Gebeliğe Hazırlık Soğan kürü yapanlar...

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Bazı yorumlara bende öyle oluyorum bakıyorum aynı benim konuşma tarzım, maşallah sana Rabbim'den umut kesilmez örneği sensin ve bende çok inanıyorum soğan kürü'nün faydalı olduğuna .

Canım zaten 15 gün içiliyor çocuk düşünsen bile yapmalısın bende çocuk istiyorum ve içiyorum soğan suyunu
Acaba kullandığım ay kalmam mümkünmü ama benden sadece beyaz akıntı geliyo az miktarda

Ben yapmak istiyorum, doğru başlama zamanı ne zaman? Bir de uygulama nasıl yapılıyor canım paylaşır mısın rica etsem
Canım adet bitiminden 2 gün sonra başla sabah ve akşam 15 gün boyunca aç karnına içmen lazım beyaz soğan olmalı klorsuz yani hazır 1 buçuk su bardağı suyu kaynatıp kaynadıktan sonrada soğanı dörde bölüp içine atıyosun tencerenin kapağı kapalı bi şekilde 5 dk kaynatıyosun

Çok teşekkür ederim hepimize şifa olsun inşallah

Ben temmuzda adet zamani doktora gitdim tedavi onerdi çocuk için. Rahim filmi de çekinecektim adet bitince. Ben de kurü deneyim dedim ve çok şükür hamile kaldim. Rabbim sonuna getirip kucağima almayi nasip etsin inşAllah

Ben temmuzda adet zamani doktora gitdim tedavi onerdi çocuk için. Rahim filmi de çekinecektim adet bitince. Ben de kurü deneyim dedim ve çok şükür hamile kaldim. Rabbim sonuna getirip kucağima almayi nasip etsin inşAllah
Kürü yaptığın ay mı kaldın canım hayırlı olsun :)

Kürü yaptığın ay mı kaldın canım hayırlı olsun :)

Evet adetden 2 gun sonra 26 temmuzda başladim. 21 gun ictim. Zaten 16 agustosta bitdi icmem ve 18 i adet olacaktim olmadim. Tahlil yaptim hamile ciktim

Evet adetden 2 gun sonra 26 temmuzda başladim. 21 gun ictim. Zaten 16 agustosta bitdi icmem ve 18 i adet olacaktim olmadim. Tahlil yaptim hamile ciktim
Ay me güzel yaa maşallah ama 21 gün çok aslında 15 diyolardı bende 15 güne tamamladım

afedersin peki ilişki düzenin nasıldı üst üstemi günler yoksa gün aşırmı
Onu pek dengeye sokamadik malesef ama yumirtlama günumü bildigim icin ki,oglumda da aynisini yapmiştim o gune denk getirdim ayiptir söylemesi

Onu pek dengeye sokamadik malesef ama yumirtlama günumü bildigim icin ki,oglumda da aynisini yapmiştim o gune denk getirdim ayiptir söylemesi
Maşallah rabbim daim etsin mutluluğunu canım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…