Herhangi bi sorunun varmıydı canımBende sogan kurunu denedim ama gunum alti gun gecikti yaa heveslenmistim baya
Yoktu ya belki cocuk olur diye denemistim sadeceHerhangi bi sorunun varmıydı canım
Aslında sorun olmayanlar yapmasın deniliyor pco ya kiste falan iyi geliyomuşYoktu ya belki cocuk olur diye denemistim sadece
Adet gunum alti gun gecikti simdi adetteyimPeki sonuç ne oldu cnm
Bilmem oyle biraz arastirmistim bi heves geldi sonra yaptimAslında sorun olmayanlar yapmasın deniliyor pco ya kiste falan iyi geliyomuş
Olsun canım en azından rahim temizlendi belkide bu ay hamiş kalırsın :)Bilmem oyle biraz arastirmistim bi heves geldi sonra yaptim
Allah büyük cnm bende çok hevesleniyorum ama hissetmedim birsey bende hamile olduğuma dair.Adet gunum alti gun gecikti simdi adetteyim
Ayy hadi insallah ya allah isteyen herkese nasip eder :)Olsun canım en azından rahim temizlendi belkide bu ay hamiş kalırsın :)
Amiin genelde en çok duyduğum soğan kürünün 2. Ayında hamile kalınıyormuşşlAyy hadi insallah ya allah isteyen herkese nasip eder :)
Aynen ya insallah kisa zamanda hepimize nasip olurAllah büyük cnm bende çok hevesleniyorum ama hissetmedim birsey bende hamile olduğuma dair.
Yaa insallah oyle olur bakalimAmiin genelde en çok duyduğum soğan kürünün 2. Ayında hamile kalınıyormuşşl
İnşallaaahYaa insallah oyle olur bakalim
Amin amin inşallah cnmAynen ya insallah kisa zamanda hepimize nasip olur
Bilmiyorumki valla canım kullananlara sormak lazımKızlar peki klomen kullanıp çatlatma iğnesi olan soğan kurunu kullansa olur demi
Cbilenlerden cevap bekliyorum o zaman cnmBilmiyorumki valla canım kullananlara sormak lazım
ne kadar güzel yaa Rabbim ol derse oluru yaşamışsın işte bende çook istiyorum bebiş bu ay soğan kürüne başladım umarım iyi gelir sen ne sıklıkla yaptın soğan kürünü canım
hangi gun basladiniz adetten sonra mi adetle mi?Bende içiyorum soğan suyunu 3. Günüm bugün
Ya işte çocuk düşündüğüm için bi daha ki ay yapıp yapmama konusunda kararsızımBen her ay yaptım. İlk olarak 15 gün sabah akşam başladım. Sonra, her adetin ilk gününden 7 gün sonra başlayıp, 7 gün süreyle sabah akşam içtim 2-3 sene.
Adet bittikten iki gün sonra başladımhangi gun basladiniz adetten sonra mi adetle mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?