- 13 Mart 2019
- 14.198
- 50.382
- 598
- Konu Sahibi Gonulmeyvesi
-
Nasil uygulamamis gerekiyor regliden once veya sonra kacinci gunlerde tam duzenli yapmak istiyorum bende
Hayrli olsun topigin cnm sogan kürü şifa olsun insAllah bebeğinin gelmesine vesile olsun
Bende reglimin 3.günündeyim bitikten sonra başlıcam kist oluşmuş bende
Yaaa. Sende minen yapamadım hiçAmiinn inşallah canımm bir umut bir vesile işte ama yapamadım uine doğru düzgün
Yaaa. Sende minen yapamadım hiç
Aynen vala bende üşendim yapmadım hayır olsun şifa olsun insAllah canımTembelim sanırım ondan
Çörekotu yağı yedim bir çay kaşığı sabah inşallah faydası olur
Bide sırtım çok ağrıyor bugünş
Sabahda karnım ağrıyodu
Aynen vala bende üşendim yapmadım hayır olsun şifa olsun insAllah canım
Yaa hacamat iyi diyorlar da ben hiç cesaret edip yaptıramadimİnşallah canımm bu ay hacamat da yaptırdım içimde kelebkeler uçuşuyor
Gerçi ben geçen ayda böyleydim ama çook yakın hissediyorum bebeğimeee
canım günde 2 kezmi içiliyor ?Bir bardak aç karnına içtim yatmadan bi tane daha yapıcam
Yaa hacamat iyi diyorlar da ben hiç cesaret edip yaptıramadim
canım günde 2 kezmi içiliyor ?
Yaaaaaa şifa olsun insAllah cnmBenimde ilk diyebilirim ama yapan kişi çok önemli bak daha bi hafta olmadı yaralarım iyileşti resmeb yani yara dediğimde kupa izi falan korkulacak bişey değilmiş yüzüme de hiç yapamam dediğim şeyi yaptım sülük kpydurdum çene bölgeme ve cildim güzelleşti resmen
çok teşekkür ederim canım deniycem..Evet canım saraçoğlunun tarifi öyle sabah aç karnına bi bardak akşam aç karnına bi bardak
Her seferinde yeniden hazırlayın diyor
Yaaaaaa şifa olsun insAllah cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?