• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Soğan kürü yapanlar...

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ahh
Evet öyle diyor herkes ama bende anlamıyorum problemin ne olduğunu. 6. Ayımda da doktora gitmiştim o zaman pko gibi bişey olduğunu söylememişti sorun gözmüküyordu ama şuan ay geçtikçe strese giriyorum üzülüyorum neden olmuyor diye. Hormon testinden sonra belli olacak herşey daha da 10 gün var beklemek çok zor :110:
öyle iyi anlıyorum ki seni insanın içini sıkıntı sarıyo artık rahat nefes almak istiyosun ama hamile kalana kadar buda zor

Ahh

öyle iyi anlıyorum ki seni insanın içini sıkıntı sarıyo artık rahat nefes almak istiyosun ama hamile kalana kadar buda zor
Evet maalesef :KK43: insanın bir zaman sonra psikolojisi de etkileniyor her ne kadar oluruna bıraktım desem de sürekli düşünüyorum elimde olmuyor. Kimyasal da olsa hamile kalabilenlere özenir oldum en azından hamile kalabiliyorlar diye bende hiç öyle bişey de olmadı. Bu özenilecek bişey değil ama işte stres herşeyi düşündürüyor insana

Evet maalesef :KK43: insanın bir zaman sonra psikolojisi de etkileniyor her ne kadar oluruna bıraktım desem de sürekli düşünüyorum elimde olmuyor. Kimyasal da olsa hamile kalabilenlere özenir oldum en azından hamile kalabiliyorlar diye bende hiç öyle bişey de olmadı. Bu özenilecek bişey değil ama işte stres herşeyi düşündürüyor insana
Oda kötü be canım gerçekten yıpratıcı bi süreç ama ne dersek diyelim Allah ol derse olur

Kızlar pko olup olmadiginiza kesin emin olamıyorsanız ama testi yaptırın bence. Kan testi bu ve herhangi bir zamanda yaptirilabiliyor. deger 6.8'den yüksekse büyük ihtimal polikistik. Bir arastirin. AMH testi.

Kızlar pko olup olmadiginiza kesin emin olamıyorsanız ama testi yaptırın bence. Kan testi bu ve herhangi bir zamanda yaptirilabiliyor. deger 6.8'den yüksekse büyük ihtimal polikistik. Bir arastirin. AMH testi.
Onu yapmadı doktor ama smear testi yaptı onda belli olurmı

Yok smear de belli olmaz, Bu kan testi. Kandan bakiyolar.
Kan testide yapıldı ama normal çıktı bitek tiroid hafif yüksekti onada ilaç verdi işte

Smear rahim agzi sagligini kontrol etmek icin her yıl rutin kontrol olarak yapiliyor. Rahim ağzı kanserini erken teşhis etmek icin yani. Rutin kontrol, herkese yapılıyor yılda bir kere. O ayni yani onun doğurganlıkla alakası yok.

Smear rahim agzi sagligini kontrol etmek icin her yıl rutin kontrol olarak yapiliyor. Rahim ağzı kanserini erken teşhis etmek icin yani. Rutin kontrol, herkese yapılıyor yılda bir kere. O ayni yani onun doğurganlıkla alakası yok.
Gereksiz yapılmış bir test o zaman :) çümkü doktor bana pkoyla alakalı bakalım dedi bi

Ne biliyim herkese PKO testisi koyuyorlar hemen, daha detaylı araştırmalari lazım bence ki doğru tedavi olsun.

Ne biliyim herkese PKO testisi koyuyorlar hemen, daha detaylı araştırmalari lazım bence ki doğru tedavi olsun.
Kız direkt ultrasonda baktı pko var kesin dedi

Enteresan valla bi de kesin demis. Bana da iki doktor çikolata kisti dedi biri kist yok dedi. Ikisi miyom var dedi biri yok dedi. Ama hepsi polip var dedi :)
Kız ondan önceki doktor herşeyin gayet güzel dedi araştırma doktoruydu bide pko var diyen özeldeydi artık özelese güvenim yok bi kaç bişey de duydum en iyisi devlet yine banada polip var dedi işte kürtaj yapalım dedi istemedim korktum açıkcası

Faydası olur zararı olmaz canım, evet sağlıklı bir insan bile yıl'da 2 kez yapmalıymış. Daha çok yeni olur inşallah hayırlısı ile 😘. Pko olsa bile burda nice pko olup hamilelik haberlerini aldığımız arkadaşlar oldu hiç korkma.

Koyu yer aynen benim söylediğim şey, pko da aynen öyle, bir an ben mi yorum yazdım dedim 😂

Adet görmeye başladığımdan itibaren düzensizlik vardı, zaten pko teşhisi kondu. Senelerce Doğum kontrol hapı kullandım belli aralıklarla, bırakınca eski haline dönüyordu hep. Sonra soğan kürü yaptım 2-3 sene. Daha düğünden 10 gün önce gittiğim doktor “sen tedavisiz kalamazsın” dediğinden karaları bağlarken, ilk geceden hamile kaldığımı öğrendim çok şükür.

Soğan kürünün faydasına gerçekten inanıyorum. Allah isteyen herkese nasip etsin 🙏🏼

Koyu yer aynen benim söylediğim şey, pko da aynen öyle, bir an ben mi yorum yazdım dedim 😂

Adet görmeye başladığımdan itibaren düzensizlik vardı, zaten pko teşhisi kondu. Senelerce Doğum kontrol hapı kullandım belli aralıklarla, bırakınca eski haline dönüyordu hep. Sonra soğan kürü yaptım 2-3 sene. Daha düğünden 10 gün önce gittiğim doktor “sen tedavisiz kalamazsın” dediğinden karaları bağlarken, ilk geceden hamile kaldığımı öğrendim çok şükür.

Soğan kürünün faydasına gerçekten inanıyorum. Allah isteyen herkese nasip etsin 🙏🏼
ne kadar güzel yaa Rabbim ol derse oluru yaşamışsın işte bende çook istiyorum bebiş bu ay soğan kürüne başladım umarım iyi gelir sen ne sıklıkla yaptın soğan kürünü canım

Ben de yaptım soğan kürü yaptığım ay hiçbi değişiklik yoktu hatta dedim ki bu kür bana hiç fayda etmedi. Amaaa sonraki ay çok fazla akıntım oldu resmen iltahap söküldü. Ve o ayda hamile kalmışım. Darısı isteyen herkesin başına. Soğan kürü bir mucize gerçekten.

Ben de yaptım soğan kürü yaptığım ay hiçbi değişiklik yoktu hatta dedim ki bu kür bana hiç fayda etmedi. Amaaa sonraki ay çok fazla akıntım oldu resmen iltahap söküldü. Ve o ayda hamile kalmışım. Darısı isteyen herkesin başına. Soğan kürü bir mucize gerçekten.
Yaaa bende onu düşünüyorum kaç gündür diyorum hiç
Bi farklılık yok neden böyle oldu tabi daha bitmedi kürüm 😂 hayırlı olsun kuzum kaçıncı ayda hamile kaldın sadece 15 günmü yaptın bide

Yaaa bende onu düşünüyorum kaç gündür diyorum hiç
Bi farklılık yok neden böyle oldu tabi daha bitmedi kürüm 😂 hayırlı olsun kuzum kaçıncı ayda hamile kaldın sadece 15 günmü yaptın bide
Valla ben dayanamayıp 11. Gün bıraktım fayda etmiyor diye ama siz bırakmayın tamamlayın.aynı anda kür yaptığım arkadaşımda şu an hamile 😂
Soğan küründen sonra bir adet gördüm sonra hamile kaldım

Back