• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Soğan kürü kullanıp hamile kalan var mı?

Ya hıc bısey yok daha yenı belırtılere bakım dedım en ılk kasık bel agrısı olurmus calısdım ıcın bel agrısı oluyo ıs ıcabı ama o ama kasıklarda yok agrı. Hasta olucam zaman koklu sıvılce cıkar ordan anlarım hasta olucamı suan sıvılce yok gecen ay burnumda cıkmısdı cıkmaz olasıca

Durduk yerede kıst olusdurmayaydık ıyıydı. Kas yapım derken goz yapmayakda
Benim iyi geldi bu sogan kürü akıntı azaldı ve ağrı yok ben sürekli sol kasık ağrısı çekiyorum bu ay kist ağrısı yaşamıyorum. Ama adete az kaldı hamilelik belirtileri de daha olmaz sanki bir hafta var çünkü

Bı muslumanın baskasına ettı dua daha çabuk kabul olr ve kendınede allah verırmıs duaların kabul olur ıns ya 1.5 senedır ıstıoz ya sen nekadardır ıstıon
Ben aranızda yeniyim sanırım bes aylık evliyim iki ay denedik olmadı bu 3. Ay kist olduğu için sogan kürü uygulaması yapıyım önlem alıyım dedim 6.aya kadar olmazsa tedavi isticem doktor dan şimdi kabul etmiyor yeni olduğu için

Ben aranızda yeniyim sanırım bes aylık evliyim iki ay denedik olmadı bu 3. Ay kist olduğu için sogan kürü uygulaması yapıyım önlem alıyım dedim 6.aya kadar olmazsa tedavi isticem doktor dan şimdi kabul etmiyor yeni olduğu için
Ya bende de bı sıkıntı yok hersey normal bı dogumsal sıkıntı vardı operasyonla hallettıkde bakalım zamanı var demekkı

Bende az once sizleri anarak namazın sonunda dua etmiştim kalp kalbe karsiymis canlarım.insallah hepimiz e nasip olur dualarınız için kendi adıma da Alla H razı olsun allah dualarımızı kabul etsin.simdi ilk ilk once Green girls Green girls sonra cikolatakistim cikolatakistim sizden haber bekliyoruz değil mi

Back