- 4 Ağustos 2019
- 2.541
- 6.501
- 88
Kız gece gece bana moral oldun yaa Allah razı olsun bin kere :)Valla ben dayanamayıp 11. Gün bıraktım fayda etmiyor diye ama siz bırakmayın tamamlayın.aynı anda kür yaptığım arkadaşımda şu an hamile
Soğan küründen sonra bir adet gördüm sonra hamile kaldım
Canım adet bitiminden iki gün sonra başladım ben günde iki kez aç karnına 1 buçuk su bardağı klorsuz suyu kaynatıyosun sonra beyaz soğanı yani kabuğu hafif kahverengi olan soğanı dörde bölüp içine atıyosun kapağı kapatıp 5 dk kaynatıyosun soğutmadan ılık bi şekilde içiyosun ama unutma her kürü taze yapıyosun sabah yaptığını akşam içemezsinMerhaba kızlar bende başlamayı düşünüyorum. Bu ay klomen ve catlatma iğnesi kullandım ama hasta oldum. Birde nasıl kullanılıyor yazar mısınız.
15 gün düzenli yapılması gerekiyoeCanım adet bitiminden iki gün sonra başladım ben günde iki kez aç karnına 1 buçuk su bardağı klorsuz suyu kaynatıyosun sonra beyaz soğanı yani kabuğu hafif kahverengi olan soğanı dörde bölüp içine atıyosun kapağı kapatıp 5 dk kaynatıyosun soğutmadan ılık bi şekilde içiyosun ama unutma her kürü taze yapıyosun sabah yaptığını akşam içemezsin
Etmemmi hiiç rabbim sağ salim kucağına almayo nasip etsin yarın hastaneden 32 diş gülerek çık inşallah emiiiiAminn Rabbim sana nur topu gibi bir evlat versin ve isteyen herkese.
Sende bana dua et nolur yarın kalp atışı için gidicez kalbi duyulsun ve düşük riskim var kurtulayım ☹
AMİİİİİİNNNN Allah seninde gönlüne göre versinEtmemmi hiiç rabbim sağ salim kucağına almayo nasip etsin yarın hastaneden 32 diş gülerek çık inşallah emiiii
Ay can inşallah yaa ben 5 aydır istiyorum acaba olmicakmı diyese çok korkuyorumAMİİİİİİNNNN Allah seninde gönlüne göre versinkucaklarımız dolsun seneye bu zamanlar hangi emzik markasını önerirsiniz diye konu açalım inşallaaaaah ❤
Büyük soğan mi yoksa küçük mü cnmCanım adet bitiminden iki gün sonra başladım ben günde iki kez aç karnına 1 buçuk su bardağı klorsuz suyu kaynatıyosun sonra beyaz soğanı yani kabuğu hafif kahverengi olan soğanı dörde bölüp içine atıyosun kapağı kapatıp 5 dk kaynatıyosun soğutmadan ılık bi şekilde içiyosun ama unutma her kürü taze yapıyosun sabah yaptığını akşam içemezsin
Orta boy canımBüyük soğan mi yoksa küçük mü cnm
15gun sonra birakiyormuyuz peki sonra ne zaman geri başlamamız gerekiyor15 gün düzenli yapılması gerekiyoe
Küçük olsada 2 tane küçük atsam olur mu cnmOrta boy canım
Bırakıyoruz canım saraçoğlunun sayfaya bak istersen her yerde farklı yazıyor bende tam bilemedim onu :)15gun sonra birakiyormuyuz peki sonra ne zaman geri başlamamız gerekiyor
Olur canım göz kararı anlarsın zaten çok küçükse olur benceKüçük olsada 2 tane küçük atsam olur mu cnm
Tamam cnm şuanda adetim adetim bitince bende hemen başlayacağımOlur canım göz kararı anlarsın zaten çok küçükse olur bence
Teşekkür ederim cnmBırakıyoruz canım saraçoğlunun sayfaya bak istersen her yerde farklı yazıyor bende tam bilemedim onu :)
Aynen canım başla tadıda bence içilmicek gibi değil ben şimdi şifa niyetine diyip kafaya dikiyorumTamam cnm şuanda adetim adetim bitince bende hemen başlayacağım
Olur Allah ın izniyle hiç korkma. Ben yaklaşık dört yıllık evliyim ilk iki sene korunduk. Sonra ki iki yıl içinde bir kimyasal bir düşüğüm var bu üçüncü gebeliğim ve haliyle endişeleniyorum umarım bu sefer sonu mutluluk olurAy can inşallah yaa ben 5 aydır istiyorum acaba olmicakmı diyese çok korkuyorum
Cnm peki bu süt Maydanoz buharini deneyeniz var miAynen canım başla tadıda bence içilmicek gibi değil ben şimdi şifa niyetine diyip kafaya dikiyorum
Olur olur Allahın izniyle peki tedavi görürkenmi soğan suyu yaptınOlur Allah ın izniyle hiç korkma. Ben yaklaşık dört yıllık evliyim ilk iki sene korunduk. Sonra ki iki yıl içinde bir kimyasal bir düşüğüm var bu üçüncü gebeliğim ve haliyle endişeleniyorum umarım bu sefer sonu mutluluk olur ❤
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?