- 13 Mart 2019
- 14.209
- 50.459
- 598
- Konu Sahibi Gonulmeyvesi
-
Aslan pençesi aklımda canım zaten onu normal çay gibi demleyin için siyah çay içeceğinize onu için diyor Saraçoğlu.
incir-havuç kürünü de çok örmüş amh düşük olup da bu kürün faydalı olduğu örnekler vermiş videolarında. Benim değerlerimde bir sıkıntı yok çok şükür bu kürü uygularsam prolaktin yükselir diye korkuyorum kafam öyle karışık işte ama önümüzdeki hafta başına kadar kendime, mideme mola
Hayırlı geceler arkadaşlar , ben de iki gündür soğan kürü yapıyorum inşallah hepimiz gÜZel sonuçlar alırız ☺
Gunaydın kızlar bugun sogan kürü mün 5. Gunu ben 10. Gun bırakacağım gecen ay akıntı lar sapsarıyfı bu ay su gibi sanki normal halıme geri dönmüş gibiyim, sanki gereksiz yere yapıyormusım gıbı o yuzden 15 gun degıl de yapmıs olmak adına 10. Gün de bırakacağım
Bugun kan testi sonucları mı aldım temiz pıhtılasma yok dedi hemotoloji doktoru ama kadın doguma daha göstermedim birden bırakasım geldı sogan kürünü bırakmalı mıyım 5 gun Yapmısken veren de Allah alan da dıyorum ugrasma aksına bırak dıyorm da bilemedim ortada kaldımBenim ilk günler pek akıntım yoktu
Dün yumurtlama günümdü ondan heralde
Bugün şeffaf ama hafif sarı baya yoğun akıntım oldu
İnşallah şifa olmuştur
Canım bende de hiçbir sorun yok ama kürü uyguladım kafan karışık ve net olamıyorsan doktoruna danış benceBugun kan testi sonucları mı aldım temiz pıhtılasma yok dedi hemotoloji doktoru ama kadın doguma daha göstermedim birden bırakasım geldı sogan kürünü bırakmalı mıyım 5 gun Yapmısken veren de Allah alan da dıyorum ugrasma aksına bırak dıyorm da bilemedim ortada kaldım
Haklısın canım danıssam daha ıyı inşallah şifa olur sana daCanım bende de hiçbir sorun yok ama kürü uyguladım kafan karışık ve net olamıyorsan doktoruna danış bence
Amiin cümlemize inşAllahHaklısın canım danıssam daha ıyı inşallah şifa olur sana da
Yarar kuzumBende sadece iltihap var işe yarar mı sizce bugün 7.gün oldu..
İnşallah ya.. Hepimiz evladımıza kavuşalım hayırlısıylaYarar kuzum
bende yapmayı düşünüyorum 2 güne başlayacagım bende reglim bitmesini bekliyorum saraçoglunun bi videosunu izledigimde yumurtlamadan 2 gün önce bırakılmalı diyordu yani 10 gün sogan kürünü öneriyor bazı yerlerde 15 gün diyo ama 15 gün dedigi sanırım çikolata kisti yada kisti olanlar için 15 gün diyo iyi araştırmak lazım ben 10 gün yapacagım sonuç alırsan lütfen paylaşKızlar selamlarr
Ben bugün soğan kürüne başlıyorum
Şifa olur inşallah daha önceden de yaptım faydasını gördüm
Tabi o zaman bekardım
Şimdi bebeğimin olması niyetiyle yapıyorum
İbrahim Saraçoğlu tavsiye ediyor ve yüzlerce kişinin Allahın izni ile soğan kürüyle hamile kaldığını söylüyor
Bi kere başladım ama bi iki gün yaptım anca şimdi düzenli yapmak isyorum
Yapacak olanlar varsa 15 gün boyunca burda birbimize hatırlatalım
Değişik şeyler olursa paylaşalım diye açtım
İnşallah sebep olur Rabbim sağlıklı afiyetli evlatlar nasip etsin isteyen herkese
Nasıl yani,şimdi kafam karıştı 10 gün mü yapalım 15 gün mübende yapmayı düşünüyorum 2 güne başlayacagım bende reglim bitmesini bekliyorum saraçoglunun bi videosunu izledigimde yumurtlamadan 2 gün önce bırakılmalı diyordu yani 10 gün sogan kürünü öneriyor bazı yerlerde 15 gün diyo ama 15 gün dedigi sanırım çikolata kisti yada kisti olanlar için 15 gün diyo iyi araştırmak lazım ben 10 gün yapacagım sonuç alırsan lütfen paylaş
izledigim videoda yumurtlama gününden 2 gün önce bırakılmalı demiş ben 10 gün olarak deneyegim araştırıyorum halen ama mantıklı aslında çünkü sogan kürünün adet sökme etkisi de var rahim içerisini temizledigi içinNasıl yani,şimdi kafam karıştı 10 gün mü yapalım 15 gün mü
Evet benmkini söktü. 10.gunum. 5 gun daha yapip birakicam.izledigim videoda yumurtlama gününden 2 gün önce bırakılmalı demiş ben 10 gün olarak deneyegim araştırıyorum halen ama mantıklı aslında çünkü sogan kürünün adet sökme etkisi de var rahim içerisini temizledigi için
izledigim videoda yumurtlama gününden 2 gün önce bırakılmalı demiş ben 10 gün olarak deneyegim araştırıyorum halen ama mantıklı aslında çünkü sogan kürünün adet sökme etkisi de var rahim içerisini temizledigi için
Bugun kan testi sonucları mı aldım temiz pıhtılasma yok dedi hemotoloji doktoru ama kadın doguma daha göstermedim birden bırakasım geldı sogan kürünü bırakmalı mıyım 5 gun Yapmısken veren de Allah alan da dıyorum ugrasma aksına bırak dıyorm da bilemedim ortada kaldım
Oyle canım da bıraktım bu ay nasıp bakalım doktora da gıdecegım bir de muayene olurım bakalımCanım bence 10 güne tamamla en azında
Bunu sağlıklı insanların da yapması öneriliyır erkek kadın 6 ayda bir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?