Gebeliğe Hazırlık Soğan Kürü Yapanlar Yapcaklar Gelin Birlikte Yapalımm 🤗

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Amin canım inşallah
Evet doğdu 2 yaşında falan olmuşlardır
Doğal yoldan olanda doğdu oda daha minik 1 2 aylık sanırım

Reactions: H M
İnşallah canım olur yaa neden olamsın siz kaç zamandır istiyorsunuz

Bu kür bitince aslan pençesi içmek istiyorum inşallah sen denedin mi
Ben 5 senelik evliyim 3 bucuk senedir yogun ugrastik esime takviye vs. Bizde morfoloji 2 o oyaliyor biraz baska da problemi yok.doktorlar beni kovdu sen gelme biseyin yok diye :) kismet yani belkide vakti saati gelmediği icin.
Biz seyrine biraktik elimizden geleni yapip.
Dondurulmuslardan biri tutucak hic olmasa bile insallah hayirlisiyla inaniyorum.

Ben aslan pencesini arada ictim ama cok onceden 1 2 bardak Ama
Hayitta kullandim 3 aydir. Simdi yine kullandim bitti hayit tenturüm.
Fazla yuklenmicem canim biz tedavide yeterince hormon yuklenip yumurta verdik.
Yumurtam coktu coğuda dollendi sukur.
O yuzden suan hazirlik asamalarimizdada ilaclar kullandigimiz icin bunyeye fazla yuklenmicem. Soğani bitirip hicbirsey yapmayacağim. Ama sen devam et insallah.

Canım Rabbim en yakın zamanda hayırlı bir evlat nasip etsin inşallah

İçim bazen öylesine mutlu oluyor ki
Bu ay güzel haberler alıcaz diyorum

Pozitif düşünemyi her zaman çok seviyorum

Canım Rabbim en yakın zamanda hayırlı bir evlat nasip etsin inşallah

İçim bazen öylesine mutlu oluyor ki
Bu ay güzel haberler alıcaz diyorum

Pozitif düşünemyi her zaman çok seviyorum
Öyle düsun.pozitif dusunmenin kime ne zarari olucak. Sen benm kadar degilsin sanirim.ben ozaman sknti yapmadim hic. Sorununuz yoksa ozellikle erkekte insallah Allah buyuk.
Bu da fayda saģlar insallah

Tabii canım çok fazla karıştırmamk lazım zaten
İnşallah yapmayı istiyorum

Tabii canım çok fazla karıştırmamk lazım zaten
İnşallah yapmayı istiyorum
Benim gorumcem 7 sene sonra soģani 15 gun sabah aksam yapti vesile oldu kizi oldu doģal yoldan.. asilama yaptirmisti oncesinde tutmadi 2 ay sora gebe kaldi.
Kizi 1 yasina girdi yine 15 gun yapti yine hamile kaldi kizi oluck insallah. Bende ondan dolayi istikrsrli yapayim dedim sabah aksam 15 gun.

Bacılar nasılsınız ben pko dan sebep geçen ay soğan kürü yaptım 12-13 gün flan. 22.gün periyotla adet oldum çok şükür. Bu ay devam etsem mi diye düşünüyorum sizce 3 ay mı devam etmeli yada 7 gün olarak mı yapiym 2 ay daha ?
Yada hayit kürü yapmak istiyorum hormonlar için çok akne oldu bende pko dan yemeye dikkat ediyorum bide hayit iyi gelir diyolar ama ne zaman ve nasıl yapılır bilen varsa yazsın lutfen☺☺☺

Adetlerinde cok skntı yoksa surekli yapmayin bence. 1 ay 15 gun sora adete 7 gun kala diye biliyorum.
Hayiti da biraz ara verip baslayin bence.bana cok iyi geldi hayit. Ama onuda fazla kullanmamak gerek. Ben 4 ay kullanmis oldum biraktim artik.

Adetlerinde cok skntı yoksa surekli yapmayin bence. 1 ay 15 gun sora adete 7 gun kala diye biliyorum.
Hayiti da biraz ara verip baslayin bence.bana cok iyi geldi hayit. Ama onuda fazla kullanmamak gerek. Ben 4 ay kullanmis oldum biraktim artik.
Asilama oldum 1 kere sonra adet oldum kendiliginden çok şükür ( ondan önce ki sene çok düzensiz di pko sonra dan çıktı ortaya)
Soğan kürü çok önce denemiştim ve bu adetten önce deneyim dedim Allaha şükür çok beklemeden adet oldum yani asilama dan sonra ki 2. Adetimde denedim.
Şimdi bi yandan hamile kalmaya çalıştığım için soğan kürü yapmiym diyorum zaten adet biteli birkaç gün oluyo geç başlamak ta iyi olmaz diye düşündüm.
Hayit ı da çok önce den düzensiz iciyordum pek fayda görmemiştim şimdi düzenli yapiym dedim ama ne zaman baslaym geç mi kalsim kaç gün yapiym bunu düşündüm? Ve hamilelik için engel değil deniyor 1 hafta falan yapsam risk çok almadan

Öyle düsun.pozitif dusunmenin kime ne zarari olucak. Sen benm kadar degilsin sanirim.ben ozaman sknti yapmadim hic. Sorununuz yoksa ozellikle erkekte insallah Allah buyuk.
Bu da fayda saģlar insallah

Bizde 1.5 yıllık evliyiz 10 aydır istiyoruz 11.ayımuza girdik hatta
Bir ay sonra kontrole gidicez inşallah
Rabbim hayırlısını nasp etsin

Yaa maşallah çok güzel ve umut verici bi.örnek
Rabbim bizrde nasip etsin

Dikkatimi çekti soğan kürğ yapanlar hep sonraki ay hamile kalıyor bir kez adet görülüyor heralde temizlendiği için

Istersen baslayabilirsin.
Nasil hayit senin kullandiğin ot olarakmi.

Gectıgımız ıkı ay da cok sarı kokusuz akıntım oluyordu ilk basta doktor normal dedı kürtaj sonucu dogalmıs ama son bir ay da artık rahatsız edici gelmeye baslamıstı ınsallah gecer
Kurtajdan dolayi enfeksiyon olusmus olabilir hafif. Antibiyotik kullandinizmi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…