Gebeliğe Hazırlık Soğan kürü kullanıp hamile kalan ve yararını gören varmı?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hamile kalirsaniz bilgilendirirsiniz bende kullandim bu ay yogun det oldum adetim az olurdu sogan suyundan sonra cok yogun oldum hebe kaliraam burdqn yazicam

Hamile kalirsaniz bilgilendirirsiniz bende kullandim bu ay yogun det oldum adetim az olurdu sogan suyundan sonra cok yogun oldum hebe kaliraam burdqn yazicam
Tabi bilgilendiririm canım inşallah hamile kalabiliriz. Ben birde geçen ayı pek değerlendiremedim eşim iş seyahatindeydi sadece 2 sefer çalışma oldu oda galiba yumurtanın çatladığı güne tam denk getiremedik inşallah bu ay birşey çıkmazda değerlendirebiliriz.

Adet sonu içilmeye başlanırsa yumurtlama zamanınıda kapsıyor döllenme olursa acaba onu da söküp atar mı diye düşündüm korunmadığınız bir ayda mı kullanıyorsunuz kürü merak ettim

Ben de bu ay adetin 7 günü başlayıp 15 gün düzenli kullandım soğan kürünü. Adetlerim 2 bazen 3 ayda oluyor. Soğan suyu akıntımı arttırdı hala daha devam ediyor ama adetim yine gecikti kızlar.. acaba soğan suyu düzenler mi dedim ama olmadı. 21.gün progesteron testi verdim 0.4 çıktı yumurtlama da olmamış yani. Çok üzgünüm çok

Adet sonu içilmeye başlanırsa yumurtlama zamanınıda kapsıyor döllenme olursa acaba onu da söküp atar mı diye düşündüm korunmadığınız bir ayda mı kullanıyorsunuz kürü merak ettim
Yok canım atmaz saraçoğlu hamile kalınırsa zararı olmaz diyor hamile kaldığınızı öğrenince bırakın diyor

Bende de maalesef picos var. 4 aylık evliyim ve çocuk istiyorum. Geçen ay başladım adet oldum. Bu ay da bitti. Adetime 1 hafta var. Kasıklarimda hafif sızı oluyor. Başka da bir şey yok. Inşallah hepimiz anne oluruz içimde yine de bir merak var acaba hamile olabilir miyim diye. 1 hafta da beklemek zor geliyorr

Merhaba arkadaşlar bu konuda açıkçası çok fazla şey dinleyip okudum ama hala anlamadığım bir nokta var yardımınızı rica ediyorum.

Soğan kürü adet bittikten 2 gün sonra başlanması gerekiyor yani hemen hemen 7.güne tekabül ediyor. 15 gün kullanacağımızı düşünürsek bu kür mutlaka yumurtlama gününe denk geliyor.

1- Kür içi temizlediği için bebek çalışmaları bu durumda nasıl sonuç verecek?
2- Kür uygulanırken yumurtlama tarihi değişir mi ?
3- Kür süresince aynı yumurtlama döneminde ilişkiye girilmesi mi uygun yoksa bir sonraki adetten sonraki yumurtlamayı mı bekleyeceğiz sonuç almak için ?

Bu kür düşük yapar gibi yazılar okuduğum içintedirginim. Zaten her ay stres oluyorum birde bustresi kaldıramam sanırım lütfen bilgilendirin beni.

Sağolun kızlar.

İbrahim saraçoğlunun söylediğine göre bebeğe hicbir zararı yok. Hatta daha iyi tutunmasını sağlıyormuş.

Peki sen uyguladınmı bu kürü faydasını yada yan etkisni gördünmü
Evlenmeden önce uyguladım adetim düzene girmişti ama bıraktıktan birkaç ay sonra tekrar düzen bozuldu. Şimdi de bebek için uyguluyorum. Şimdiye kadar hiçbir yan etkisi olmadı bana

CANIM SEN SOĞAN KÜRÜYLEMİ HAMİLE KALDIN KENDİLİĞİNDENMİ OLDU YOKSA
canm tam emin olmamakla beraber adetimin sonlarına dğru hem soğan yaprım iki günde bir hemde günlük incir kürü yaptım son larına dgru ise incir ile havuç kürünü bir uyguladım. bu arada eşim e sürekli keçi boynuzu pekmezi ve havuç suyu içirdim kasım 12 son adet tarihimde sonra çok şükür hamile olduğumu öğrendim

ÇOK SEVİNDİM CANIM GENELDE İKİ KÜRÜ SAKIN BİRLİKTE KULLANMAYIN DİYORLAR AMA SEN KULLANMISSIN

Ben soğan kürüyle hamile kaldım 2yıldır deniyorduk ama olmadı gecen sene doktora gittik ve rahim filmi çekildi rahmimde yapışıklık çıktı 2 defa histereskopi oldum ve durum çözüldü tekrar denemeye başladık 6 ay oldu geçen ay burda soğan kürünü okudum ve hiç aksatmadan yaptım 2 gün önce kan verdim ve hamile olduğumu öğrendim hcg 1101.6 çıktı sağlıklı bir gebelik olduğu anlaşılması için tekrar kan vericem değerler yükselmişmi diye bakılcak korkum şu ki okuduğum forumlarda soğan suyunun düşük yaptığını gördüm ve bu nedenle çok korkuyorum içim hiç rahat değil sevinemiyorum bile

Soğan kürünu uygulayanlar nasil uyguladiniz yardimci olur musunuz ne zaman baslamak gerekiyor ve adeti duzensiz olanlar mi yapmali benim adetim duzenli fakat hamile kalamiyorum bende soğan kurunu denesem adet duzenimi falan bozmaz demi

Canım adetin 7. Günü başlıyorsun.2 bardak klorsuz ( hazır sulardan ) kaynamış suya 1 tane orta boy soğanı 4 e bölüp atıyorsun 5 dakika ağzı kapalı bi şekilde kaynatıyorsun; sonra süzüp sıcağa yakın bi şekilde içiyorsun . 15 gün boyunca sabah akşam aç karınla içiyorsun . Adet olduktan sonrada birdahaki ay adetine 10 gün kala tekrar ediyorsun onu sadece 10 gün yapıyorsun. Benim tekrar yapmama gerek kalmadı . Ilk kürde hamile olduğumu öğrendim. Darısı tüm isteyenlere inş.

Merhaba çok sevindim adınıza sogan kuru ise yaramış sizde bende denemek istiyorum ama doktorum klomen tarzi bi ilaç verdi onunla birlikte yapsak bir sakıncası olurmu acaba endo dan supelendiler subat ayinda tanisal laparoskopi oldum herhangi bi sorunun olmadığını söyledi doktorum sağdece rahim dardı biraz genislettik dedi şimdide bu sogan kurunu okudum acaba faydası olurmu

Canım ben hiç o tarzlarda ilaçlar kullanmadım o nedenle yararı yada zararı olurmu bilmiyorum . Bu kür rahim temizlemek için yapılıyor . Ilaçların bittikten sonra dene bence
Cevap için teşekkürler bu ayı böyle atlayayım ozaman ben eyer hamile kalamazsam ki.insallah bende kalırım sogan kurunu ozaman deniyeyim bir umut deniyoruz herseyirabbim.isteyen herkeze versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…