- 27 Temmuz 2017
- 51
- 31
- 41
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yok canim fsh lh orantili olmali.Mesela fsh 6 ise lh yarisi olmali 3 civarında.Lh in fsh a yakin degerde olmasi pko gostergesiymis bana doktorum oyle demişti.Buna göre gayet iyi görünüyor sonuç.cnm fsh ve lh aynı seviyede olmalı senin fsh'ın lhdan yüksek testere dişli aslanpençesi iç düzenler inş. daha iyi bilen arkadaşlar da yazsın ben böyle biliyorum. bu değerler regl 3 gün değerlerin değil mi_
Iyi çok sukurYok canim fsh lh orantili olmali.Mesela fsh 6 ise lh yarisi olmali 3 civarında.Lh in fsh a yakin degerde olmasi pko gostergesiymis bana doktorum oyle demişti.Buna göre gayet iyi görünüyor sonuç.
benim ikisi de aynı seviyede lh biraz aşağıda, doktorlar bana da iyi diyor bunların bildiği başka birşey var galiba. lh fsh'dan yüksek ise pko teşhisi olur dedi, sürekli değişir bu değerler regl'nin 13.gün lh artmalı falan. ama adetin 3 gün. bakılan testte yakın seviyede olmaları gerekiyor diye dinlemiştim saraçoğlundan öyle kaldı aklımda yanlış demek ki.Yok canim fsh lh orantili olmali.Mesela fsh 6 ise lh yarisi olmali 3 civarında.Lh in fsh a yakin degerde olmasi pko gostergesiymis bana doktorum oyle demişti.Buna göre gayet iyi görünüyor sonuç.
1 yılın sonunda ben özele gittim canım çok ilgiliydi, pko diye bir şey yok olsa bile daha kolay olur cocuk dedi. çok şükür yumurta takibi yaptı her hafta iki kez kan testleri yaptı hepsi olması gerektiği gibi arttı, yumurtam çatladı progesteron yükselmeye başladı. rahim duvarın ince demişti nar suyu içtim dört gün sonra 10 mm üzeri olmuştu duvar oda çok iyi oldu şimdi on gün bekleyip göreceğim inş bebişler gelir. ağlamak geliyordu içimden devlette araştırmada ki doktorların ilgisizliği yüzünden, regl'im iki ayda bir oluyordu stresten herşeyim değişmişti. işte kürler ile bu ay herşey yolunda gidiyor çok şükür inş böyle devam eder. doktor çok önemliBana hafif pko var demisti doktor.Fsh im 6 lh ise 5 ti.Degerleri gosterdi bak birbirine yaklasmis pko oldugunun kanıtı işte dedi.lh in 3 civari olmali demisti.Valla insan kime inanacagini sasiriyor hepsi farklı şeyler söylüyor insan da güvenemiyor doktorlara.Farkli bi doktora gitsem o da farkli seyler söyler eminim
Ediyorlar adetliyken de.Belli olmaz ama belki sadece hormonlarina baktirmak icin de cagiriyor olabilir.Bu arada pkoluyum gecen hafta gittim sokturucu filan verdi adetin 3. Gunu gel dedi adetliyken muayene etmez heralde degilmi
Gecen hafta gittigimde alttan muayene etti pko var dedi hormon testi yaptirmistim ben adetin 3. Gunu yapilmasi gerekir dedi ve gitmem gerektigini soyledi tekrar kafam karisti benimde tesekkur ederim canimEdiyorlar adetliyken de.Belli olmaz ama belki sadece hormonlarina baktirmak icin de cagiriyor olabilir.
Canim adina çok sevindim daha önce senle konuşmuştuk ama hatirlayamadim İstanbul 'da miydin?Maalesef ben burada aradığım doktoru bulamadim.Sırf bu yüzden baska şehirde bile doktora gittim.Cok şükür benim de kullandigim kurlerden bir seyim kalmamış.Prolaktinim yuksekti o da normal seviyeye inmis.Ama esimde de sorun var haftaya onun testi var insallah duzelmistir1 yılın sonunda ben özele gittim canım çok ilgiliydi, pko diye bir şey yok olsa bile daha kolay olur cocuk dedi. çok şükür yumurta takibi yaptı her hafta iki kez kan testleri yaptı hepsi olması gerektiği gibi arttı, yumurtam çatladı progesteron yükselmeye başladı. rahim duvarın ince demişti nar suyu içtim dört gün sonra 10 mm üzeri olmuştu duvar oda çok iyi oldu şimdi on gün bekleyip göreceğim inş bebişler gelir. ağlamak geliyordu içimden devlette araştırmada ki doktorların ilgisizliği yüzünden, regl'im iki ayda bir oluyordu stresten herşeyim değişmişti. işte kürler ile bu ay herşey yolunda gidiyor çok şükür inş böyle devam eder. doktor çok önemli
Büyük ihtimal hormon testi icin çağırdı canim o zaman.Bazen yumurta gelisimine bakmak icin adetin 3. Günü de cagiriyor olabilir beni de çağırdı mesela adetin 3. GünüGecen hafta gittigimde alttan muayene etti pko var dedi hormon testi yaptirmistim ben adetin 3. Gunu yapilmasi gerekir dedi ve gitmem gerektigini soyledi tekrar kafam karisti benimde tesekkur ederim canim
Cok korkuyorum ya birde adetliyken muayene filan midemi bulandiriyor ve utaniyorumBüyük ihtimal hormon testi icin çağırdı canim o zaman.Bazen yumurta gelisimine bakmak icin adetin 3. Günü de cagiriyor olabilir beni de çağırdı mesela adetin 3. Günü
Aynen benim de korkulu rüyam alttan muayene ustelik adetli hic düşünemiyorumCok korkuyorum ya birde adetliyken muayene filan midemi bulandiriyor ve utaniyorum
yok cnm istanbulda değilim çanakkaledeyim küçük bir il doktor sıkıntımız oluyor maalesef. ya ben kürlerin çok faydasını gördüm, sonuçta onlarında kendi içlerinde etken maddeleri var iyice araştırıp yapmak lazım hiç ilaç kullanmadım daha. Allah yarattıysa bir hikmeti vardır diyerek içtim valla inş olumlu sonuç alırız.Canim adina çok sevindim daha önce senle konuşmuştuk ama hatirlayamadim İstanbul 'da miydin?Maalesef ben burada aradığım doktoru bulamadim.Sırf bu yüzden baska şehirde bile doktora gittim.Cok şükür benim de kullandigim kurlerden bir seyim kalmamış.Prolaktinim yuksekti o da normal seviyeye inmis.Ama esimde de sorun var haftaya onun testi var insallah duzelmistir
Insallah canim ben de inanıyorum faydali olduğunayok cnm istanbulda değilim çanakkaledeyim küçük bir il doktor sıkıntımız oluyor maalesef. ya ben kürlerin çok faydasını gördüm, sonuçta onlarında kendi içlerinde etken maddeleri var iyice araştırıp yapmak lazım hiç ilaç kullanmadım daha. Allah yarattıysa bir hikmeti vardır diyerek içtim valla inş olumlu sonuç alırız.
Benim bildiğim uygulanmiyor.6 ay sonra uygulaniyorKızlar soğan kürünü 2. ay da uygulayacak mısınız ?
Aynen ya hadi normal zamanda bir sekilde oldum alttan muayene ama adetliyken vallahi cok utanirim insallah sadece hormon testi icin cagirmistir diye dua ediyorumAynen benim de korkulu rüyam alttan muayene ustelik adetli hic düşünemiyorum
Insallah canım rahat olmaya çalış.Maalesef şu alttan muayene yüzünden aylarca erteledigim oluyor doktor işini.Yoksa her ay giderimAynen ya hadi normal zamanda bir sekilde oldum alttan muayene ama adetliyken vallahi cok utanirim insallah sadece hormon testi icin cagirmistir diye dua ediyorum