KESİNLİKLE ÖYLE CANM AMA NEFİS İŞTE. AMA İNŞAALLAH TEZ VAKİTTE HERKESİN OLUR SAĞLIKLI ŞEKİLDEZaten emin ol kafana takınca nazlanıo olmuo bense 1 buçuk senedirr kafama takıyorum olmuyo gerçi rabbim blir doğru zamamı vakti var demekki
İnşallah olur canım :)folidace verdi dr 3 ay önceden başlanır buna dedi. onu kullanıyorum bir haftadır. ama kısmet inşaAllah olur
İnşallah olur canım :)folidace verdi dr 3 ay önceden başlanır buna dedi. onu kullanıyorum bir haftadır. ama kısmet inşaAllah olur
Amin canım valla inşallah :)KESİNLİKLE ÖYLE CANM AMA NEFİS İŞTE. AMA İNŞAALLAH TEZ VAKİTTE HERKESİN OLUR SAĞLIKLI ŞEKİLDE
Canigözün aydın ne zaman başladın soğan kurune kaç gün kullandinBu arada bu ay soğan kürü yaptim
sende bi sıkıntı varmı canm yada eşindeAmin canım valla inşallah :)
Polikistik over var dedi canım doktor kilom fazla deil aslında ama kilo vermwn gerek dedi birde bi senedir gitmediğim doktorr kalmadı hiç biri doğru bişe söylemedi her biri başka başka şeyler söyledi doğum kontrol hapı verdiler çocuk istiyorum dememe rağmen hormon yükleöesi yaaptılar ihtiyacım yokken onlara öle yani yaver gitmedi şansım doktordan yamasende bi sıkıntı varmı canm yada eşinde
O yüzden soğan kürü dwnedim bakalımsende bi sıkıntı varmı canm yada eşinde
Canım adetliyken içilmemesi gerekiyo soğan suyu rahimin içerisindeki iyi huylu hormonlarıda söküp atıyor çünkü bence bırak içmeyiBende soğan Kuru kullanıyorum ama ben adet baslarbaslamaz içmeye başladım kanamam baya söküldü böyle acayip şeyler akmaya başladı bende sanirsam iltihabı sokuluyor gibi inşallah öyledir pazar gününden beriiciyorum
Tamam canım görüşürüz :) bakalım bu ay olmassa hayıt tohumuna başlarım canımallahım hakkında hayırlısını verir inşallah. ben yemeğe koyulayım canm . görüşmk üzere
Aaa gercektenmi bak bilmiyodum ben ya hani eğer iltihap varsa kanamaya beraber sökülür diye iciyodumCanım adetliyken içilmemesi gerekiyo soğan suyu rahimin içerisindeki iyi huylu hormonlarıda söküp atıyor çünkü bence bırak içmeyi
Yok canım içme bence adetin bitince içmeye başlaAaa gercektenmi bak bilmiyodum ben ya hani eğer iltihap varsa kanamaya beraber sökülür diye iciyodum
15.gün önce Dediğin ilişki sonrasın yani yumurtlama dönemi oluyor o zaman ki ağrılara yumurtlama diyorlar hep 15.gün önceden belli eder mi ki benim 7gün var kasıklarımın ikisinde de batma ve belimden bacağıma inen sürekli bi Ağrı varSenin ne kadar var gününe mesela neler hissediyorsun anlat bende anlatayım şüpheleri ben bu şüpheleri 15 gün önceden yaşıyordum adete 3gun kala yaptım pozitifti
Iltihap olduğu nasıl Anlaşılıyor ben yumurta takibi yok iğne yok hsg çektirdim sorun yok iltihabı görürdü dimi olsaydı bu durum doktor söylerdiİltahap varmı peki canım oda engel oluypr çünkü
Kuzum bende şaşırdım ben üşüttüm sandım ama dokunmaya korkuyordum gaz gabiz sık idrar göğüs bide leke bi ümit gunume de vardı 3gün çıktı inşallah vardır normalde göğüsler benim 4 5 gün kala agrirdi15.gün önce Dediğin ilişki sonrasın yani yumurtlama dönemi oluyor o zaman ki ağrılara yumurtlama diyorlar hep 15.gün önceden belli eder mi ki benim 7gün var kasıklarımın ikisinde de batma ve belimden bacağıma inen sürekli bi Ağrı var