Gebeliğe Hazırlık Soğan kürü kullanıp hamile kalan ve yararını gören varmı?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bende kullandım soğan kürü ama maalesef gebelige etkisi olmadi. Elbette ki faydasi olmustur ama gebe kalamadim :)

Kızlar gerçekten soğan suyunun mucizesine gördükçe dahada inandım adetimin 1. Gününden başladım içmeye dun bitti adetim ama hala devam ediyorum cumaya kadar icicem bu sabah baya akintim vardı bulanık şekilde resmen iltihabı yada ne varsa sokuldugunu farkediyorum inşallah bu ay ise yarar ve bebeğim e kavusuurm evvel Rabbimin izni ile sonrada nimetlerinin şifası ile

Canım adet günü içilmez soğan suyu saraçoğlu adet olunca içmeyin diyor sen neye istinaden öyle içtin? Bence şuan gelende iltihap değil yumurtlama akıntındır

Canım adet günü içilmez soğan suyu saraçoğlu adet olunca içmeyin diyor sen neye istinaden öyle içtin? Bence şuan gelende iltihap değil yumurtlama akıntındır
Ama adetim daha yeni bitti 2 gün oldu bitelı ya ben kanama ile sokulsun diye ictim

Bana da polikistik over teşhisi konmuştu hemde 2 doktor tarafından . Soğan kürü kullandığım ay gebe kalmadım ama doktor değiştirdim alanında profesör işinin ehli olan bir doktora gittim muayene edince bana sen polikistik over değilsin nasıl bu teşhis koyulur sana dedi. Ekrandaki görüntüyü bana gösterdi görünürde bişey yoktu yani ısrarla polikistik over değilsin dedi. Soğan suyunun etkisinden mıdır bilmiyorum . 2 yıllık evli, hiç gebe kalmayan birisiyim bu arada.

Ama adetim daha yeni bitti 2 gün oldu bitelı ya ben kanama ile sokulsun diye ictim
Bence yararı değil zararı olur adetle içmenin. Erken yumurtlayabilirsin canım. Benimde bu ay adetin 9. Günü yumurtlama akıntım geldi her ay aynı gün yumurtlama olmazmış. Adetin gittiği gün ilişki ile hamile kalan çok kişi var. Değerlendirilmesi gereken zamanlar

Bence de faydası olmuştur canım saraçoğlu bi yayında söylüyor zaten doktorlar polikistik över için ilaç veriyor ama o ilaç adet gelmesine yardımcı polikistik over için değil dedi ve soğan kürü polikistik over için çok faydalı dedi

Bıraktım adetten sonra zaten

Kızlar ben soğan kürünü yaptım bu ay sadece son 3 gün içemedim. Ama şimdi adet oldum ağrımda çok var ve midem bulanıyor. Galiba biraz ağır geçecek bu ay. Diğer ayda ikinci 10 günlük kürü uygulayacağım inşallah faydasını görür hamile kalırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…