• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Soğan Kürü Yapanlar Yapcaklar Gelin Birlikte Yapalımm 🤗

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kurtajdan dolayi enfeksiyon olusmus olabilir hafif. Antibiyotik kullandinizmi
Doktor gerek görmedi pıhtılasma testi yaptırırdım sonuçlarını göstermeye giderken soracaktım sonuc beklerken sogan kürü denemek istedim kürtajla sonuclanan hamıle lıgm de de sogan kürü vesilesiyle kaldıgımı dusunuyorm. Rahim filmi cekerız dedı doktorum ınsallah gerek kalmadan hem enfeksiyonu atlatırım hem de saglıklı bır gebelik yasarım

Doktor gerek görmedi pıhtılasma testi yaptırırdım sonuçlarını göstermeye giderken soracaktım sonuc beklerken sogan kürü denemek istedim kürtajla sonuclanan hamıle lıgm de de sogan kürü vesilesiyle kaldıgımı dusunuyorm. Rahim filmi cekerız dedı doktorum ınsallah gerek kalmadan hem enfeksiyonu atlatırım hem de saglıklı bır gebelik yasarım
Anladim insallah temizlenir. Insallah saglikli gebeliklerimizde olur

Kızlar benim de 3. Gunum sabah aksam ıcmeye özen gösteriyorum psikolojık mi acaba akıntım azalmış gibi 🙊🙊

Benimde ilk günler hiç yoktu
Cumartesi günü yumurta akı gibi uzayan akıntım oldu
Sonra bi kaç gündür yoktu
Bugün yine yoğun uzayan şeffaf akıntım oldu

İnşallah bebeğim tutunmuştur
Yumurtlama günüm yarın gerçi takvime göre
Ama değerlrndiremuoruz malesef :(

Benim gene kanamam basladi kizlar ya..
Daha yeni kanama gormustum düskten dolayu bi 1 hafta temiz kaldik gene basladi.iyi biseymi bu? Adet oldum ya da bilmiyorum

Benim gene kanamam basladi kizlar ya..
Daha yeni kanama gormustum düskten dolayu bi 1 hafta temiz kaldik gene basladi.iyi biseymi bu? Adet oldum ya da bilmiyorum
Doktoru ara sor canım. Soğan kürü yapmış olabilir mi 🤔

Doktoru ara sor canım. Soğan kürü yapmış olabilir mi 🤔
Pihtili geliyor sanirim temizliyor birseyleri. Ben doktor kontrolunde yapmiyorum canim. Rahim kalinlasmisti tekrar o sirada o bu derken diger adetimde gelmis olabilir.beta dustumu diye gittigimde rahim yine kalinlasmaya baslamisti.temisliyordur sanirim.devam edicem bakalim

Pihtili geliyor sanirim temizliyor birseyleri. Ben doktor kontrolunde yapmiyorum canim. Rahim kalinlasmisti tekrar o sirada o bu derken diger adetimde gelmis olabilir.beta dustumu diye gittigimde rahim yine kalinlasmaya baslamisti.temisliyordur sanirim.devam edicem bakalim
Yok kuzum düşük olmuş ya onun için dedim tekrar kanamayı doktora sor diye. İnşAllah şifa olur ne var ne yok temizler soğan kürü. Sadece bir ay mı yapacaksın bir ayda inceltir mi rahim duvarını

Yok kuzum düşük olmuş ya onun için dedim tekrar kanamayı doktora sor diye. İnşAllah şifa olur ne var ne yok temizler soğan kürü. Sadece bir ay mı yapacaksın bir ayda inceltir mi rahim duvarını
Beta sifirlanmisti canim o yuzden olsa olsa icerde olusan anormal seyler varsa onlar temizlenir sanirim.. ultrason temizdi kist filan yoktu ben anlamadim ne olduğunu. Bol kanamali gunler geciriyorum insallah tez zamanda temizlenir de onunmuze bakariz.
Ama temizliyor birseyleri eminim.kullanmaya devam insallah. Rahim duvarini inceltiyor derken ne demek istedin cnm. 15 gun yapip birakicam daha yapamam saniri.

Benimde ilk günler hiç yoktu
Cumartesi günü yumurta akı gibi uzayan akıntım oldu
Sonra bi kaç gündür yoktu
Bugün yine yoğun uzayan şeffaf akıntım oldu

İnşallah bebeğim tutunmuştur
Yumurtlama günüm yarın gerçi takvime göre
Ama değerlrndiremuoruz malesef :KK43:
Ben de Nisan ayında yapmıstım o sıralarda cenazemkz oldu degerlendıremedık en son mayısta esim askere gitti degerlendıremedık sonrasında mayısta heldı esim özlem ve hasretle biz günasırı birlikte olmusuz farketmedn🙊 o ay hamıleydım ama kürtaj oldum sonrasında. Rabbım hayırlı zamanı biliyor gönlünü ferah tut 🙏🙏

Beta sifirlanmisti canim o yuzden olsa olsa icerde olusan anormal seyler varsa onlar temizlenir sanirim.. ultrason temizdi kist filan yoktu ben anlamadim ne olduğunu. Bol kanamali gunler geciriyorum insallah tez zamanda temizlenir de onunmuze bakariz.
Ama temizliyor birseyleri eminim.kullanmaya devam insallah. Rahim duvarini inceltiyor derken ne demek istedin cnm. 15 gun yapip birakicam daha yapamam saniri.
Canım uzun süre kullanmamak gerekiyormuş rahim duvarını inceltiyormuş bu da bebişin tutunmasında sıkıntı oluşturuyor. İnşAllah tamamen temizlenirsin ne var ne yok sonra da bebiş için güzelce hazırlanır rahim

Canım uzun süre kullanmamak gerekiyormuş rahim duvarını inceltiyormuş bu da bebişin tutunmasında sıkıntı oluşturuyor. İnşAllah tamamen temizlenirsin ne var ne yok sonra da bebiş için güzelce hazırlanır rahim
Ben 5 senedir senede 1 kez yaparim hatta onuda fazla yapamam cunku soğan bayiyo beni:) istesemdr uzun yapamam hatta 15 gune tamamlayamicam sanirim:)
Onceki yaptiklarim 9 gun gunde 1 bardak en fazla

Kızlar selamlar hepinize :KK25:
Soğan kürünü yapıp faydasını görenler var sanırım aranızda. Ben de geçtiğimiz hafta rutin kontrolde 2 cmlik bir kistim olduğunu öğrendim. Kisti eritiyor mu cidden? Öyleyse ben de adetimin 2. günü ile başlamayı düşünüyorum. Bir de idrarımda enfeksiyon çıktı ona da faydası olur mu? Değerli yorumlarınızı bekliyorum :KK36:

Kızlar selamlar hepinize :KK25:
Soğan kürünü yapıp faydasını görenler var sanırım aranızda. Ben de geçtiğimiz hafta rutin kontrolde 2 cmlik bir kistim olduğunu öğrendim. Kisti eritiyor mu cidden? Öyleyse ben de adetimin 2. günü ile başlamayı düşünüyorum. Bir de idrarımda enfeksiyon çıktı ona da faydası olur mu? Değerli yorumlarınızı bekliyorum :KK36:
Valla oyle buyuk kistim yok birsey diyemem tam olarak. deneyip gormen lazm fayda gorenler oldu. Ama hastaliğin bitince baslaman daha faydali sanki.

Back