Gebeliğe Hazırlık Soğan kürü kullanıp hamile kalan ve yararını gören varmı?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Zaten emin ol kafana takınca nazlanıo olmuo bense 1 buçuk senedirr kafama takıyorum olmuyo gerçi rabbim blir doğru zamamı vakti var demekki
KESİNLİKLE ÖYLE CANM AMA NEFİS İŞTE. AMA İNŞAALLAH TEZ VAKİTTE HERKESİN OLUR SAĞLIKLI ŞEKİLDE

sende bi sıkıntı varmı canm yada eşinde
Polikistik over var dedi canım doktor kilom fazla deil aslında ama kilo vermwn gerek dedi birde bi senedir gitmediğim doktorr kalmadı hiç biri doğru bişe söylemedi her biri başka başka şeyler söyledi doğum kontrol hapı verdiler çocuk istiyorum dememe rağmen hormon yükleöesi yaaptılar ihtiyacım yokken onlara öle yani yaver gitmedi şansım doktordan yama

Bende soğan Kuru kullanıyorum ama ben adet baslarbaslamaz içmeye başladım kanamam baya söküldü böyle acayip şeyler akmaya başladı bende sanirsam iltihabı sokuluyor gibi inşallah öyledir pazar gününden beriiciyorum

Canım adetliyken içilmemesi gerekiyo soğan suyu rahimin içerisindeki iyi huylu hormonlarıda söküp atıyor çünkü bence bırak içmeyi

Canım adetliyken içilmemesi gerekiyo soğan suyu rahimin içerisindeki iyi huylu hormonlarıda söküp atıyor çünkü bence bırak içmeyi
Aaa gercektenmi bak bilmiyodum ben ya hani eğer iltihap varsa kanamaya beraber sökülür diye iciyodum

Merhaba kızlar benimde bugün soğan küründe 12. Gün. Hiç akıntım gelmedi. Sizde durumlar nasıl?

Senin ne kadar var gününe mesela neler hissediyorsun anlat bende anlatayım şüpheleri ben bu şüpheleri 15 gün önceden yaşıyordum adete 3gun kala yaptım pozitifti
15.gün önce Dediğin ilişki sonrasın yani yumurtlama dönemi oluyor o zaman ki ağrılara yumurtlama diyorlar hep 15.gün önceden belli eder mi ki benim 7gün var kasıklarımın ikisinde de batma ve belimden bacağıma inen sürekli bi Ağrı var

Kuzum bende şaşırdım ben üşüttüm sandım ama dokunmaya korkuyordum gaz gabiz sık idrar göğüs bide leke bi ümit gunume de vardı 3gün çıktı inşallah vardır normalde göğüsler benim 4 5 gün kala agrirdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…