Gebeliğe Hazırlık Soğan Kürü Yapanlar Yapcaklar Gelin Birlikte Yapalımm 🤗

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Ben incir havuçu bidaha ki aya yaparım olmazsa bu ay bebiş
Bugün yumurtlama akıntısı geldi ama baya fazla ve hafif sarıydı inşallah iltihap falan varsa gitmiştir

Sabahda içemdim bugün şimdi içicem bi bardak
Bugün 10.günüm

Benim ilk günler pek akıntım yoktu
Dün yumurtlama günümdü ondan heralde
Bugün şeffaf ama hafif sarı baya yoğun akıntım oldu
İnşallah şifa olmuştur

Benim ilk günler pek akıntım yoktu
Dün yumurtlama günümdü ondan heralde
Bugün şeffaf ama hafif sarı baya yoğun akıntım oldu
İnşallah şifa olmuştur
Bugun kan testi sonucları mı aldım temiz pıhtılasma yok dedi hemotoloji doktoru ama kadın doguma daha göstermedim birden bırakasım geldı sogan kürünü bırakmalı mıyım 5 gun Yapmısken veren de Allah alan da dıyorum ugrasma aksına bırak dıyorm da bilemedim ortada kaldım

Canım bende de hiçbir sorun yok ama kürü uyguladım kafan karışık ve net olamıyorsan doktoruna danış bence

bende yapmayı düşünüyorum 2 güne başlayacagım bende reglim bitmesini bekliyorum saraçoglunun bi videosunu izledigimde yumurtlamadan 2 gün önce bırakılmalı diyordu yani 10 gün sogan kürünü öneriyor bazı yerlerde 15 gün diyo ama 15 gün dedigi sanırım çikolata kisti yada kisti olanlar için 15 gün diyo iyi araştırmak lazım ben 10 gün yapacagım sonuç alırsan lütfen paylaş

Nasıl yani,şimdi kafam karıştı 10 gün mü yapalım 15 gün mü

Nasıl yani,şimdi kafam karıştı 10 gün mü yapalım 15 gün mü
izledigim videoda yumurtlama gününden 2 gün önce bırakılmalı demiş ben 10 gün olarak deneyegim araştırıyorum halen ama mantıklı aslında çünkü sogan kürünün adet sökme etkisi de var rahim içerisini temizledigi için

Evet benmkini söktü. 10.gunum. 5 gun daha yapip birakicam.

Canım bence 10 güne tamamla en azında
Bunu sağlıklı insanların da yapması öneriliyır erkek kadın 6 ayda bir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…