• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Soğan kürü kullanıp hamile kalan var mı?

Benimde 12.gunum canim. Ayni istah benimde var. Ama ozellikle sabahlari

Ben takvimim diye birşey indirdim adet zamanı yumurtlama zamanı falan görülüyor hamile kalırsam da bebeğin doğumu için geri satıma başlıyor acaba bahsettigin uygulama bumu canim
O uygulamadan bende ındıreyım dıomda kullanıslımı acaba

Kizlar 7 gun bitti bende iki gundur acikma hissi oluyor hatta internetten de baktim oyle etkisi olanda yok bende kendi kendime stresten herhalde demistim :kk77::KK35:

Bende sabah ise gitmeden iciyorum aksamda isten gelince yemekten once. Insanlar bu sogan suyunu zayiflamak icin kullaniyor bizim nedne istah acildi acaba. Birde seve seve iciyorum ki kizlar

Bende sabah ise gitmeden iciyorum aksamda isten gelince yemekten once. Insanlar bu sogan suyunu zayiflamak icin kullaniyor bizim nedne istah acildi acaba. Birde seve seve iciyorum ki kizlar
Aynen bende ilk iki gün kokusu zorladı daha sonra seve isteye içiyorum eşim dalga geçiyor o zayıflamak için senin nasıl iştahını açtı diye:KK51:

Aynen bende ilk iki gün kokusu zorladı daha sonra seve isteye içiyorum eşim dalga geçiyor o zayıflamak için senin nasıl iştahını açtı diye:KK51:
Benim esimde sen bu kokan seyi bile seve seve iciyorsun. Bu ay olmazsa cok uzuleceksin diyor. Kizlar hic belirtileriniz yok mu? Benim goguslerim cok sis. Yumurltama donemim gecti sanirim boyle olmamasi lazim. Mavi damarlar falan cikti.

Benim esimde sen bu kokan seyi bile seve seve iciyorsun. Bu ay olmazsa cok uzuleceksin diyor. Kizlar hic belirtileriniz yok mu? Benim goguslerim cok sis. Yumurltama donemim gecti sanirim boyle olmamasi lazim. Mavi damarlar falan cikti.
Aslında senin bahsettigin belirtiler hamilelikte çok benziyor canım kaç gün kaldi adetine.birde maşallah çok güzel düzenli içmişsin soğan suyunu.ben sabah kahvaltıdan once birde gece yatarken iciyorum.suanda iciyorum meselâ.

Yok canim kadinlar klubunde hani bazi hamileler yazinca alt tarafta boyu su kadar agirligi su kadar su kadar kaldi doguma gibi seyler yaziyr ya bide anne karninda bebis olan bi resim var onu diyorum
Tamam canım şimdi anladım.nasil yapıldığını öğrenebilirsen anlat bize totemi yaparız:)

O uygulamadan bende ındıreyım dıomda kullanıslımı acaba
Ben 4 ay oldu canım indireli.adet günümü süper hesaplıyor günü günüNe biliyo.ama yumurtlama tarihim bu programın belirlendiğinden 2 gün sonraymis.sanirim yumurtalar8m geç olgunlaşıyor.isterseb bi indir memnun kalmazsan silersin canim

Kizlar 7 gun bitti bende iki gundur acikma hissi oluyor hatta internetten de baktim oyle etkisi olanda yok bende kendi kendime stresten herhalde demistim :kk77::KK35:
Şimdi herkes istahtan bahsedince bende akşamları çok yer oldum yani sürekli birşey yemek istiyorum tokum ama bir şeyler yesem ama ne diye dolanıyorum evde.memlekete gidecektik gidemedik o yüzden moralim bozuk o yüzden diye düşünmüştüm ama soğan suyundan mi acaba

Şimdi herkes istahtan bahsedince bende akşamları çok yer oldum yani sürekli birşey yemek istiyorum tokum ama bir şeyler yesem ama ne diye dolanıyorum evde.memlekete gidecektik gidemedik o yüzden moralim bozuk o yüzden diye düşünmüştüm ama soğan suyundan mi acaba
Ben stres diye düşündüm ama burada yazılınca şüphe etmiyor değilim

Aslında senin bahsettigin belirtiler hamilelikte çok benziyor canım kaç gün kaldi adetine.birde maşallah çok güzel düzenli içmişsin soğan suyunu.ben sabah kahvaltıdan once birde gece yatarken iciyorum.suanda iciyorum meselâ.
günaydın canım , benim 9 gün kaldı canım adetime. bende senin gibi içiyorum , sadece dün akşam erken içtim. akşam saat 7 gibi yemekten önce. normalde yatmadan önce içiyordum, zaten açıkmış oluyorum diye.

Kızlar günaydın. yeni bir gün yeni bir umut. bu sabah diğer gögüsümde de mavi damarlar vardı. ilk defa

yaa canlarrr inşallah, nasıl umut oluyorsunuz bana. şu hafta bir geçsinde güzel haberlerle dolu olsun bu ay :)

Back