Gebeliğe Hazırlık Soğan kürü yapanlar...

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Olsun be canım bak bende 5 aydır istiyorum artık duygularım o kadar karmaşıkki bazen hiç kafama takmıyorum bazen de ağlıyorum benim kuzeniminde 6 yıl çocuğu olmadı doktor çocuğun olmaz dedi ve onun behçet hastalığı vardı rahim falan yara içindeydi ama kendiliğinden oldu yani bence doktora gitmekte bi yerden sonra gereksiz dua edip sebat edicez

Canım eğerki bi sebep yoksa evett zırt pırt doktora gitmek motivasyonu düşürür. Fakat benim gitmem gerekiyor

Benim soğan küründe 10.günüm. Kist ve polip için yapıyorum. Bende öyle aman aman akıntı olmadı. Sağ kasığım ve belimin sağ tarafında ağrı var ama temizlikten dolayı da olabilir bir de idrar yaparken taaa içimde bi kaşıntı hissediyorum bunu ilk defa yaşıyorum. 5 günüm kaldı. Sonra da testeredişli aslanpençesine geçicem.

Ay bende de polip varmış ya o dediğin çayı bende istiyorumda prolaktini yükseltirmi diye korkuyorum

Ay bende de polip varmış ya o dediğin çayı bende istiyorumda prolaktini yükseltirmi diye korkuyorum
Benim de proklatinim sınırın biraz üstünde çıktı. Zaten bu polipleri falan hormon dengesizliği yapıyormuş. Aslanpençesinin de hormonları düzenlediğini söylüyo ibrahim saraçoğlu yani yüksek olanı düşürüyomuş, düşük olanı yükseltiyomuş. O yüzden bi deniyim diyorum. Sonra da prolaktine bi daha baktırıp doktora gidicem.

Bende denerim belki şüphede kaldım ama :)

Ne dedi doktor sana
Ya ben araştırmaya gittim geçen ay baktı herşeye gayet normal hiç bi sorun yok dedi sonrada eşim bide özele git bakalım dedi özeldede pko teşhisi konuldu bide polip var kürtajla almamız lazım dedi işte

Ya ben araştırmaya gittim geçen ay baktı herşeye gayet normal hiç bi sorun yok dedi sonrada eşim bide özele git bakalım dedi özeldede pko teşhisi konuldu bide polip var kürtajla almamız lazım dedi işte
İki ayrı sonuç ta tuhaf cidden insanın kafası bulanıyor. İnşallah sağlıkla gebe kalırsın canımm

İki ayrı sonuç ta tuhaf cidden insanın kafası bulanıyor. İnşallah sağlıkla gebe kalırsın canımm
Sorma ya artık doktorada gitmek istemiyorum bunaldım yani aklımdan çıkmıyo bebek konusu nereye kadar böyle gidicek bilmiyorum cidden

Bende 1 haftadır kullanıyorum soğan kürünü, bir kaç kere sarı iltihap gibi akıntım oldu onun haricinde bişey hissetmedim ama inşallah faydası olur. 1 senedir bebek istiyorum bende soğan kürüne başlamadan önce doktora gittim ultrasonda pko görüntüsü olduğunu söyledi ama adetlerim düzenli oluyor. Pko belirtisi olarak sivilcelenme ve kilo artışı yaşıyordum son zamanlarda

Tek sorun pko mu peki canım tedavi gördünmü hiç

Evet şuan başka bir sorun gözükmüyor eşimin de değerleri normal. Önümüzdeki adetimin 3. Günü hormon testi istedi doktorum sonucuna göre de klomen verecek ona başlayacağım ama ben ilaç tedavisinden önce soğan kürünü denemek istedim. Doğal yolla olmasını çok istiyorum inşallah şifası olur

Bende daha 5 aydır korunmuyorum banada klomen verirlermi acaba özelede gitmek istemiyorum para için abuk subuk testler yaptılar güvenilir doktor bulamadım pek

Bende daha 5 aydır korunmuyorum banada klomen verirlermi acaba özelede gitmek istemiyorum para için abuk subuk testler yaptılar güvenilir doktor bulamadım pek
Senin daha yeni sayılır canım, inşallah olur. Eğer net bir sorun çıkmazsa ilaç tedavisine başlama bence biraz daha beklemeye çalış. Eğer pko tanısı konuyorsa kesin olarak doktor yönlendirir diye düşünüyorum. Bende şuan devlet hastanesine gidiyorum iyi bir doktor buldum gibi ama doktor işleri zor gerçekten

Bilmiyorum canım yaa e adet düzenliyse aslında hamile kalma şansın yüksek ben çok duydum pkoyla kendiliğinden hamile kalan

Bilmiyorum canım yaa e adet düzenliyse aslında hamile kalma şansın yüksek ben çok duydum pkoyla kendiliğinden hamile kalan
Evet öyle diyor herkes ama bende anlamıyorum problemin ne olduğunu. 6. Ayımda da doktora gitmiştim o zaman pko gibi bişey olduğunu söylememişti sorun gözmüküyordu ama şuan ay geçtikçe strese giriyorum üzülüyorum neden olmuyor diye. Hormon testinden sonra belli olacak herşey daha da 10 gün var beklemek çok zor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…