- 18 Nisan 2017
- 80
- 27
Oyle evet bakip gorucez sogan suyu ise yariyo mu? :)His olarak hamilelik olduğunu düşünmüyorum, hani hissedilir diyorlar ya :) yada fazla üzülmeyeyim diye sonunda bilmiyorum, hayırlısı olsun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Oyle evet bakip gorucez sogan suyu ise yariyo mu? :)His olarak hamilelik olduğunu düşünmüyorum, hani hissedilir diyorlar ya :) yada fazla üzülmeyeyim diye sonunda bilmiyorum, hayırlısı olsun
Ben bu ay yaptim bakalim gorucezOyle evet bakip gorucez sogan suyu ise yariyo mu? :)
Bu benim ikinci yapışım o yüzden pek umutlu değilim yine kendimden :))Oyle evet bakip gorucez sogan suyu ise yariyo mu? :)
Bat ne zamandı canımOyle evet bakip gorucez sogan suyu ise yariyo mu? :)
Canım bat ne zamanBen bu ay yaptim bakalim gorucez
6 mys cnmCanım bat ne zaman
Belirtin var mı canım, benim de beş Mayıs ama hiçbirşey hissetmiyorum6 mys cnm
Gogus sisligi ve arada sirada kasikds batma vr o kdr bnde sastimmBelirtin var mı canım, benim de beş Mayıs ama hiçbirşey hissetmiyorum
Bendede akinti var regliye 3Kizlar bende iki gun yogun iki gunde arada sari beyaz sumuksu bi akinti var sizlerdede oldumu :) regliye son 6
Tatlm insallah hamilesindir.Bnim rgl 6 gun gecikti.Bugun kan verimd yarin alicam.Insallah sonuc pozitiftir.☺Bendede akinti var regliye 3
Indallah sende hamilesindir cnm gogusun sismismiydi ya bn bu yuzden korkuyprum ya degilsem dieTatlm insallah hamilesindir.Bnim rgl 6 gun gecikti.Bugun kan verimd yarin alicam.Insallah sonuc pozitiftir.☺
Bnm yumurtlamadan 4 5 gun sonra sismeyw baslaxi belimde arar ara agriyor akintimda vr hamolmym reglm mi olcak sastim yaBenmde regliye 1 hafta kala gogsum agrirdi simdi agri sizi yok ama bilemiyorum iste :)
Evet benimde öyle, bat beş MayısKizlar bende iki gun yogun iki gunde arada sari beyaz sumuksu bi akinti var sizlerdede oldumu :) regliye son 6
Adet bittikten iki gün sonrakızlar soğan kürüne ne zaman başlanıyor ?