Gebeliğe Hazırlık Soğan kürü yapanlar...

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Sağol canıım darısı başına :) ben evet 2. Ayda kaldım hamile 15 gün içtim kürü ama ben 2. Ay instagram da c life diye bi sayfadan macun aldım oda işe yaradı sanırım :)
Amin inşallah canım
Macunu ikiniz de yediniz mi bide ismi neydi acaba

Ben adet gecıkmesi için ada çayı içtiğim gün faydasını göruyorum regli oluyorum hemen

Aynen canım yaptım ben de gerçekten faydasını gördüm çok şükür sonra da soğan suyuna başladım adet bitimi. Son 2 günüm ama midem berbat. Bildiğim bi rahatsızlığım yok mide ile ilgili ama son 1-2 gündür midem pek iyi değil. Sanırım sıcağa yakın içiyorum belki onunla ilgilidir. Cevap için teşekkür ederim bu arada

Canım merhaba soğan kürü senin yumurtlama dönemine denk geliyor mu?

Bende basladım ama bana yaramadı kızlar midem benı oldurdu kusma bas agrisi yaptı bir hoş oldum esim 4 5.gunde bıraktrdı bana yaa
Bir yeri yapalım derken başka bir yeri bozmayalım canım sağlığımiz çok değerli. Böyle etkiler gördüysen bırakman iyi olmuş

Bir yeri yapalım derken başka bir yeri bozmayalım canım sağlığımiz çok değerli. Böyle etkiler gördüysen bırakman iyi olmuş
Aynen cnm bende hemen bıraktım ki akıntım da olmadı ablama danıştım egerki akıntım olmuyorsa iltahap yok sende bacım dedi bıraktım bende cnm saglıklı olmak daha iyi

Peki kürün faydasını gördüm mü?

Canım kür yarın akşam tamamlanacak nasipse. Ama ben bir de duphaston kullanıyorum günde 1 tane doktorum vermişti. Adetim zamanında gelse bile acaba hangisinin ne kadar etkisi olmuştur kendim de bilemeyeceğim. Ama evlenmeden önce diyetle beraber yaptığımda inanılmaz işe yaramıştı. Etkili bi Kür kesinlikle. Ben hem bebek hem adet düzensizliği için yapıyorum. Sen sadece bebek için mi yapıyorsun ? Adetlerin düzenli mi?

Kızlar agıstosta kürtaj oldum hala akıntı devam ediyordu bende enfeksiyon oldugunu dusunuyorm 3 adet gectı bende yapabılır mıyım??

Canım normalde adetlerim hiç şaşmaz hep 28di döngüm. Son birkaç aydır iki üç gün önceden geliyor maalesef. Düşündüm ki hep gebelige vesile olur hem de eski düzenine dönerim İnşAllah pişman olmam

1-2 günü sorun etme. Mevsim geçişleri, grip nezle , stres gibi sebeplerden kaynaklanıyordur diye düşünüyorum. Ama yine de yapabilirsin tabi bitkisel bir şey sonuçta.

1-2 günü sorun etme. Mevsim geçişleri, grip nezle , stres gibi sebeplerden kaynaklanıyordur diye düşünüyorum. Ama yine de yapabilirsin tabi bitkisel bir şey sonuçta.
Yedinci günümdeyim İnşAllah güzel sonuçlanır çok teşekkür ediyorum cevapların için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…