İdrar tahlili yaptılarmı yanma oluo kaşıntı oluo iltihaptaIltihap olduğu nasıl Anlaşılıyor ben yumurta takibi yok iğne yok hsg çektirdim sorun yok iltihabı görürdü dimi olsaydı bu durum doktor söylerdi
Canım bence bekle soğan kürü için hormonlarına ce iltihap var mı die baktırBu arada ben kürü uygulamadım PKo da Değilim ama denemek istiyorum bu ay kırmızı görürsem umarım görmeyiz bat11 kasım
Bide süt hormonu yüksek olanlara tam tersi etki edio galibaCanım bence bekle soğan kürü için hormonlarına ce iltihap var mı die baktır
Rabbim hayırlısıyla senide evlat sahibi yapsın canımBende kullandım soğan kürü ama maalesef gebelige etkisi olmadi. Elbette ki faydasi olmustur ama gebe kalamadim :)
Benim hiç ağrımazlar sağolsunlarKuzum bende şaşırdım ben üşüttüm sandım ama dokunmaya korkuyordum gaz gabiz sık idrar göğüs bide leke bi ümit gunume de vardı 3gün çıktı inşallah vardır normalde göğüsler benim 4 5 gün kala agrirdi
Yaptırdım yanma ve kaşıntı yok bende çok şükürCanım bence bekle soğan kürü için hormonlarına ce iltihap var mı die baktır
Amin canim Allah razi olsunRabbim hayırlısıyla senide evlat sahibi yapsın canım
Benimde iltihabi soktu baya iyi geldihamileliği bilmem ama adeti düzene soktu ve sancıma iyi geldi diyebilirim.
Canım adet günü içilmez soğan suyu saraçoğlu adet olunca içmeyin diyor sen neye istinaden öyle içtin? Bence şuan gelende iltihap değil yumurtlama akıntındırKızlar gerçekten soğan suyunun mucizesine gördükçe dahada inandım adetimin 1. Gününden başladım içmeye dun bitti adetim ama hala devam ediyorum cumaya kadar icicem bu sabah baya akintim vardı bulanık şekilde resmen iltihabı yada ne varsa sokuldugunu farkediyorum inşallah bu ay ise yarar ve bebeğim e kavusuurm evvel Rabbimin izni ile sonrada nimetlerinin şifası ile
Ama adetim daha yeni bitti 2 gün oldu bitelı ya ben kanama ile sokulsun diye ictimCanım adet günü içilmez soğan suyu saraçoğlu adet olunca içmeyin diyor sen neye istinaden öyle içtin? Bence şuan gelende iltihap değil yumurtlama akıntındır
Bence yararı değil zararı olur adetle içmenin. Erken yumurtlayabilirsin canım. Benimde bu ay adetin 9. Günü yumurtlama akıntım geldi her ay aynı gün yumurtlama olmazmış. Adetin gittiği gün ilişki ile hamile kalan çok kişi var. Değerlendirilmesi gereken zamanlarAma adetim daha yeni bitti 2 gün oldu bitelı ya ben kanama ile sokulsun diye ictim
Bence de faydası olmuştur canım saraçoğlu bi yayında söylüyor zaten doktorlar polikistik över için ilaç veriyor ama o ilaç adet gelmesine yardımcı polikistik over için değil dedi ve soğan kürü polikistik over için çok faydalı dediBana da polikistik over teşhisi konmuştu hemde 2 doktor tarafından . Soğan kürü kullandığım ay gebe kalmadım ama doktor değiştirdim alanında profesör işinin ehli olan bir doktora gittim muayene edince bana sen polikistik over değilsin nasıl bu teşhis koyulur sana dedi. Ekrandaki görüntüyü bana gösterdi görünürde bişey yoktu yani ısrarla polikistik over değilsin dedi. Soğan suyunun etkisinden mıdır bilmiyorum . 2 yıllık evli, hiç gebe kalmayan birisiyim bu arada.
Bıraktım adetten sonra zatenBence yararı değil zararı olur adetle içmenin. Erken yumurtlayabilirsin canım. Benimde bu ay adetin 9. Günü yumurtlama akıntım geldi her ay aynı gün yumurtlama olmazmış. Adetin gittiği gün ilişki ile hamile kalan çok kişi var. Değerlendirilmesi gereken zamanlar