- 30 Ocak 2017
- 567
- 221
- 103
- 34
Kendi adinada bekle hepimz gusel haber alalim olmazsada napalim nasip diyip gecelim bi sonraki aya guclu olalimBende heyecanli bekleyisteyim sizin adiniza

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kendi adinada bekle hepimz gusel haber alalim olmazsada napalim nasip diyip gecelim bi sonraki aya guclu olalimBende heyecanli bekleyisteyim sizin adiniza
Sanirim dogru benim henuz 2.gunum bitti sogan kurunde yeni oldugu icin anlamadm muhtemelen dikkat edelimde kilo almayalim pcos a iyi degil kiloBende çok umutluyum inşallah herşey güzel olacak burada br iki hafta herşey birilerimiz için netlesecek. Bu arada iştah konusuna katılıyorum artik eminim iştahım çok açıldı soğan suyundan sanırım çünkü benim adetine daha 16 gün var
Bencede canım.bu nasıl zayiflatiyormus ben bilemedimBende istah acti daha oncede duymadim ama simdi birlikte boyle bisey oldugunu düşünuyorsak heralde zayiflama yerine istah aciciozelligi varmis test ettik onayladik![]()
Bencede ya aman dikkat diyeyim canım.bu gece yediklerimi saysam gülersiniz banaSanirim dogru benim henuz 2.gunum bitti sogan kurunde yeni oldugu icin anlamadm muhtemelen dikkat edelimde kilo almayalim pcos a iyi degil kilo![]()
Cokmu yedinBencede ya aman dikkat diyeyim canım.bu gece yediklerimi saysam gülersiniz bana![]()
Çok yedim canım cayın yanında yedikleeim de cabasi.bende şişkinlik yok canım ama yapabilir soğan zaten yenildiğinde gaz yapar onun gobi sanırımCokmu yedin![]()
Anladim canm vallahi siskinlik var zaten bu regliden sonra kasiklarimdada hep bi hassaslik var hissettiriyo kendini klomende kullaniyrm belki onun etkisidirÇok yedim canım cayın yanında yedikleeim de cabasi.bende şişkinlik yok canım ama yapabilir soğan zaten yenildiğinde gaz yapar onun gobi sanırım
Ins. Guzel haberlerini alalim cnmBir gun 13. Gunum son 2gun mart 12beklıcm buay umudum yok
9 gun bitti benim canim sogan küründe. Hic bi degisiklik yok benim olmaz bu ay ilk 6 ay zor oluyormusKizlar ne alemdesiniz sesiniz cikmiyr O only37 @nesnes07cikolatakistim kurun bitmesine kac gun var varmi farkli bisi gozlemlediginiz
Ins ama en onemlı gunu esıme kuserek gecırdım. Bıde adet bıttıkten 1gun sonra kure basladım 4gun spnra yumurtlamam oldu yanı soganın faydası dıher aya olur dıye dusunuyorumIns. Guzel haberlerini alalim cnm
Males3f geçen ayda bende aynısı olmuştu önemli günde küstük eşimle.cok özenip özen gösteriyoruz diye oluyor sanırm.. belli de olmaz canım belki de tutar bu ayIns ama en onemlı gunu esıme kuserek gecırdım. Bıde adet bıttıkten 1gun sonra kure basladım 4gun spnra yumurtlamam oldu yanı soganın faydası dıher aya olur dıye dusunuyorum
Benimde 11 gün oldu canım başlayalı.son 4 gün kaldi inşallah.sonrasi beklemeye geçecek.istah hariç bir sikayetim yok ya keşke iştah olmasaKizlar ne alemdesiniz sesiniz cikmiyr O only37 @nesnes07cikolatakistim kurun bitmesine kac gun var varmi farkli bisi gozlemlediginiz
Ama senın gunu gecırdın ıcın olmamıdçs bnmde umud yok ya.Males3f geçen ayda bende aynısı olmuştu önemli günde küstük eşimle.cok özenip özen gösteriyoruz diye oluyor sanırm.. belli de olmaz canım belki de tutar bu ay
Haklisin canım bende özellikle pazarda köylülerden aldım organik ilaçsız olsun diye.ama bazıları içten çimlenmeye başlamış gibi.yine de kullandım.illaki faydası az da olsa vardır zannediyorum.cunku dışa cikaca kadar çimlenme yok sadece ictenYa kızlar kıs ayı oldu ıcın ben pazarda buldum soganların ıcı hep cillenmıs ya. Kurde cilli olmaması gerekıo dıo