Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Adet bittikten iki gün sonra başlanıyor canım, olmaz herkes böyle kullanıyorKızlar adet bittikten sonra başlanılan değilmi bide yumurtlama gününde içince birşey olurmu kızlar ..?
Kiz bn rgl oldum.Inan sonuclari almaya bile gitmedkm.Cok uzuldum amaIndallah sende hamilesindir cnm gogusun sismismiydi ya bn bu yuzden korkuyprum ya degilsem die
Kac gun omce regl oldun cnm gununden once mi oldun ben olmadim dahaKiz bn rgl oldum.Inan sonuclari almaya bile gitmedkm.Cok uzuldum ama
6 gun gecti üzerimdenKac gun omce regl oldun cnm gununden once mi oldun ben olmadim daha
Oyyy kotu olmuss ya strestn gckmisdr blkide6 gun gecti üzerimden
Canım. Bebeğin hayırlı olsun soğan kuru haricinde bişey uyguladım mi nasıl gebe kaldın bilgi veririmisinbende bu ay başladım sogan kürüne İnşAllah hayırlı olur canım sıkma canını
Teşekkür ederim tatlım sanada kısmet olur İnşAllah..soğan kürü haricinde eşim keçibuynuzu pekmezi içdi bide ilişkiden önce duş olmaz sıcak sudan uzak durmak lazım sperm kalitesini öldürüyor sonra iki günden bir ilişkiye girdik bide ben her zaman banyo fln yapardım her tarafmı yıkardım spermlerde giderdi haliyle ama hamile kaldığım ay yapmadım bekledim bunların dışında bişey yapmadım tatlım İnşAllah sende tez zamanda sevinirsinCanım. Bebeğin hayırlı olsun soğan kuru haricinde bişey uyguladım mi nasıl gebe kaldın bilgi veririmisin
Seni çok merak ediyorum canım sonucu paylaş beni de etiketle :)Merhabalar reglime son bir gun :) 3 4 gundur sari beyaz akintim yoktu bugun yine geldi sanki icinde biara damar gibi incecik kahve kan gordum sonra yine seffaf uzayan bi akinti oldu. Acikcasi ben hic akintm oldugunu hatrlamiyorum. Beklemek zorrr
Seni çok merak ediyorum canım sonucu paylaş beni de etiketle :)
Gecikti ama testler negatifSenin ne oldu sonuc? Tabikide
Gecikti ama testler negatif
Evet gecikir o yüzden benim için hiç şaşırtıcı değilHmmm normaldede gecikirmiydi?
Evet gecikir o yüzden benim için hiç şaşırtıcı değil
Bazılarında gecikme yapabiliyor bir kaç gün ama inş HamileliktendirSelam reglim hala gelmedi sabah test yapmak istemedim 4 saatlik idrarla yaptim ve negatif sabah kalktigim da sari beyaz akinti vardi gelms olmasi lazimdi. Sogan suyu duzenimi bozar mi acaba? Yaklsik 6 aydir heray gununde gelir program kullaniyorm ordan biliyorum.
Ya ben tam tersine duzenlemede yardimci olacagini dusunmustum. Bilmiyorm olsaydi testte cikardi diye dusunuyorum.Bazılarında gecikme yapabiliyor bir kaç gün ama inş Hamileliktendir
Bende öyle biliyorum aslında adet söktürücü özelliği varYa ben tam tersine duzenlemede yardimci olacagini dusunmustum. Bilmiyorm olsaydi testte cikardi diye dusunuyorum.
Bende öyle biliyorum aslında adet söktürücü özelliği var[/QUOT
Sanrm ben umutlamak istemiyorumm.