Gebeliğe Hazırlık Soğan kürü kullanıp hamile kalan ve yararını gören varmı?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bebegim ovulasyon nasil

bebegim ovulasyon nasil yapiliyo peki ay bolur helal et hakkini gercekten bilmiyorum ve cok mrk ediyormkorkuyorum bebeim olmicak diye
Ne demek canım benim. Ben de çok yıpratmıştım kendimi. Gittigidiyordan sipariş ettim 50 tane ovulasyon. Sabah ilk idrarı yaptıktan sonra sıvı fazla almadan yapıyorsun. Gebelik testi gibi yumurtlama olduğu zaman ikinci çizgi de kopkoyu oluyor. O zamanları değerlendiriyorsun. Biz koyulaşmaya başladığında değerlendirdik hep garanti olsun diye :) adetime 5 kala tekrar koyulaşmaya başladı. 3 gün kala da gebelik testinde çıktı. Allahım sizlere de nasip etsin inşallah :KK200:

Kızlar ben dün qeceden beri başladım soqan kürüne kimse cevap yazmadı bende bişey olmaz diye başladım birde tarlusal adet söktürücünü kullanıyorum şimdi acaba onunla ilqili bi sorun oluşurmu???

Ben bu ay 7 gün soğan kürü yaptım.yumurtlama tarihinden sonra bıraktım. Sonuc olarak testi koyuyorum

Eklentiler

• IMG_20180920_203210767.jpg
    IMG_20180920_203210767.jpg
    22,8 KB · Görüntüleme: 482
Iyi geceler bende 12 gün soğan suyu kullandım adetim hala olmadı test yapmaya korkuyorum koku hassasiyeti, göğüs ucu ağrısı ve sık idrara çıkma var sizce hamile olabilir miyim

Kizlar merhaba bende sogan kuru yapiyorum iki gundur bizimde hicbir sorunumuz yok hersey normal uc yildir hamile kalamiyorum konu biraz eski belki ama bu kuru uygulayip hamile kalan oldumu tesekkurler

Iyi geceler bende 12 gün soğan suyu kullandım adetim hala olmadı test yapmaya korkuyorum koku hassasiyeti, göğüs ucu ağrısı ve sık idrara çıkma var sizce hamile olabilir miyim
Hamilelik oldu mu canım aynı belirtiler bende de var 12 günündeyim soğan kürünün

Merhabalar
Ben 6 aylık evliyim evlenir evlenmez ilk ay hamile kaldim 3 aylık olmasına 4 gun vardi normal dusuk yaptim bebeğimi düşürdüm 15 Ekim 2019 da sonra hamile kalamadım gecen ay doktora gittim bana klomen verdi klomeni 5 gun kullandım kontrole gittim bana yumurtalar büyümüş gayet gzl dedi 7 gun boyunca 1 gun aralıklı olarak ilişkiye gir dedi oyle yaptim sonrasında bi sure sonra bende sık sık idrar ,gaz oluşuyor , belimde agri var bide goguslerimin ucuna dokununca ağrıyor kasıklarıma ara ara agri giriyor bu ayin 22 sinde adet olmam gerekiyor 4 gun sogan kürü içtim bugun icmeyi biraktim sol kasigim da agri var. Klomen kullandım bende kist yaptî doktora gittim sogan köründen knce kist var 3 tane dedi bi kıstım 5 cm mis sizce bu ay hamilemiyimdir adetime 2 gun var normalde

ben 3 ay önce kullandım ama 3 aydır olmadı. baya zorlanarak içtim düzenli bir şekilde sabah aksam. inşallah çektiğim eziyete değerde bir an önce hamile kalırım

X