Gebeliğe Hazırlık Soğan Kürü

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Benimki beyaz ve krem kıvamında resmen, çarşamba doktora gidicem mantar kontrolü için, varsa ilaç kullanayım artık başka türlü kurtulamicam gibi :) hem akıntının sebebi mantar ise bebiş yok demektir
Canım mantarda akıntı oluyomu bilmiyorum ama kokusuz krem gibiyse korkulacak bir şey yok diye biliyorum dur yakınımda mantar olmustu ona sorıyım o bide lazer ameliyat oldu mantardan onda olmus mu akıntı sorayım bi sana habrr veriyim

Ama internette mantar için akıntı olur diyor aynı benimki gibi beyaz ve krem gibi, genelde kokusuz oluyormuş. Neyse 2 gün sonra öğrencem var mı yok mu inşallah bebiş vardır
İnşallah canım olmamış onda öyle dedi bilmiyorum gerçekten başıma gelmedi İnşallah sağlıklı bir bebektir güzel haberlerle gel inşallah

tuvaletini yaparken yanma var mı canım?

Canım soğan kürü kullanırken aynı belirtiler oldu bendede
Hamileydim ama soğan kürünün müydü hamileliğin miydi belirtiler bilmiyorum inşallah hamileliktir seninkide
Merhaba bende bu ay soğan kürü başladım adetim bitti 2 gün sonra başladım .. kasiklarda ağrım var bugün acaba yumurtlama mi bilmiyorum birde acaba böyle bir dönemde gün aşırı ilişki mi yoksa hergun mu daha uygun olur? Bir tane kızım var 6 aydır korunmuyorum ama olmadı gebelik

Eşinizde sorun yoksa hergün olabilir diyolar canım yumurtlama gününse yumurtlama belirtisidir canım akıntında varsa yumurta akı gibi uzayan yumurtlamadır ben soğan Kuru kullandığım ay hamile kaldım yumurtlamadan sonra her gün beyaz kremsi akıntım olmustu gebelik belirtisi mi kürün etkisimi bilmiyorum o yüzden

Bende kızıma soğan kürü ile hamile kaldım 3.5 yıl geçti nerdeyde üstünden tekrar çocuk düşünmeye başladım bende... Muhtemelen yumurtlama ağrısı eşim daha önce bazı testler verdi onda sıkıntı yok.. ama ben Galiba hemen hamile kalamiyorum

Pko varmı canım bende pko vardı
İnşallah bekletmez miniğin seni bende 2. Yi düşünüyorum

Yok pko bende ama yaş 35 yani artık yapmak lazım hemde arası çok açılırsa tembellesirim bende.. senin çocuk kaç yaşında?
Daha 1 yasına yeni girdi bizdede sorun oldugu için açmak istemiyoruz arayı oda 5 yıl sonra oldu bende 24 yasındayım 28 yasında eşim genciz ama sıkıntılar var işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…