Gebeliğe Hazırlık Soğan Kürü Yapanlar Yapcaklar Gelin Birlikte Yapalımm 🤗

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yok 12.günüymüş :)
Dün hiç içemedim

Perşembe günü çok yoğun akıntım oldu
Dünde baya oldu
Acaba iltihap falan varsa o mu gidiyor yoksa yumurtlamam uzun mu sürdü ? :)

Bıgünde içmedim hiç midem ağrıyor
Birazdan bir bardak içerim inşallah

Eklentiler

• 20191107_162928.jpg
    123,2 KB · Görüntüleme: 16
Merhaba bi gelişme oldumu?
Merhaba canım ne tarzda bir gelişme sordun bilemiyorum ama bende kist vs yok o yüzden kistim küçüldü veya gitti diyemem. Bildiğim kadarıyla iltihap vs de yoktu. Hiçbir sebep yokken hamile kalmayınca denemek istedim. Korunduk bu ay o yüzden bebiş de yok

Ben sandımki kist için içmişsin. Çoğu kişi o yüzden içiyorda bende yeni başladım merak etdim acaba bi gelişme yaptımı

Ben sandımki kist için içmişsin. Çoğu kişi o yüzden içiyorda bende yeni başladım merak etdim acaba bi gelişme yaptımı
Önceki sayfaları okudun mu canım kist için uygulayıp fayda görenler var. Daha bugün bi arkadaşım bana soğan kürü uygulayarak çikolata kistini küçülttüğünü söyledi. Sana da şifa olsun inşAllah

Önceki sayfaları okudun mu canım kist için uygulayıp fayda görenler var. Daha bugün bi arkadaşım bana soğan kürü uygulayarak çikolata kistini küçülttüğünü söyledi

Şimdi okudum sayfaları. Bende her 2 tarafda var aslında küçülmesi pekde umrumda değil ağrı falan vermiyor bana bebek için istiyordum

Şimdi okudum sayfaları. Bende her 2 tarafda var aslında küçülmesi pekde umrumda değil ağrı falan vermiyor bana bebek için istiyordum
Dene istersen kuzum valla herkes bebek için bir şeylerin peşinde yoksa soğan havuç incir oturup onlarla niye uğraşalım

Dene istersen kuzum valla herkes bebek için bir şeylerin peşinde yoksa soğan havuç incir oturup onlarla niye uğraşalım

Evet gerçektende öyle. Rabbimiz isteyibde arzusunda olan herkese nasip etsin. Deniycem bakalım nasıl oluyor. Hem soğan kürü hemde aslan pençesi aynı anda kullanıcam

Kızlar ben 3 gündür içmiyorum soğan suyunu
10 gün yapabildim
Araya yoğunluklr girdi kaldı öyle
Sizce şimdi bi 5 gün daha devam edeyim mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…