- Konu Sahibi Velhasil kelam
Yumurtalıklar da ağrıyo 2 gündür, bazen adet ağrısı gibi oluyorEvet canım yumurtlamadan sonra her gün oldu yogundu kokusuz ve beyazsa korkma inşallah bebiştendir ya![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yumurtalıklar da ağrıyo 2 gündür, bazen adet ağrısı gibi oluyorEvet canım yumurtlamadan sonra her gün oldu yogundu kokusuz ve beyazsa korkma inşallah bebiştendir ya![]()
Canım mantarda akıntı oluyomu bilmiyorum ama kokusuz krem gibiyse korkulacak bir şey yok diye biliyorum dur yakınımda mantar olmustu ona sorıyım o bide lazer ameliyat oldu mantardan onda olmus mu akıntı sorayım bi sana habrr veriyimBenimki beyaz ve krem kıvamında resmen, çarşamba doktora gidicem mantar kontrolü için, varsa ilaç kullanayım artık başka türlü kurtulamicam gibi :) hem akıntının sebebi mantar ise bebiş yok demektir
Canım mantar varken olmamıs onda akıntıYumurtalıklar da ağrıyo 2 gündür, bazen adet ağrısı gibi oluyor
Ama internette mantar için akıntı olur diyor aynı benimki gibi beyaz ve krem gibi, genelde kokusuz oluyormuş. Neyse 2 gün sonra öğrencem var mı yok muCanım mantar varken olmamıs onda akıntı
İnşallah canım olmamış onda öyle dedi bilmiyorum gerçekten başıma gelmedi İnşallah sağlıklı bir bebektirAma internette mantar için akıntı olur diyor aynı benimki gibi beyaz ve krem gibi, genelde kokusuz oluyormuş. Neyse 2 gün sonra öğrencem var mı yok muinşallah bebiş vardır
![]()
Ağzından bal damlıyorİnşallah canım olmamış onda öyle dedi bilmiyorum gerçekten başıma gelmedi İnşallah sağlıklı bir bebektirgüzel haberlerle gel inşallah
Teşekkür ederim canım İnşallahAğzından bal damlıyorolursa haber vereceğim sana
tuvaletini yaparken yanma var mı canım?Merhabalar, ben bu ay soğan kürüne başladım. Geçen ay mantar oldum krem kullandım. 2 3 gün önce yumurta çatlaması oldu, 2 gündür yumurtalık ağrım var kramp ağrı batma tarzında bazen adet olacakmış gibi ağrıyor, 2 - 3 gündür akıntım var ve bugün fazlalaştı tam olarak nerdeyse süt beyazı renginde ve krem kıvamında.acaba tekrar mantar olmuş olabilir miyin? Genital bölgemi kontrol ettim geçen ayki gibi görünürde hiçbişi yok ve kaşıntı da yok. Kafam çok karıştı
Hayır canım yoktuvaletini yaparken yanma var mı canım?
Merhaba bende bu ay soğan kürü başladım adetim bitti 2 gün sonra başladım .. kasiklarda ağrım var bugün acaba yumurtlama mi bilmiyorum birde acaba böyle bir dönemde gün aşırı ilişki mi yoksa hergun mu daha uygun olur? Bir tane kızım var 6 aydır korunmuyorum ama olmadı gebelikCanım soğan kürü kullanırken aynı belirtiler oldu bendede
Hamileydim ama soğan kürünün müydü hamileliğin miydi belirtiler bilmiyorum inşallah hamileliktir seninkide
İlk bebegime soğan kürü ile başladım bu ay yine yapıyorum bakalım nasipSelam kizlar birşey sorucam size öncelikle 7 aydır bebek düşünüyoruz ama olmuyor soğan kürü duymuştum deneyen oldu mu faydasını gören vs ???
Nasıl yaptınız önümüzdeki ay da onu deneyeyim bariÇörek otu kürü yapın kızlar yumurta kalitesini artırıyor
10 yemek kaşığı çörek otu 10 yemek kaşığı hünnap pekmezi biraz tarçın bide çörek otu yağı 3 yemek kaşığı ben böyle yaptım adetm 2. Günü başladım canm 12 gün kullndmNasıl yaptınız önümüzdeki ay da onu deneyeyim bari![]()
Eşinizde sorun yoksa hergün olabilir diyolar canım yumurtlama gününse yumurtlama belirtisidir canım akıntında varsa yumurta akı gibi uzayan yumurtlamadır ben soğan Kuru kullandığım ay hamile kaldım yumurtlamadan sonra her gün beyaz kremsi akıntım olmustu gebelik belirtisi mi kürün etkisimi bilmiyorum o yüzdenMerhaba bende bu ay soğan kürü başladım adetim bitti 2 gün sonra başladım .. kasiklarda ağrım var bugün acaba yumurtlama mi bilmiyorum birde acaba böyle bir dönemde gün aşırı ilişki mi yoksa hergun mu daha uygun olur? Bir tane kızım var 6 aydır korunmuyorum ama olmadı gebelik![]()
Bunu ilk defa duydum daha önce tarçın çörek otu ve bal duymuştum .. peki faydası oldu mu10 yemek kaşığı çörek otu 10 yemek kaşığı hünnap pekmezi biraz tarçın bide çörek otu yağı 3 yemek kaşığı ben böyle yaptım adetm 2. Günü başladım canm 12 gün kullndm
Bende kızıma soğan kürü ile hamile kaldım 3.5 yıl geçti nerdeyde üstünden tekrar çocuk düşünmeye başladım bende... Muhtemelen yumurtlama ağrısı eşim daha önce bazı testler verdi onda sıkıntı yok.. ama ben Galiba hemen hamile kalamiyorumEşinizde sorun yoksa hergün olabilir diyolar canım yumurtlama gününse yumurtlama belirtisidir canım akıntında varsa yumurta akı gibi uzayan yumurtlamadır ben soğan Kuru kullandığım ay hamile kaldım yumurtlamadan sonra her gün beyaz kremsi akıntım olmustu gebelik belirtisi mi kürün etkisimi bilmiyorum o yüzden
Pko varmı canım bende pko vardıBende kızıma soğan kürü ile hamile kaldım 3.5 yıl geçti nerdeyde üstünden tekrar çocuk düşünmeye başladım bende... Muhtemelen yumurtlama ağrısı eşim daha önce bazı testler verdi onda sıkıntı yok.. ama ben Galiba hemen hamile kalamiyorum![]()
Artı benim esimdede sıkıntı varBende kızıma soğan kürü ile hamile kaldım 3.5 yıl geçti nerdeyde üstünden tekrar çocuk düşünmeye başladım bende... Muhtemelen yumurtlama ağrısı eşim daha önce bazı testler verdi onda sıkıntı yok.. ama ben Galiba hemen hamile kalamiyorum![]()
Yok pko bende ama yaş 35 yani artık yapmak lazım hemde arası çok açılırsa tembellesirim bende.. senin çocuk kaç yaşında?Pko varmı canım bende pko vardı
İnşallah bekletmez miniğin seni bende 2. Yi düşünüyorum
Daha 1 yasına yeni girdi bizdede sorun oldugu için açmak istemiyoruz arayı oda 5 yıl sonra oldu bende 24 yasındayım 28 yasında eşim genciz ama sıkıntılar var işteYok pko bende ama yaş 35 yani artık yapmak lazım hemde arası çok açılırsa tembellesirim bende.. senin çocuk kaç yaşında?