Gebeliğe Hazırlık Soğan Kürü Yapanlar Yapcaklar Gelin Birlikte Yapalımm 🤗

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Valla oyle buyuk kistim yok birsey diyemem tam olarak. deneyip gormen lazm fayda gorenler oldu. Ama hastaliğin bitince baslaman daha faydali sanki.
Ama eski konuşmaları da okudum. Diğer kızlar gibi benim de döngüm kısa 28-29 günde bir. Adetin 2. günü başlarsam maksimum 10. güne kadar yapabilirim zaten. Aslında kistim de öyle çok büyük değil, mesela Rabbi Hebli Mines Salihin 'nın 6 cm'miş kisti benim 2 cm kadar falan.

Canım ben ilk defa yapıyorum kist vs de yok ama bu kürü epey araştırdım birçok kişide kist ya küçülmüş ya da tamamen yok olmuş mutlaka faydası olur diye düşünüyorum. Ama kürü doğru uygulamalısın. Adet bitiminde başla ve 15 gün uygula tarif bu şekilde. Ayrıca benim de döngüm kısa. Ya kürü uygulayıp bebek için bu ayı es geçeceksin ya da yine kürü uygulayıp devam edeceksin.
Herkeste aynı sonuçlar görünmez zaten. Bakarsın bebek olur gayette tutunur (inşAllah) bakarsın sonraki ay olur denemekte fayda var

Çok teşekkür ederimmm Önümüzdeki ayı es geçebilirim, doğru olacak ve faydalanacaksam şayet bir aydan bir şeycik olmaz Elleriniz dert görmesin, yazan ellerinize sağlık.

Ben soğan suyu kürü ile baya söktü bi anda adet gibi kist gittimi bu ayki adette öğrencez

Çok teşekkür ederimmm Önümüzdeki ayı es geçebilirim, doğru olacak ve faydalanacaksam şayet bir aydan bir şeycik olmaz Elleriniz dert görmesin, yazan ellerinize sağlık.
Ne demek canım benim yeter ki sağlıcakla gelsin bebişlerimiz
Bu arada instada soğankürü etiketi ile bi arama yap çok fazla örnek çıkıyor ben birçok soruma orda cevap buldum. Hatta bir sayfa buldum ordaki kadının da döngüsü kısa bizim gibi ve hep devam etmiş devam ettiği ay gebe kalmış

Yapanlar var elbette ama faydasi adet bitimi deniyor.
Zaten hormonlar karisik adetken yerine otursun ondan sora daha iyi. Arkadasn dedigi gibi bu soģan ayi olucak kafadan atmak gerek diger hrrseyi.
:)) bu ay duzenler obur aya katki saģlar insallah

Amin inşallah, tamamdır öyleyse adetim biter bitmez başlıyorum ben de

Ayy gerçekten mi ya? Ağzınız bal yesin inşallah öyle olur hepimiz müjdeli haberleri sırayla alırız

Gonulmeyvesi nasılsın canım nasıl gidiyor kür? Yarın benim son günüm bende pek bir etki olmadı ama İnşAllah ben farketmemişimdir de şifa olmuştur
.
.
Kızlar soğan küründen sonra yapmayı düşündüğünüz kür vs var mı?

Canım bugün benimde 9.günümdü sanırım
Sabah aç karnına bir bardak içbildim akşam içemeyi unuttum

Canım soğan ayı inşallah sana şifa olmuştur
Ben bittikten sonra aslanpençesi içmeyi dşünüyorum canım

Aslan pençesi aklımda canım zaten onu normal çay gibi demleyin için siyah çay içeceğinize onu için diyor Saraçoğlu.
incir-havuç kürünü de çok örmüş amh düşük olup da bu kürün faydalı olduğu örnekler vermiş videolarında. Benim değerlerimde bir sıkıntı yok çok şükür bu kürü uygularsam prolaktin yükselir diye korkuyorum kafam öyle karışık işte ama önümüzdeki hafta başına kadar kendime, mideme mola

Gunaydın kızlar bugun sogan kürü mün 5. Gunu ben 10. Gun bırakacağım gecen ay akıntı lar sapsarıyfı bu ay su gibi sanki normal halıme geri dönmüş gibiyim, sanki gereksiz yere yapıyormusım gıbı o yuzden 15 gun degıl de yapmıs olmak adına 10. Gün de bırakacağım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…