- 25 Kasım 2018
- 2.370
- 3.376
- 83
Canım zaten 15 gün içiliyor çocuk düşünsen bile yapmalısın bende çocuk istiyorum ve içiyorum soğan suyunuYa işte çocuk düşündüğüm için bi daha ki ay yapıp yapmama konusunda kararsızım
Koyu yer aynen benim söylediğim şey, pko da aynen öyle, bir an ben mi yorum yazdım dedim
Adet görmeye başladığımdan itibaren düzensizlik vardı, zaten pko teşhisi kondu. Senelerce Doğum kontrol hapı kullandım belli aralıklarla, bırakınca eski haline dönüyordu hep. Sonra soğan kürü yaptım 2-3 sene. Daha düğünden 10 gün önce gittiğim doktor “sen tedavisiz kalamazsın” dediğinden karaları bağlarken, ilk geceden hamile kaldığımı öğrendim çok şükür.
Soğan kürünün faydasına gerçekten inanıyorum. Allah isteyen herkese nasip etsin
Acaba kullandığım ay kalmam mümkünmü ama benden sadece beyaz akıntı geliyo az miktardaCanım zaten 15 gün içiliyor çocuk düşünsen bile yapmalısın bende çocuk istiyorum ve içiyorum soğan suyunu
Allah bilir canım ama kullanırken hamile kalan çok kişi tanıyorumAcaba kullandığım ay kalmam mümkünmü ama benden sadece beyaz akıntı geliyo az miktarda
Ay inşallah yaaAllah bilir canım ama kullanırken hamile kalan çok kişi tanıyorum
Kızlar hamile değilim ya
Başlayacağım cnm dün klorsuz şu aldım hazır şu şok marketinde 10kilosu 6 TL idi aldimSoğan kürüne başla sen canım bende dün başladım.
Merhaba soğan kürü yapanlar yapacak olanlar ve şuan yapmakta olanlar bura da birbirimize yardımcı olalım ne dersiniz ?
Canım adet bitiminden 2 gün sonra başla sabah ve akşam 15 gün boyunca aç karnına içmen lazım beyaz soğan olmalı klorsuz yani hazır 1 buçuk su bardağı suyu kaynatıp kaynadıktan sonrada soğanı dörde bölüp içine atıyosun tencerenin kapağı kapalı bi şekilde 5 dk kaynatıyosunBen yapmak istiyorum, doğru başlama zamanı ne zaman? Bir de uygulama nasıl yapılıyor canım paylaşır mısın rica etsem
Canım adet bitiminden 2 gün sonra başla sabah ve akşam 15 gün boyunca aç karnına içmen lazım beyaz soğan olmalı klorsuz yani hazır 1 buçuk su bardağı suyu kaynatıp kaynadıktan sonrada soğanı dörde bölüp içine atıyosun tencerenin kapağı kapalı bi şekilde 5 dk kaynatıyosun
Kürü yaptığın ay mı kaldın canım hayırlı olsun :)Ben temmuzda adet zamani doktora gitdim tedavi onerdi çocuk için. Rahim filmi de çekinecektim adet bitince. Ben de kurü deneyim dedim ve çok şükür hamile kaldim. Rabbim sonuna getirip kucağima almayi nasip etsin inşAllah
Kürü yaptığın ay mı kaldın canım hayırlı olsun :)
Ay me güzel yaa maşallah ama 21 gün çok aslında 15 diyolardı bende 15 güne tamamladımEvet adetden 2 gun sonra 26 temmuzda başladim. 21 gun ictim. Zaten 16 agustosta bitdi icmem ve 18 i adet olacaktim olmadim. Tahlil yaptim hamile ciktim
afedersin peki ilişki düzenin nasıldı üst üstemi günler yoksa gün aşırmıKesin bilemediğim için 21 yaptimHamd olsun!
Onu pek dengeye sokamadik malesefafedersin peki ilişki düzenin nasıldı üst üstemi günler yoksa gün aşırmı
Maşallah rabbim daim etsin mutluluğunu canım :)Onu pek dengeye sokamadik malesefama yumirtlama günumü bildigim icin ki,oglumda da aynisini yapmiştim o gune denk getirdim ayiptir söylemesi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?