Gebeliğe Hazırlık Soğan kürü yapanlar...

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Tesekkur ederim kuzum 😘 Rabbim isteyen herkese hayirli sağlikli evlat nasip etsin insAllah 🤗
Amin canım benim ben de 5 aydır istiyorum bakalım ne zaman gelicek benimki :)

Arkadaslar yeni haber yokmu acaba benim 7. Gunum sogan kurunden sonra baska kur yapmamiza gerek varmi pco hastasiyim

Bugün bende başladım. Fakat ben hem hamile kalabilmek için hem de on gün oldu adetim gecikeli o yüzden yapıyorum.

Amin canıım.. başladım zaten bugün 6. Günüm az bi akıntı geliyo miğdemde sorun yok ve en çokta sanki stresimi azalttı bilmiyorum faydası varmıdır :) canım bir yıllık evliyim 5 aydır istiyoruz 2 doktora gözüktüm biri pko var dedi biri yok dedi
Canım merhaba, öncelikle sağlıcakla gelsin bebeğin 🌸
Normal döngün kaç gün sürüyor soğan kürünü uygularken yumurtlama dönemine denk geldi mi bilgi verebilirsen çok memnun olurum

Canım merhaba, öncelikle sağlıcakla gelsin bebeğin 🌸
Normal döngün kaç gün sürüyor soğan kürünü uygularken yumurtlama dönemine denk geldi mi bilgi verebilirsen çok memnun olurum
Meraba canım teşekkür ederim benim döngüm 32 gün adetten 2 gün sonra başladım ben küre geç yumurtladığım için yumurtlamadan önce bitmişti kür

Merhaba arkadaşlar soğan kürü gebelikte ne gibi yarar sağlıyor acaba benim bir kimyasal gebeliğim oldu

Meraba canım teşekkür ederim benim döngüm 32 gün adetten 2 gün sonra başladım ben küre geç yumurtladığım için yumurtlamadan önce bitmişti kür
Anladım canım, benim döngü kısa olunca illaki yumurtlama gününe denk geliyor 15 gün yapmak şart mi acaba şaşırdım kaldım 🙁

Anladım canım, benim döngü kısa olunca illaki yumurtlama gününe denk geliyor 15 gün yapmak şart mi acaba şaşırdım kaldım 🙁
Ben 15 gün diye okudum canım istersen saraçoğlunun çağrı merkezini ara

Merhaba arkadaşlar soğan kürü gebelikte ne gibi yarar sağlıyor acaba benim bir kimyasal gebeliğim oldu
Canım rahmi temizliyor sende bi sorun yoksa yapma hiç

Kimyasal olduysa demekki olabiliyor canım bişey yapma bence bide anlatırmısın nasıl oldu kaçıncı günde anladın hamileliğini

Kimyasal olduysa demekki olabiliyor canım bişey yapma bence bide anlatırmısın nasıl oldu kaçıncı günde anladın hamileliğini

Canım konuna girip hamile takvimini görünce çok mutlu oldum bende bıgün başladım soğan kürüne
11.ayımıza girdik döngüm 28 30 değişiklik gösteriyor
İnşallah 15 gün yapmayı istiyorum
Sen yaptıktan sonra ki ay mı hamile kaldın
Başka her hangi bişey yaptın mı
Kaç gün içtin toplamda
Biraz bilgi verirsen çok sevinirim

Ben henüz doktora gitmedim yani bi sorun varmı yokmu bilmiyorum ama çok çabuk enfeksiyon oluyorum bu yüzden denemek istedim şifa Allahtan 🤗

Canım konuna girip hamile takvimini görünce çok mutlu oldum bende bıgün başladım soğan kürüne
11.ayımıza girdik döngüm 28 30 değişiklik gösteriyor
İnşallah 15 gün yapmayı istiyorum
Sen yaptıktan sonra ki ay mı hamile kaldın
Başka her hangi bişey yaptın mı
Kaç gün içtin toplamda
Biraz bilgi verirsen çok sevinirim

Ben henüz doktora gitmedim yani bi sorun varmı yokmu bilmiyorum ama çok çabuk enfeksiyon oluyorum bu yüzden denemek istedim şifa Allahtan 🤗
Sağol canıım darısı başına :) ben evet 2. Ayda kaldım hamile 15 gün içtim kürü ama ben 2. Ay instagram da c life diye bi sayfadan macun aldım oda işe yaradı sanırım :)

Back