• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Soğan Kürü Yapanlar Yapcaklar Gelin Birlikte Yapalımm 🤗

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Aslan pençesi aklımda canım zaten onu normal çay gibi demleyin için siyah çay içeceğinize onu için diyor Saraçoğlu.
incir-havuç kürünü de çok örmüş amh düşük olup da bu kürün faydalı olduğu örnekler vermiş videolarında. Benim değerlerimde bir sıkıntı yok çok şükür bu kürü uygularsam prolaktin yükselir diye korkuyorum kafam öyle karışık işte ama önümüzdeki hafta başına kadar kendime, mideme mola 😊

Ben incir havuçu bidaha ki aya yaparım olmazsa bu ay bebiş 😊
Bugün yumurtlama akıntısı geldi ama baya fazla ve hafif sarıydı inşallah iltihap falan varsa gitmiştir

Sabahda içemdim bugün şimdi içicem bi bardak
Bugün 10.günüm

Gunaydın kızlar bugun sogan kürü mün 5. Gunu ben 10. Gun bırakacağım gecen ay akıntı lar sapsarıyfı bu ay su gibi sanki normal halıme geri dönmüş gibiyim, sanki gereksiz yere yapıyormusım gıbı o yuzden 15 gun degıl de yapmıs olmak adına 10. Gün de bırakacağım 🙊🙊

Benim ilk günler pek akıntım yoktu
Dün yumurtlama günümdü ondan heralde
Bugün şeffaf ama hafif sarı baya yoğun akıntım oldu
İnşallah şifa olmuştur 😍😍

Benim ilk günler pek akıntım yoktu
Dün yumurtlama günümdü ondan heralde
Bugün şeffaf ama hafif sarı baya yoğun akıntım oldu
İnşallah şifa olmuştur 😍😍
Bugun kan testi sonucları mı aldım temiz pıhtılasma yok dedi hemotoloji doktoru ama kadın doguma daha göstermedim birden bırakasım geldı sogan kürünü bırakmalı mıyım 5 gun Yapmısken veren de Allah alan da dıyorum ugrasma aksına bırak dıyorm da bilemedim ortada kaldım

Bugun kan testi sonucları mı aldım temiz pıhtılasma yok dedi hemotoloji doktoru ama kadın doguma daha göstermedim birden bırakasım geldı sogan kürünü bırakmalı mıyım 5 gun Yapmısken veren de Allah alan da dıyorum ugrasma aksına bırak dıyorm da bilemedim ortada kaldım
Canım bende de hiçbir sorun yok ama kürü uyguladım kafan karışık ve net olamıyorsan doktoruna danış bence

Kızlar selamlarr
Ben bugün soğan kürüne başlıyorum
Şifa olur inşallah daha önceden de yaptım faydasını gördüm
Tabi o zaman bekardım
Şimdi bebeğimin olması niyetiyle yapıyorum

İbrahim Saraçoğlu tavsiye ediyor ve yüzlerce kişinin Allahın izni ile soğan kürüyle hamile kaldığını söylüyor

Bi kere başladım ama bi iki gün yaptım anca şimdi düzenli yapmak isyorum
Yapacak olanlar varsa 15 gün boyunca burda birbimize hatırlatalım
Değişik şeyler olursa paylaşalım diye açtım

İnşallah sebep olur Rabbim sağlıklı afiyetli evlatlar nasip etsin isteyen herkese 😍🤗
bende yapmayı düşünüyorum 2 güne başlayacagım bende reglim bitmesini bekliyorum saraçoglunun bi videosunu izledigimde yumurtlamadan 2 gün önce bırakılmalı diyordu yani 10 gün sogan kürünü öneriyor bazı yerlerde 15 gün diyo ama 15 gün dedigi sanırım çikolata kisti yada kisti olanlar için 15 gün diyo iyi araştırmak lazım ben 10 gün yapacagım sonuç alırsan lütfen paylaş

bende yapmayı düşünüyorum 2 güne başlayacagım bende reglim bitmesini bekliyorum saraçoglunun bi videosunu izledigimde yumurtlamadan 2 gün önce bırakılmalı diyordu yani 10 gün sogan kürünü öneriyor bazı yerlerde 15 gün diyo ama 15 gün dedigi sanırım çikolata kisti yada kisti olanlar için 15 gün diyo iyi araştırmak lazım ben 10 gün yapacagım sonuç alırsan lütfen paylaş
Nasıl yani,şimdi kafam karıştı 10 gün mü yapalım 15 gün mü

Nasıl yani,şimdi kafam karıştı 10 gün mü yapalım 15 gün mü
izledigim videoda yumurtlama gününden 2 gün önce bırakılmalı demiş ben 10 gün olarak deneyegim araştırıyorum halen ama mantıklı aslında çünkü sogan kürünün adet sökme etkisi de var rahim içerisini temizledigi için

izledigim videoda yumurtlama gününden 2 gün önce bırakılmalı demiş ben 10 gün olarak deneyegim araştırıyorum halen ama mantıklı aslında çünkü sogan kürünün adet sökme etkisi de var rahim içerisini temizledigi için
Evet benmkini söktü. 10.gunum. 5 gun daha yapip birakicam.

Canım bence 10 güne tamamla en azında
Bunu sağlıklı insanların da yapması öneriliyır erkek kadın 6 ayda bir

Back