evet diyebilirim canım bir önceki ay denedim sonra adet olunca işe yaramıyor diye düşündüm ama bu ay hamileyim inşallah keseyi bebeği görmeden hamileyim de diyemiyorum .ama değerlerim şuan güzel yükseliyor canımKizlar sogan kuruylemi hamile kaldiniz
Canım soğan suyu ile mi hamile kaldınbende bu ay başladım sogan kürüne İnşAllah hayırlı olur canım sıkma canını
Kuzum hayırlı olsun nasıl uyguladınevet diyebilirim canım bir önceki ay denedim sonra adet olunca işe yaramıyor diye düşündüm ama bu ay hamileyim inşallah keseyi bebeği görmeden hamileyim de diyemiyorum .ama değerlerim şuan güzel yükseliyor canım
evet canım içdiyim ay hamile kaldım eşimde keçibynuzu pekmezi içti tavsiye ederimCanım soğan suyu ile mi hamile kaldın
canım bende pco vardı ama adetlerim hep düzenli olurKuzum hayırlı olsun nasıl uyguladın
Ben de soğan suyuyla hamile kaldım canım rabbimin izli ile soğan şifası ileKizlar sogan kuruylemi hamile kaldiniz
bence de başla canım bir umut yapmadım denemedim demezsin biz elimizden geleni yapalım rabbim ol derse olucak inşallah :)Kızlar doktor a gittim bugün regl deki fazla kanama ve agri kistlerden sebepmis.. Hormon testi önerdi ve muayene.
Ben regl bitmeden biran önce soğan kürüne basliym diyorum sizce ?
Aynen öyle canımbence de başla canım bir umut yapmadım denemedim demezsin biz elimizden geleni yapalım rabbim ol derse olucak inşallah :)
canım manydanoz buharını ne zaman yapılacak vede kaç gün yapılacaksoğan kürü yanında adet bitiminden sonra süt maydanoz buharıda müthiş işe yarayanlardan biriymiş. bugun eşime sevdiği bi abisi söylemiş doktor buyuk ihtimal cocuğunz olmayabilir demiş. depresyona girmiş kadın çok üzülmüş vs.. sonra maydanoz buharını yapmışlar adamın şimdi 3 tane çocuğu var. buaralar bunu çok duydum önümüzdeki regl dönemimden sonra deniycem.
ben regli bitince 2. gün başladım 15 gün sabah akşam içtim canımAynen öyle canım
Regl den sonra başlanıyor diyor arkadaş bilgin va rmi
Nasil canim iyi bi sonuc alabildin mi sogan suyu bitince hemen adet mi oldun bazilari öyle oluyomusda bende iciyorum bugun 4 gunumdeyimben regli bitince 2. gün başladım 15 gün sabah akşam içtim canım
Nasil canim iyi bi sonuc alabildin mi sogan suyu bitince hemen adet mi oldun bazilari öyle oluyomusda bende iciyorum bugun 4 gunumdeyim
Insallah sagsalim kucaginiza alirsiniz bende iciyorum insallah faydasını gorurumiçtiğim ay adet oldum canım şimdi hamileyim inş pzt keseyi görücez değerlerim biraz düşük ama rabbim nasip edicek inşallah
Insallah sagsalim kucaginiza alirsiniz bende iciyorum insallah faydasını gorurum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?