Gebeliğe Hazırlık Soğan Kürü

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Velhasil kelam

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
16 Eylül 2020
96
41
3
33
Selam kizlar birşey sorucam size öncelikle 7 aydır bebek düşünüyoruz ama olmuyor soğan kürü duymuştum deneyen oldu mu faydasını gören vs ???

Denedim hic bi faydasini gormedim zararini gordum adetim cok gecikti bussuru test yptim hepsi negatif snra adet oldum adetim agrili siddetli gcti dayanamadim agladim kurler doktora danismadan ypilacak seyler dgil bn onu anladim snde bnim yaptim hataya dusme derim etki edende var tabi ama bnce bi doktora danis

Selam kizlar birşey sorucam size öncelikle 7 aydır bebek düşünüyoruz ama olmuyor soğan kürü duymuştum deneyen oldu mu faydasını gören vs ???
Canım ben kistim için ilk kez denemiştim ama kistim çok küçük zararsız birşeydi.. Soğan kürünü içtiğim ay adet olmadım hamile kalmıştım..

Sonra nasıl hamile kaldınız peki öğrenebilir miyim

Merhabalar, ben bu ay soğan kürüne başladım. Geçen ay mantar oldum krem kullandım. 2 3 gün önce yumurta çatlaması oldu, 2 gündür yumurtalık ağrım var kramp ağrı batma tarzında bazen adet olacakmış gibi ağrıyor, 2 - 3 gündür akıntım var ve bugün fazlalaştı tam olarak nerdeyse süt beyazı renginde ve krem kıvamında.acaba tekrar mantar olmuş olabilir miyin? Genital bölgemi kontrol ettim geçen ayki gibi görünürde hiçbişi yok ve kaşıntı da yok. Kafam çok karıştı

canım ben kullandım. hamilelik için faydası olmadı ama adetim çok iyi söküldü
Merhabalar, ben bu ay soğan kürüne başladım. Geçen ay mantar oldum krem kullandım. 2 3 gün önce yumurta çatlaması oldu, 2 gündür yumurtalık ağrım var kramp ağrı batma tarzında bazen adet olacakmış gibi ağrıyor, 2 - 3 gündür akıntım var ve bugün fazlalaştı tam olarak nerdeyse süt beyazı renginde ve krem kıvamında.acaba tekrar mantar olmuş olabilir miyin? Genital bölgemi kontrol ettim geçen ayki gibi görünürde hiçbişi yok ve kaşıntı da yok. Kafam çok karıştı

Canım ben kistim için ilk kez denemiştim ama kistim çok küçük zararsız birşeydi.. Soğan kürünü içtiğim ay adet olmadım hamile kalmıştım..

Bende pkoluyum kullandıgım ay hamile kaldım

Canım soğan kürü kullanırken aynı belirtiler oldu bendede
Hamileydim ama soğan kürünün müydü hamileliğin miydi belirtiler bilmiyorum inşallah hamileliktir seninkide

Hamileydim ama soğan kürünün müydü hamileliğin miydi belirtiler bilmiyorum inşallah hamileliktir seninkide
İşte geçen ay mantar olunca şüpheye düştüm kremi doğrudüzgün kullanamadan adet oldum çünkü, soğan kürünü de ilk kez uygulayınca hangisinden oldu anlayamadım. Sizin akıntı da yoğun ve beyaz krem gibi miydi ve fazla mıydı. 1 haftadır içiyorum kürü. Yumurtalık ağrısı da oldu mu

Hamilelik olsa bu kadar erken akıntı olur muydu? Daha çatlama olalı 2 3 gün oldu, pik gördüğümde akıntı fazlaydı 2 gün içinde biraz azaldı, çatlamadan sonra gün gün artmaya başladı

Hamilelik olsa bu kadar erken akıntı olur muydu? Daha çatlama olalı 2 3 gün oldu, pik gördüğümde akıntı fazlaydı 2 gün içinde biraz azaldı, çatlamadan sonra gün gün artmaya başladı
Evet canım yumurtlamadan sonra her gün oldu yogundu kokusuz ve beyazsa korkma inşallah bebiştendir ya

Evet canım yumurtlamadan sonra her gün oldu yogundu kokusuz ve beyazsa korkma inşallah bebiştendir ya
Benimki beyaz ve krem kıvamında resmen, çarşamba doktora gidicem mantar kontrolü için, varsa ilaç kullanayım artık başka türlü kurtulamicam gibi :) hem akıntının sebebi mantar ise bebiş yok demektir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…