- 26 Temmuz 2016
- 1.314
- 526
- 123
Ayy ınsallah ya rabbım hepımıze nasıp etsın ben ıkıncı ay nezaman baslıcam dıo onu hasapladım ıkıncı ve ucuncu ay 10 yapıoz dımıIlk senden bekliyoruz guzel haberi 15inde de benim adet donemi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ayy ınsallah ya rabbım hepımıze nasıp etsın ben ıkıncı ay nezaman baslıcam dıo onu hasapladım ıkıncı ve ucuncu ay 10 yapıoz dımıIlk senden bekliyoruz guzel haberi 15inde de benim adet donemi
Arada bende adana gelınıyım :) senın adet gunun kac gunde bı adana gelınıBaby44 only37 nesnes07 green girls ve ben baska yok sanirim.. regl donemleriniz ne? Keske takvim gibi bisey yapabilseydik hepimizin heyecanina ortak olurduk
Evet 2.ve 3.adetinden 10 gün önce yapıyoruzAyy ınsallah ya rabbım hepımıze nasıp etsın ben ıkıncı ay nezaman baslıcam dıo onu hasapladım ıkıncı ve ucuncu ay 10 yapıoz dımı
Ay ne güzel adet tarihin çok yakın 5 gün sonra güzel haberi verirsin inşallah canım5gun adete bakalım
Benim 15 mart.Süper fikir canım.cok iyi olur aslında benimde 22 mart .15 günüm var adete
Insalla H hiçbirimiz için gerek kalmazEvet 2.ve 3.adetinden 10 gün önce yapıyoruz
28 günde bir oluyor benim düzenli ama soğan kürü gecikme yapıyor demis kullananlar canımBu
Arada bende adana gelınıyım :) senın adet gunun kac gunde bı adana gelını
Aynn. Ewet adete yakınım amaInsalla H hiçbirimiz için gerek kalmaz
Belirti yok muAynn. Ewet adete yakınım ama
Evt ewrt okudum adet gecıkırse hemen sevınmıcem. Bnde 23 24gunde bı oluyorum bnmde duzenlı bakqlım28 günde bir oluyor benim düzenli ama soğan kürü gecikme yapıyor demis kullananlar canım
Ya hıc bısey yok daha yenı belırtılere bakım dedım en ılk kasık bel agrısı olurmus calısdım ıcın bel agrısı oluyo ıs ıcabı ama o ama kasıklarda yok agrı. Hasta olucam zaman koklu sıvılce cıkar ordan anlarım hasta olucamı suan sıvılce yok gecen ay burnumda cıkmısdı cıkmaz olasıcaBelirti yok mu
Durduk yerede kıst olusdurmayaydık ıyıydı. Kas yapım derken goz yapmayakdaAyrıca kist sıkıntısı da var tabi
Ben Burda takvim yapamıyorum ama kendim not kağıdına yazdım sizin günlerinizi dua ederekE
Evt ewrt okudum adet gecıkırse hemen sevınmıcem. Bnde 23 24gunde bı oluyorum bnmde duzenlı bakqlım
Bı muslumanın baskasına ettı dua daha çabuk kabul olr ve kendınede allah verırmıs duaların kabul olur ıns ya 1.5 senedır ıstıoz ya sen nekadardır ıstıonBen Burda takvim yapamıyorum ama kendim not kağıdına yazdım sizin günlerinizi dua ederek
Benim iyi geldi bu sogan kürü akıntı azaldı ve ağrı yok ben sürekli sol kasık ağrısı çekiyorum bu ay kist ağrısı yaşamıyorum. Ama adete az kaldı hamilelik belirtileri de daha olmaz sanki bir hafta var çünküDurduk yerede kıst olusdurmayaydık ıyıydı. Kas yapım derken goz yapmayakda
Ben aranızda yeniyim sanırım bes aylık evliyim iki ay denedik olmadı bu 3. Ay kist olduğu için sogan kürü uygulaması yapıyım önlem alıyım dedim 6.aya kadar olmazsa tedavi isticem doktor dan şimdi kabul etmiyor yeni olduğu içinBı muslumanın baskasına ettı dua daha çabuk kabul olr ve kendınede allah verırmıs duaların kabul olur ıns ya 1.5 senedır ıstıoz ya sen nekadardır ıstıon
Ya bende de bı sıkıntı yok hersey normal bı dogumsal sıkıntı vardı operasyonla hallettıkde bakalım zamanı var demekkıBen aranızda yeniyim sanırım bes aylık evliyim iki ay denedik olmadı bu 3. Ay kist olduğu için sogan kürü uygulaması yapıyım önlem alıyım dedim 6.aya kadar olmazsa tedavi isticem doktor dan şimdi kabul etmiyor yeni olduğu için
Hersey in zamanı var canımYa bende de bı sıkıntı yok hersey normal bı dogumsal sıkıntı vardı operasyonla hallettıkde bakalım zamanı var demekkı