- 26 Temmuz 2016
- 1.337
- 540
- 123
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benımde aynı ıcden cımlenme var faydası olur dıye bende devam edıomHaklisin canım bende özellikle pazarda köylülerden aldım organik ilaçsız olsun diye.ama bazıları içten çimlenmeye başlamış gibi.yine de kullandım.illaki faydası az da olsa vardır zannediyorum.cunku dışa cikaca kadar çimlenme yok sadece icten
Geçen ay yumurtlama dönemi yarısında eşim şehir dışındaydı sonraki yarısında kavgalıydık o yüzden yumurtlama dönemi ilişki olmadı geçen ay kaçırdıkAma senın gunu gecırdın ıcın olmamıdçs bnmde umud yok ya.
Adet tarıhın nezaman merakla beklıyorum ınsallah guzel haberını alırız. Bn en onemlı gunu kacırdım ama oncesı ve sonrasını degerlendırdım bakalım ama umud sıfır bakalımGeçen ay yumurtlama dönemi yarısında eşim şehir dışındaydı sonraki yarısında kavgalıydık o yüzden yumurtlama dönemi ilişki olmadı geçen ay kaçırdık
Ama bu ay elimden geleni yapıyorum canım umutluyum inşallaH ama nasip.
Adet tarihim 22 mart canım inan bende sabırsızlıkla bekliyorum.insallah burdan güzel haver vermek tez zamanda hepimiz e nasip olur.adet tarihine kadar bence umudunu kaybetme canım belli mi olur belki erken yada geç yumurtlaman olmustur.Adet tarıhın nezaman merakla beklıyorum ınsallah guzel haberını alırız. Bn en onemlı gunu kacırdım ama oncesı ve sonrasını degerlendırdım bakalım ama umud sıfır bakalım![]()
4den fazlayız galıbaBurda bu ay hamile olmayi bekleyen 4 kisiyiz dimi
4den fazlayız galıbaBurda bu ay hamile olmayi bekleyen 4 kisiyiz dimi
5gun adete bakalımAdet tarihim 22 mart canım inan bende sabırsızlıkla bekliyorum.insallah burdan güzel haver vermek tez zamanda hepimiz e nasip olur.adet tarihine kadar bence umudunu kaybetme canım belli mi olur belki erken yada geç yumurtlaman olmustur.
Ilk senden bekliyoruz guzel haberi 15inde de benim adet donemi5gun adete bakalım
Süper fikir canım.cok iyi olur aslında benimde 22 mart .15 günüm var adeteBaby44 only37 nesnes07 green girls ve ben baska yok sanirim.. regl donemleriniz ne? Keske takvim gibi bisey yapabilseydik hepimizin heyecanina ortak olurduk![]()
Ayy ınsallah ya rabbım hepımıze nasıp etsın ben ıkıncı ay nezaman baslıcam dıo onu hasapladım ıkıncı ve ucuncu ay 10 yapıoz dımıIlk senden bekliyoruz guzel haberi 15inde de benim adet donemi
Arada bende adana gelınıyım :) senın adet gunun kac gunde bı adana gelınıBaby44 only37 nesnes07 green girls ve ben baska yok sanirim.. regl donemleriniz ne? Keske takvim gibi bisey yapabilseydik hepimizin heyecanina ortak olurduk![]()
Evet 2.ve 3.adetinden 10 gün önce yapıyoruzAyy ınsallah ya rabbım hepımıze nasıp etsın ben ıkıncı ay nezaman baslıcam dıo onu hasapladım ıkıncı ve ucuncu ay 10 yapıoz dımı
Ay ne güzel adet tarihin çok yakın 5 gün sonra güzel haberi verirsin inşallah canım5gun adete bakalım
Benim 15 mart.Süper fikir canım.cok iyi olur aslında benimde 22 mart .15 günüm var adete
Insalla H hiçbirimiz için gerek kalmazEvet 2.ve 3.adetinden 10 gün önce yapıyoruz
28 günde bir oluyor benim düzenli ama soğan kürü gecikme yapıyor demis kullananlar canımBu
Arada bende adana gelınıyım :) senın adet gunun kac gunde bı adana gelını