Gebeliğe Hazırlık Soğan Kürü Yapanlar ve Yapmak İsteyenler Yeni Topik

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar yumurtlamadan sonra 4. Günüm bembeyaz Krem akıntım var soğan suyundanmı belirtimi acaba kasıkta batma ve ara sıra adet sancım oluyo hamişlerrr cevap verin lütfen
canım erken belirtiler olur mu bu kadar bilemiyorum ama kasıkta ağrılar olabiliyor hamileğin ilk başlarında sanki adet olacak gibi.ve bende hamilelikte müthiş bir akıntı başlamıştı.

Kızlar bugün doktora gittim yumurta takibi yaptırıyorum adetin 12. Günü sag over de 22 mm kistim vardı 20 mm olmuş daha önce hiç küçülmemişti. Soğan kürü işe yaramış şükür :KK73:
Kızlar bir sorum var ben adetimin son günü (6. Gün) gitmiştim bir daha ki geldiğin vakte kadar ilişki yok demişti. Bugun de yumurtan çatlamış bugun den itibaren 5 gün ilişkiye gir sonra adete kadar yok dedi eğer adet olmazsan hamile kaldığını düşünmemen için hiç bir sebep yok dedi. Kafam karıştı iyice 5 gün üst üste mi değerlendireyim yoksa gün aşırı mı. Bir de sizce neden 5 gün sonra ilişkiye girme dedi yumurtlama için çok erken daha ben 35 40 günde bir adet oluyorum 2 kez yumurtlama durumu olamaz mı?
çok güzel haberler bunlar drunu dinle bence :)

kızlar merhabalar , 16 martta adet olmam gerekirdi olmadım ve doktora gittim hemen çünkü 1 aydır qlarista doğum kontrol hapını bırakmıştım ve çocuk istiyorduk / adet düzensizliğim onu kullanırken olmuyordu.
doktor yumurtayı 1 hafta takip etti büyüdü ancak çatlamadı dedi , adet olunca 3.günü klomen kullan 11. günü gel dedi
ama şuanda adet hala olmadım ki muntemelen olmıcam. böyle birşeu yaşayan var mı

X