- 8 Ağustos 2019
- 3.116
- 5.492
- 108
- 30
- Konu Sahibi Gonulmeyvesi
-
Ama eski konuşmaları da okudum. Diğer kızlar gibi benim de döngüm kısa 28-29 günde bir. Adetin 2. günü başlarsam maksimum 10. güne kadar yapabilirim zaten. Aslında kistim de öyle çok büyük değil, meselaValla oyle buyuk kistim yok birsey diyemem tam olarak. deneyip gormen lazm fayda gorenler oldu. Ama hastaliğin bitince baslaman daha faydali sanki.
15 gün canım yarın son10 gunmu yapiyorsun
Yok bu ay hiçbir şey olmadı bende zaten değerlendirme de yapmıyoruz epey rahatım bu ayGogüs hassasiyeti oldumu sende? Bende o da var hayrolsun insallah
Canım ben ilk defa yapıyorum kist vs de yok ama bu kürü epey araştırdım birçok kişide kist ya küçülmüş ya da tamamen yok olmuş mutlaka faydası olur diye düşünüyorum. Ama kürü doğru uygulamalısın. Adet bitiminde başla ve 15 gün uygula tarif bu şekilde. Ayrıca benim de döngüm kısa. Ya kürü uygulayıp bebek için bu ayı es geçeceksin ya da yine kürü uygulayıp devam edeceksin.Kızlar selamlar hepinize
Soğan kürünü yapıp faydasını görenler var sanırım aranızda. Ben de geçtiğimiz hafta rutin kontrolde 2 cmlik bir kistim olduğunu öğrendim. Kisti eritiyor mu cidden? Öyleyse ben de adetimin 2. günü ile başlamayı düşünüyorum. Bir de idrarımda enfeksiyon çıktı ona da faydası olur mu? Değerli yorumlarınızı bekliyorum
Çok teşekkür ederimmmCanım ben ilk defa yapıyorum kist vs de yok ama bu kürü epey araştırdım birçok kişide kist ya küçülmüş ya da tamamen yok olmuş mutlaka faydası olur diye düşünüyorum. Ama kürü doğru uygulamalısın. Adet bitiminde başla ve 15 gün uygula tarif bu şekilde. Ayrıca benim de döngüm kısa. Ya kürü uygulayıp bebek için bu ayı es geçeceksin ya da yine kürü uygulayıp devam edeceksin.
Herkeste aynı sonuçlar görünmez zaten. Bakarsın bebek olur gayette tutunur (inşAllah) bakarsın sonraki ay olur denemekte fayda var
Ben soğan suyu kürü ile baya söktü bi anda adet gibi kist gittimi bu ayki adette öğrencezAma eski konuşmaları da okudum. Diğer kızlar gibi benim de döngüm kısa 28-29 günde bir. Adetin 2. günü başlarsam maksimum 10. güne kadar yapabilirim zaten. Aslında kistim de öyle çok büyük değil, meselaRabbi Hebli Mines Salihin 'nın 6 cm'miş kisti benim 2 cm kadar falan.
Ne demek canım benim yeter ki sağlıcakla gelsin bebişlerimizÇok teşekkür ederimmmÖnümüzdeki ayı es geçebilirim, doğru olacak ve faydalanacaksam şayet bir aydan bir şeycik olmaz Elleriniz dert görmesin, yazan ellerinize sağlık.
Yapanlar var elbette ama faydasi adet bitimi deniyor.Ama eski konuşmaları da okudum. Diğer kızlar gibi benim de döngüm kısa 28-29 günde bir. Adetin 2. günü başlarsam maksimum 10. güne kadar yapabilirim zaten. Aslında kistim de öyle çok büyük değil, meselaRabbi Hebli Mines Salihin 'nın 6 cm'miş kisti benim 2 cm kadar falan.
İnşallah gitmiştir, şimdiden geçmiş olsun.Ben soğan suyu kürü ile baya söktü bi anda adet gibi kist gittimi bu ayki adette öğrencez
Amin inşallah, tamamdır öyleyse adetim biter bitmez başlıyorum ben deYapanlar var elbette ama faydasi adet bitimi deniyor.
Zaten hormonlar karisik adetken yerine otursun ondan sora daha iyi. Arkadasn dedigi gibi bu soģan ayi olucak kafadan atmak gerek diger hrrseyi.
:)) bu ay duzenler obur aya katki saģlar insallah
Ayy gerçekten mi ya? Ağzınız bal yesin inşallah öyle olur hepimiz müjdeli haberleri sırayla alırızNe demek canım benim yeter ki sağlıcakla gelsin bebişlerimiz
Bu arada instada soğankürü etiketi ile bi arama yap çok fazla örnek çıkıyor ben birçok soruma orda cevap buldum. Hatta bir sayfa buldum ordaki kadının da döngüsü kısa bizim gibi ve hep devam etmiş devam ettiği ay gebe kalmış
inşAllah canım kocaman amiinAyy gerçekten mi ya? Ağzınız bal yesin inşallah öyle olur hepimiz müjdeli haberleri sırayla alırız
Incir yap istersen.. havucla.Gonulmeyvesi nasılsın canım nasıl gidiyor kür? Yarın benim son günüm bende pek bir etki olmadı ama İnşAllah ben farketmemişimdir de şifa olmuştur
.
.
Kızlar soğan küründen sonra yapmayı düşündüğünüz kür vs var mı?
Saraçoğlu nun videolarını izledim ayrı kaplarda incir ve havucu yapıp ılıyinca karıştırın için diyor onu mu yapsam acabaIncir yap istersen.. havucla.
Gonulmeyvesi nasılsın canım nasıl gidiyor kür? Yarın benim son günüm bende pek bir etki olmadı ama İnşAllah ben farketmemişimdir de şifa olmuştur
.
.
Kızlar soğan küründen sonra yapmayı düşündüğünüz kür vs var mı?
Aslan pençesi aklımda canım zaten onu normal çay gibi demleyin için siyah çay içeceğinize onu için diyor Saraçoğlu.Canım bugün benimde 9.günümdü sanırım
Sabah aç karnına bir bardak içbildim akşam içemeyi unuttum
Canım soğan ayı inşallah sana şifa olmuştur
Ben bittikten sonra aslanpençesi içmeyi dşünüyorum canım
İnşAllah ikimize de şifa olmuşturCanım bugün benimde 9.günümdü sanırım
Sabah aç karnına bir bardak içbildim akşam içemeyi unuttum
Canım soğan ayı inşallah sana şifa olmuştur
Ben bittikten sonra aslanpençesi içmeyi dşünüyorum canım
AmiinHayırlı geceler arkadaşlar , ben de iki gündür soğan kürü yapıyorum inşallah hepimiz gÜZel sonuçlar alırız ☺
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?