Gebeliğe Hazırlık Soğan kürü kullanıp hamile kalan ve yararını gören varmı?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bende klomen ku
Bende ayni soruyu baya sordum ama net bi cevap bulamadim maalesef kendim bi plan yaptim artık şimdi klomen kullaniyorum bitince küre başlicam artık yalniz ne kadar doğru bilmiyorum

Insllh.hepimiz hamiş oluruz
Inşallah 3 yıllık evliyim hic korunmadim.ama olmadı 7 aydirda doktorlardayım sabrım tükeniyor sanki hic sorun yok diyorlar enterasan bi durum diyorlar direk tüp bebek merkezine gittik zaten testler tahliller burayla işiniz yok herşey normal kadın doğum doktoruna gidin dediler rabbim bilir diyorum yurt dışındayım ailemden de uzak çok zor rabbim kimseye aratmasin yanlış anlamayın çok daraldım anlatmak paylasmak istedim bu ay iyi haber ler alırız inşallah yarın klomen tarzı bi ilaç başlıycam hakkimizda hayirlisi

kızlar size inşallah umut olurum...
öncelkle bn pkolu oldugumu evlendkten 4 ay snra ögrendim. doktor doktor grzdm ve herkes bana çocgn zor olr dedi dnyam başıma yıkıldı bana diane35 verdi bnu kllan dedi. bn çocuk istiyordm ve bana korunma ilacı veriyordu. ne yapsam ne yapsam diyedüşünürken saraçoglunun soğan kürünü duydum. deneym ya nolcak dedim ve 15-20 gün kadar ksa bi süre düzenli kllandm. mesela hergün aynı saatlerde içiyordum. sonrasında baktım yne adet geckmem oldu bn yne dktora gttim ultrasndan baktı göremedikistleri yok heralde ama bde alttan bakalm dedi bn bi sevndm anlatamam. snra işte baktı dedi şimdi gördüm. bn dedim ki bu ne saçmalk ya nasl göremyosn ultrasndan falan bağrdm çıktım çnkü çok umutlanmuıştm 5 dkkada. snra ağlaya ağlaya eve geldim ve içmedm bda soğan kürü.snra adet oldm ama nrmalde 3 gn olan adet o ay 6-7 gün sürdü .bn dedm ki polikistktendr falan dedm önemsemedm ama o adetle kistleri atmışm bn snrasnda ertesi ay bn dedim ki bari yumurta takibine gdeym olmayacak başka trlu. o ay bi gttm hastaneye doktor baktı ne şkayet dedi. dddm yumrta takine geldm polikistk var dedim ultrasna aldı dedi hani nerde polikistik . ddm ultrasnda göremediler gecen ay alttan bakalm dedi baktı dedi ki hayr polikistk falan yok dedi ilacı kllandn mı dedi hayr dedim nekllandysan çok iyi gelmiş dedi. bn ama bi mutlu oldum bi görün snrasnda emin misnz nasıl yok dedm baya yok hormonlar da çok güzel gözn aydn herşey gayet normal dedi :) yani kzlar bnm inancm bana soğan kürü iyi geldi. deneyn derim bşey kaybetmezsnz

Hadi inşallah hayırlı bir haber daha alirsin busefer bebis var derler bu ay klomen tarzi bi ilac kullanmam.lazim bugün başlıycam 5 gün sonra yumurta sayımına buayi böyle atlayayım inşallah bu ay olur olmazsa deniycem bu kürü gerci bende kist yada herhangi birşey yok temiz dedi doktor hakkımızda hayırlısı inşallah tez vakitte mutlu haberler aliriz

amin kuzum biz ve tüm isteyenlere inşallah

Arkadaslar ben sogan kürü yaptım, eşimde aynı zamanda keçiboynuzu pekmezi yedi sabah aksam ac karnına bir kaşık.
Ve cok şükür o ay gebe kaldım. Kesinlikle denemekte fayda var

Ya benim de 2 ay gecikti korkuyorum cocuk olmayacak diye 1aydir cocuk istyoruz pko var bnde de nezman yaptn sogan kurunu tarlusal kullaniyorum bnmde olur ins

Ya benim de 2 ay gecikti korkuyorum cocuk olmayacak diye 1aydir cocuk istyoruz pko var bnde de nezman yaptn sogan kurunu tarlusal kullaniyorum bnmde olur ins
Canım tesadüf gördüm :) bende de pico vardı. Aylardır adet olmadığım oluyordu. Hormon sonuçları hep normaldi ama hep doğum kontrol hapıyla adet görüyordum. 1 senem boşa gitmiş. En son özele gittim. Agnucaston diye bitkisel hap verdi. Hemen hamile kaldım. Çünkü yumurtlamaya başladım o hap sayesinde. İlk ay korunduk prolaktinim de yüksekti çünkü. İkinci ay da hap bitmeden hamile olduğumu öğrendim

Kızlar bende size birşey sorayım bunu adetin 7.qünü falan yapmazsak herhanqi bi qün başlask
Arkadaslar ben sogan kürü yaptım, eşimde aynı zamanda keçiboynuzu pekmezi yedi sabah aksam ac karnına bir kaşık.
Ve cok şükür o ay gebe kaldım. Kesinlikle denemekte fayda var
Canim misal adetin 7.qünü yerine herhanqi bir ay soqan kürünü yapsam yada adet söktürücü kullansam adeti qetirsem öyle olurmu ben şimdiden yapmak istiyorum.

Kızlar yada bilqisi olan birine sormuş olayım bu soruyu beni aydınlatırmısınz.

İns bnmde olur ya daha 2ay denemedeyz ama once adet olmm icin tarlusali bitircem adet olunca bnde kndim alsam o ilaci dr vermeden olurmu ki bnmde hormonlar normal 1sene yasminle korunduk simdi 2.ay bebek istyrm

İns bnmde olur ya daha 2ay denemedeyz ama once adet olmm icin tarlusali bitircem adet olunca bnde kndim alsam o ilaci dr vermeden olurmu ki bnmde hormonlar normal 1sene yasminle korunduk simdi 2.ay bebek istyrm
2 aymış daha. Ben uzun süre oldu sanmıştım. Kendini çok kasma o zaman canım. Ama ciddi anlamda adet gecikmesi yaşıyorsan dediğim ilacı doktora sor. Hem de bitkisel bir hap boşa kullanmamış olursun adet söktürücüleri. Eczaneden kendimiz alabiliyor muyuz bilmiyorum ama doktor yazmazsa sor eczacıya. Ayrıca ovulasyon testi de yap. Ben ögle yaptım yumurtlamayı yakaladım. Pico olunca geç oluyor yumurtlama çünkü

Bebegim ovulasyon nasil
bebegim ovulasyon nasil yapiliyo peki ay bolur helal et hakkini gercekten bilmiyorum ve cok mrk ediyormkorkuyorum bebeim olmicak diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…