Hiç denemedim ama merak ediyorum onudaCnm peki bu süt Maydanoz buharini deneyeniz var mi
Teşekkür ederim cnm bende ya soğan kurunu yada süt Maydanoz buhari yapmayı düşünüyordum şimdi bende bu soğan kurunu kullanmaya karar verdimHiç denemedim ama merak ediyorum onuda
Dene canım miğdende sorun yoksa benim 8. Günüm herhangi bi sorun olmadı açıkcasıTeşekkür ederim cnm bende ya soğan kurunu yada süt Maydanoz buhari yapmayı düşünüyordum şimdi bende bu soğan kurunu kullanmaya karar verdim
Yok canım tedavi görmedim eşim ve bende sıkıntı yoktu çok şükürOlur olur Allahın izniyle peki tedavi görürkenmi soğan suyu yaptın
Yemeklerden öncemi sonramı içiliyor soğan kürü de cnmDene canım miğdende sorun yoksa benim 8. Günüm herhangi bi sorun olmadı açıkcası
Evet bi topikte biri daha demişti doktoru onaylamış doktor bile onaylıyosa gerçekten var bi hikmeti bence :)Ben doktoruma sormuştum yapabilirsin demişti hatta iyi olabileceğini söylemişti
Kullandınız mı peki sonuç ne olduBen doktoruma sormuştum yapabilirsin demişti hatta iyi olabileceğini söylemişti
Maşallah canım benim dikkat et kendine yorma sakın çok kendiniYok canım tedavi görmedim eşim ve bende sıkıntı yoktu çok şükür
Bende de eşimde de sıkıntı yok fakat bebek olsun dye doktorlar hap iğne falan veriyor bende ondan kullandım ama hüsrana uğradımYok canım tedavi görmedim eşim ve bende sıkıntı yoktu çok şükür
Olur o zaman canım stresi kafamızdan atmak lazım bende pko ve polip varmış şansımı önce bitkilerle deniyorum :)Bende de eşimde de sıkıntı yok fakat bebek olsun dye doktorlar hap iğne falan veriyor bende ondan kullandım ama hüsrana uğradım
Allah isteyen herkeze nasip etsin başta bana canımOlur o zaman canım stresi kafamızdan atmak lazım bende pko ve polip varmış şansımı önce bitkilerle deniyorum :)
AmiinAllah isteyen herkeze nasip etsin başta bana canım
Amin amin cnm soğan kurunu yemekten öncemi sonramı içiliyor cnm
10 dk önce canım aç karnınaYemeklerden öncemi sonramı içiliyor soğan kürü de cnm
Teşekkür ediyorum cnm10 dk önce canım aç karnına
Kaç aydır deniyorsunuz? Sıkıntı yoksa bir yılı geçmeden ilaç iğne kullanmayı tavsiye etmiyorlar geneldeBende de eşimde de sıkıntı yok fakat bebek olsun dye doktorlar hap iğne falan veriyor bende ondan kullandım ama hüsrana uğradım
6 yıldır evliyim ama 1 yıldır çocuk istyrz cnmKaç aydır deniyorsunuz? Sıkıntı yoksa bir yılı geçmeden ilaç iğne kullanmayı tavsiye etmiyorlar genelde
Peki sonuç ne oldu cnmBende sogan kurunu denedim ama gunum alti gun gecikti yaa heveslenmistim baya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?