Gebeliğe Hazırlık Soğan kürü kullanıp hamile kalan ve yararını gören varmı?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ne kadar çok paylaşırsanız o kadar soru duyarsınız,ne kadar soru duyarsanız o kadar stres yaparsınız ve stresten dolayı da geleceği varsa da gelmez bebek maalesef.. İnsanı kemiriyo çünkü o sorular. Daha yaşımız genç şu an düşünmüyoruz hayırlısı deyip kapatıverin :) Ben bazen soran olduğunda sadece hayırlısı diyip kapatıyorum.. Allah herkesin gönlüne göre versin
Amin vallahi ablacım tavsiyeleriniz için teşekkür ederim :)

Hadi inşallah hayırlısı canım vallahi ben demesem bile her konuyu soruyor hemen olmuş onun ondan pek anlamıyor bide sülalesi bile soruyo sürekli varmı yokmu die
Allah ne diyim bir misiniz
Ne kadar çok paylaşırsanız o kadar soru duyarsınız,ne kadar soru duyarsanız o kadar stres yaparsınız ve stresten dolayı da geleceği varsa da gelmez bebek maalesef.. İnsanı kemiriyo çünkü o sorular. Daha yaşımız genç şu an düşünmüyoruz hayırlısı deyip kapatıverin :) Ben bazen soran olduğunda sadece hayırlısı diyip kapatıyorum.. Allah herkesin gönlüne göre versin
Aynen bende ole cAnım diyen sıkıştıran olmadi soranlarda nasip dedim kayinvalidemde bu konuda hakkını yemiyim benimde olmadi 3 sene dedi daha küçük olur dedi kpatirdi

Amin vallahi ablacım tavsiyeleriniz için teşekkür ederim :)
Aynen bu sorunları yaşayan çok bunlar anca seni stres yapıp olacağı varsa da olmuo sen umursama herkesin basinda da geçiyor sen hep olacak ümidiyle ve duani eksik etme kimse verimi allah isteyince ondan ışte ve yalnis anlama ilişki esnasında sende esinde içinizden besmele çekin allahım hayırlı çocuklar nasip et de kalkma direk ayaklarını sık altına yastık köy ben bu ay hep ole yaptım duada eksik olmadi

Aynen bu sorunları yaşayan çok bunlar anca seni stres yapıp olacağı varsa da olmuo sen umursama herkesin basinda da geçiyor sen hep olacak ümidiyle ve duani eksik etme kimse verimi allah isteyince ondan ışte ve yalnis anlama ilişki esnasında sende esinde içinizden besmele çekin allahım hayırlı çocuklar nasip et de kalkma direk ayaklarını sık altına yastık köy ben bu ay hep ole yaptım duada eksik olmadi
Deneyeceğim canım dediğini :)

merhaba kızlar, 3 buçuk aylık evliyim korunmuyoruz. yumurtalık ve rahmimde hiç bi sıkıntı yok ama hamile kalamadım daha. bu ayın 6 sında adet olmam gerekiyor. sizce soğan kürüne başlamalıyım:KK76:

keşke ama sanmıyorum 3 aydır olacam olacam diyip sonu hüsran olunca beklemiyorum artık

folidace verdi dr 3 ay önceden başlanır buna dedi. onu kullanıyorum bir haftadır. ama kısmet inşaAllah olur

X