum: soğan kaynadıktan sonra soğanı çıkartıp da mı ılımasını bekliyorsunuz yoksa soğan içindeyken mi ılımasını bekliyorsunuz?

merhaba herkese. ben de pcos için soğan kürüne başladım. kürü uygulayıp fayda görenler aydınlatabilirse memnun olurum: soğan kaynadıktan sonra soğanı çıkartıp da mı ılımasını bekliyorsunuz yoksa soğan içindeyken mi ılımasını bekliyorsunuz?
Canim ben kürü yaptim ve dün bitirdim. Su kayniyor kabuklari soyulmus sogani 4 e bolup icine atiyosun. Telefondan sayaci actim 5-6 dakika kaynattim sicakken soganlari suzerek(yani bardakta olmayacak) cay suzgeciyle kupaya koy sabah aksam ac karna ic. 15 gun yaptim. Sicakken yudum yudum icilecek ılımayacak. Youtube da Ahmet saracoglu soğan kürü var istersen izle gostererekte anlatiyor

Ama su cesme suyu degil hazir klorsuz su olacak buna da dikkat etmek gerekir. Sifa olsun arkadasim🤲🏻

Ben daha önce yapmıştım ve işe yaramıştı ama hatırlayamadım nasıl yaptığımı. "5 dk kaynattıktan sonra ağzı yarım kapalı tencerenin içinde ılımasını (ılımak derken sıcağa yakın, içilebilecek durumda) bekledik sanki" dedi annem. Emin de olamamıştık, sağol cevapladığın için. Hepimize şifa olsun.:KK200:

Ben daha önce yapmıştım ve işe yaramıştı ama hatırlayamadım nasıl yaptığımı. "5 dk kaynattıktan sonra ağzı yarım kapalı tencerenin içinde ılımasını (ılımak derken sıcağa yakın, içilebilecek durumda) bekledik sanki" dedi annem. Emin de olamamıştık, sağol cevapladığın için. Hepimize şifa olsun.:KK200:
Amin canim rica ederim bende video dan izledigimi aktardim bende de ise yarasin sende bana dua et nolur😔 hayirli haberlerini aliriz insallah🤲🏻💗

Benim arkadaşım hamilelikten önce başladı, ayında hamile kaldı. Ben de kürtaj oldum, kanamam bittiğinde soğan kürüne başlayacağım .
Bana faydasi olmadi maalesef aşılamaya başlıyorum

benim tanidigim, ne yaptiysa olmadi sogan kurúyle olmustu yillar ónce hamilelik.

Bendede kist gitti sogan kúrúyle.

Ben senede bir yapiyorum.
Hamilelik, kist, adet dúzeni, bi kadin icin mucize gibi bence bu kúr
Ya biriside soğan kürü için kist yapıyor demiş:(

Benim arkadaşım hamilelikten önce başladı, ayında hamile kaldı. Ben de kürtaj oldum, kanamam bittiğinde soğan kürüne başlayacağım .
Canım başla bende senin gibi geçen sene kürtaj oldum keşke o zamanlar başlasaydım diyorum rahim temizliği için çok iyi

İncir havuç kürünü denediniz mi çok memnun kalan var belli olmaz
Canim ben asilamaya basladim gonal-f vuruyorum bugun 3. Günüm pazartesi catlatma carsamba da asilamam var insallah🤲🏻💘

Adet bitince soğan kürüne baslayan 15 gun devam eden ve o ay hamile kalan var mı kizlar?
2 bardak içtim anca temizlemeye yetti kahverengi akıntılar geldi fazla içmedim ters etki yapar diye korktum . proxyfemin diye bir vitamin verdi doktor yumurtalar için yanına bunu içince paket bitmeden hamile kaldım

Back
X