- 1 Mart 2018
- 3.052
- 3.089
- 133
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım kişiye göre değişirmiş ama , belkide sen hamilesin inşşş. güzel düşünelim. ama hamileysem tamamen soğan küründendir. tek belirtimde arada kasık ağrım ve göğüslerimin şişliği ve damarlar.Ay insallah benim 9-10 gun var regl donemine hic belirti yok bu ay umutsuzum sanki umarim sen hamissindir de seninle mutlu olurum
Insallahhhh Sende pko yoktu dimicanım kişiye göre değişirmiş ama , belkide sen hamilesin inşşş. güzel düşünelim. ama hamileysem tamamen soğan küründendir. tek belirtimde arada kasık ağrım ve göğüslerimin şişliği ve damarlar.
Gunaydin canim yaaaa hamis laflari donuyr burda bu da beni cok mutlu ediyrrrrr ins. Oyledir kuzum hepimize nasip olsun umutluym arkadaslarrr burdan herkez hamis olck sonrada doguma kdrki sureci konuscazins...Kızlar günaydın. yeni bir gün yeni bir umut. bu sabah diğer gögüsümde de mavi damarlar vardı. ilk defa
yok canım, doktorun dediğine göre sıfır sorun. sadece prolaktinim yüksekmiş oda 38 falandı ilaçla düşürdük. ama olmadı işte.Insallahhhh Sende pko yoktu dimi
Hadi bakalim gecsinde su bi hafta ins. Guzel haber alcazcanım kişiye göre değişirmiş ama , belkide sen hamilesin inşşş. güzel düşünelim. ama hamileysem tamamen soğan küründendir. tek belirtimde arada kasık ağrım ve göğüslerimin şişliği ve damarlar.
günaydın canım, evet sizinle yazışmak bile bana heyecan veriyor, çok mutlu oluyorum. keşke daha önce üye olsaymışım. iyi ki varsınız. bizi bizden başka kimse anlamaz.Gunaydin ca
Gunaydin canim yaaaa hamis laflari donuyr burda bu da beni cok mutlu ediyrrrrr ins. Oyledir kuzum hepimize nasip olsun umutluym arkadaslarrr burdan herkez hamis olck sonrada doguma kdrki sureci konuscazins...
Hepimizin guzel haberlerini duymak guzel olacak ve herkese umut olur bizle bu sogan kuruGunaydin ca
Gunaydin canim yaaaa hamis laflari donuyr burda bu da beni cok mutlu ediyrrrrr ins. Oyledir kuzum hepimize nasip olsun umutluym arkadaslarrr burdan herkez hamis olck sonrada doguma kdrki sureci konuscazins...
Bende umutluyum ama bu ay degil nasip artik canimtatlım başka hiçbir sorunumuz yok çok şükür , bu soğan kuru hepimize iyi gelecek hissediyorum. birimiz halime kalsın o da yeter valla , umut olur.
umudunu kaybetme canım, kaybetmeyelim. bu ay olmazsa diğer ay inşallah.Bende umutluyum ama bu ay degil nasip artik canim
Aynenn kuzum umutsuzluk yok elimizden geleni yapip morelimizi yuksek tutcazumudunu kaybetme canım, kaybetmeyelim. bu ay olmazsa diğer ay inşallah.
Ins canim kucuk misafirin ayak seselerideircanlarım , benim bugün ara ara kasık karın ağrım oluyor, çok hafif ama. adet sancısı gibi. inşallah psikolojik değildir.
Ay amin inşallah canım yaGunaydin ca
Insalla H hamilesin canım ya içim e öyle doğuyor.daha once bir arkadaşa burada cevap yazarken bahsetmiştim.ben kızıma hamileyken kasık agrisi sebebiyle adet olucam ağır ağrılı geçecek diye 5 gün boyunca hergun ağrı kesici almistim.meger hamileymişim:)inşallah senin de öyledir.canlarım , benim bugün ara ara kasık karın ağrım oluyor, çok hafif ama. adet sancısı gibi. inşallah psikolojik değildir.
Soğan kürüne alışabildin mi canım nasıl gidiyorAynenn kuzum umutsuzluk yok elimizden geleni yapip morelimizi yuksek tutcaz