• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Soğan kürü kullanıp hamile kalan var mı?

Bende çok umutluyum inşallah herşey güzel olacak burada br iki hafta herşey birilerimiz için netlesecek. Bu arada iştah konusuna katılıyorum artik eminim iştahım çok açıldı soğan suyundan sanırım çünkü benim adetine daha 16 gün var

Bende istah acti daha oncede duymadim ama simdi birlikte boyle bisey oldugunu düşünuyorsak heralde zayiflama yerine istah aciciozelligi varmis test ettik onayladik:kk77::KK72:

Bende çok umutluyum inşallah herşey güzel olacak burada br iki hafta herşey birilerimiz için netlesecek. Bu arada iştah konusuna katılıyorum artik eminim iştahım çok açıldı soğan suyundan sanırım çünkü benim adetine daha 16 gün var
Sanirim dogru benim henuz 2.gunum bitti sogan kurunde yeni oldugu icin anlamadm muhtemelen dikkat edelimde kilo almayalim pcos a iyi degil kilo:kk77:

Ay bide bisi daha sorcam sogan suyu siskinlik yapiyomu kizlar benmi kendimi dinliyrm

Çok yedim canım cayın yanında yedikleeim de cabasi.bende şişkinlik yok canım ama yapabilir soğan zaten yenildiğinde gaz yapar onun gobi sanırım
Anladim canm vallahi siskinlik var zaten bu regliden sonra kasiklarimdada hep bi hassaslik var hissettiriyo kendini klomende kullaniyrm belki onun etkisidir

Ya kızlar kıs ayı oldu ıcın ben pazarda buldum soganların ıcı hep cillenmıs ya. Kurde cilli olmaması gerekıo dıo

Ins ama en onemlı gunu esıme kuserek gecırdım. Bıde adet bıttıkten 1gun sonra kure basladım 4gun spnra yumurtlamam oldu yanı soganın faydası dıher aya olur dıye dusunuyorum
Males3f geçen ayda bende aynısı olmuştu önemli günde küstük eşimle.cok özenip özen gösteriyoruz diye oluyor sanırm.. belli de olmaz canım belki de tutar bu ay

Ya kızlar kıs ayı oldu ıcın ben pazarda buldum soganların ıcı hep cillenmıs ya. Kurde cilli olmaması gerekıo dıo
Haklisin canım bende özellikle pazarda köylülerden aldım organik ilaçsız olsun diye.ama bazıları içten çimlenmeye başlamış gibi.yine de kullandım.illaki faydası az da olsa vardır zannediyorum.cunku dışa cikaca kadar çimlenme yok sadece icten

Back
X