• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Soğan kürü kullanıp hamile kalan var mı?

Ya kızlar kıs ayı oldu ıcın ben pazarda buldum soganların ıcı hep cillenmıs ya. Kurde cilli olmaması gerekıo dıo

Ins ama en onemlı gunu esıme kuserek gecırdım. Bıde adet bıttıkten 1gun sonra kure basladım 4gun spnra yumurtlamam oldu yanı soganın faydası dıher aya olur dıye dusunuyorum
Males3f geçen ayda bende aynısı olmuştu önemli günde küstük eşimle.cok özenip özen gösteriyoruz diye oluyor sanırm.. belli de olmaz canım belki de tutar bu ay

Ya kızlar kıs ayı oldu ıcın ben pazarda buldum soganların ıcı hep cillenmıs ya. Kurde cilli olmaması gerekıo dıo
Haklisin canım bende özellikle pazarda köylülerden aldım organik ilaçsız olsun diye.ama bazıları içten çimlenmeye başlamış gibi.yine de kullandım.illaki faydası az da olsa vardır zannediyorum.cunku dışa cikaca kadar çimlenme yok sadece icten

Haklisin canım bende özellikle pazarda köylülerden aldım organik ilaçsız olsun diye.ama bazıları içten çimlenmeye başlamış gibi.yine de kullandım.illaki faydası az da olsa vardır zannediyorum.cunku dışa cikaca kadar çimlenme yok sadece icten
Benımde aynı ıcden cımlenme var faydası olur dıye bende devam edıom

Ama senın gunu gecırdın ıcın olmamıdçs bnmde umud yok ya.
Geçen ay yumurtlama dönemi yarısında eşim şehir dışındaydı sonraki yarısında kavgalıydık o yüzden yumurtlama dönemi ilişki olmadı geçen ay kaçırdık
Ama bu ay elimden geleni yapıyorum canım umutluyum inşallaH ama nasip.

Geçen ay yumurtlama dönemi yarısında eşim şehir dışındaydı sonraki yarısında kavgalıydık o yüzden yumurtlama dönemi ilişki olmadı geçen ay kaçırdık
Ama bu ay elimden geleni yapıyorum canım umutluyum inşallaH ama nasip.
Adet tarıhın nezaman merakla beklıyorum ınsallah guzel haberını alırız. Bn en onemlı gunu kacırdım ama oncesı ve sonrasını degerlendırdım bakalım ama umud sıfır bakalım:(

Adet tarıhın nezaman merakla beklıyorum ınsallah guzel haberını alırız. Bn en onemlı gunu kacırdım ama oncesı ve sonrasını degerlendırdım bakalım ama umud sıfır bakalım:KK43:
Adet tarihim 22 mart canım inan bende sabırsızlıkla bekliyorum.insallah burdan güzel haver vermek tez zamanda hepimiz e nasip olur.adet tarihine kadar bence umudunu kaybetme canım belli mi olur belki erken yada geç yumurtlaman olmustur.

Adet tarihim 22 mart canım inan bende sabırsızlıkla bekliyorum.insallah burdan güzel haver vermek tez zamanda hepimiz e nasip olur.adet tarihine kadar bence umudunu kaybetme canım belli mi olur belki erken yada geç yumurtlaman olmustur.
5gun adete bakalım

Baby44 only37 nesnes07 green girls ve ben baska yok sanirim.. regl donemleriniz ne? Keske takvim gibi bisey yapabilseydik hepimizin heyecanina ortak olurduk :KK64:

Back