- 20 Mart 2011
- 13.861
- 32.421
- 798
- Konu Sahibi Gonulmeyvesi
-
Bende aslan pençesi ve hayıt tohumu aldım. Aktar ikisini karıştırıp içebilirsin dediBugün soğan kürümün 11.günü
Bende aslan pençesi ve hayıt tohumu aldım. Aktar ikisini karıştırıp içebilirsin dedi
Geçmiş olsun canım sanırım dokunuyor sana neyseki az kalmışŞifa olsun inşallah canımm
Bugün çok halsizim
Gerçi dün biraz yoruldum ondan olabilir
Mide ağrım var
Çok çabuk sıkışıyorum
Boğazım da şiş gibi.biraz
Geçmiş olsun canım sanırım dokunuyor sana neyseki az kalmış
Ve soğan kürümü tamamlamış bulunuyorum15 gün hiç aksatmadan sabah akşam içtim İnşAllah bir şeyleri yapayım derken yıkmamışımdır Rabbim bir meleğe sebep kılsın inşAllah
Merhaba canım ne tarzda bir gelişme sordun bilemiyorum ama bende kist vs yok o yüzden kistim küçüldü veya gitti diyemem. Bildiğim kadarıyla iltihap vs de yoktu. Hiçbir sebep yokken hamile kalmayınca denemek istedim. Korunduk bu ay o yüzden bebiş de yokMerhaba bi gelişme oldumu?
Merhaba canım ne tarzda bir gelişme sordun bilemiyorum ama bende kist vs yok o yüzden kistim küçüldü veya gitti diyemem. Bildiğim kadarıyla iltihap vs de yoktu. Hiçbir sebep yokken hamile kalmayınca denemek istedim. Korunduk bu ay o yüzden bebiş de yok
Önceki sayfaları okudun mu canım kist için uygulayıp fayda görenler var. Daha bugün bi arkadaşım bana soğan kürü uygulayarak çikolata kistini küçülttüğünü söyledi. Sana da şifa olsun inşAllahBen sandımki kist için içmişsin. Çoğu kişi o yüzden içiyorda bende yeni başladım merak etdim acaba bi gelişme yaptımı
Önceki sayfaları okudun mu canım kist için uygulayıp fayda görenler var. Daha bugün bi arkadaşım bana soğan kürü uygulayarak çikolata kistini küçülttüğünü söyledi
Dene istersen kuzum valla herkes bebek için bir şeylerin peşinde yoksa soğan havuç incir oturup onlarla niye uğraşalımŞimdi okudum sayfaları. Bende her 2 tarafda var aslında küçülmesi pekde umrumda değil ağrı falan vermiyor bana bebek için istiyordum
Dene istersen kuzum valla herkes bebek için bir şeylerin peşinde yoksa soğan havuç incir oturup onlarla niye uğraşalım
Amiin çok aminEvet gerçektende öyle. Rabbimiz isteyibde arzusunda olan herkese nasip etsin. Deniycem bakalım nasıl oluyor. Hem soğan kürü hemde aslan pençesi aynı anda kullanıcam
Ben hayit tenturü icmistim suya bi tatli kaşigi katip o bile acimsi oluyordu ama alisiyor insan:)Hayıt ve Aslan pençesi içiyorum tadı oy oyyy
Eczanelerde hap olarak da satılıyormuş. Ben otunu çay yapmak istedim ikinci günümdeyim bakalım :))Ben hayit tenturü icmistim suya bi tatli kaşigi katip o bile acimsi oluyordu ama alisiyor insan:)
Bana kalırsa ilişki olduysa bırak olmadıysa devam etKızlar ben 3 gündür içmiyorum soğan suyunu
10 gün yapabildim
Araya yoğunluklr girdi kaldı öyle
Sizce şimdi bi 5 gün daha devam edeyim mi
Bana kalırsa ilişki olduysa bırak olmadıysa devam et
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?