• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Soğan kürü kullanıp hamile kalan var mı?

Ay insallah benim 9-10 gun var regl donemine hic belirti yok bu ay umutsuzum sanki:KK43: umarim sen hamissindir de seninle mutlu olurum :21:

Ay insallah benim 9-10 gun var regl donemine hic belirti yok bu ay umutsuzum sanki:KK43: umarim sen hamissindir de seninle mutlu olurum :21:
canım kişiye göre değişirmiş ama , belkide sen hamilesin inşşş. güzel düşünelim. ama hamileysem tamamen soğan küründendir. tek belirtimde arada kasık ağrım ve göğüslerimin şişliği ve damarlar.

Gunaydin ca
Kızlar günaydın. yeni bir gün yeni bir umut. bu sabah diğer gögüsümde de mavi damarlar vardı. ilk defa
Gunaydin canim yaaaa hamis laflari donuyr burda bu da beni cok mutlu ediyrrrrr ins. Oyledir kuzum hepimize nasip olsun umutluym arkadaslarrr burdan herkez hamis olck sonrada doguma kdrki sureci konuscazins...

canım kişiye göre değişirmiş ama , belkide sen hamilesin inşşş. güzel düşünelim. ama hamileysem tamamen soğan küründendir. tek belirtimde arada kasık ağrım ve göğüslerimin şişliği ve damarlar.
Hadi bakalim gecsinde su bi hafta ins. Guzel haber alcaz

Gunaydin ca

Gunaydin canim yaaaa hamis laflari donuyr burda bu da beni cok mutlu ediyrrrrr ins. Oyledir kuzum hepimize nasip olsun umutluym arkadaslarrr burdan herkez hamis olck sonrada doguma kdrki sureci konuscazins...
günaydın canım, evet sizinle yazışmak bile bana heyecan veriyor, çok mutlu oluyorum. keşke daha önce üye olsaymışım. iyi ki varsınız. bizi bizden başka kimse anlamaz.

Gunaydin ca

Hepimizin guzel haberlerini duymak guzel olacak ve herkese umut olur bizle bu sogan kuru

tatlım başka hiçbir sorunumuz yok çok şükür , bu soğan kuru hepimize iyi gelecek hissediyorum. birimiz halime kalsın o da yeter valla , umut olur.

evet , bu ay olmazsa diğer ay olacak , allah kısmet etsin elbette olur. bak birbirimize destek veriyoruz.

canlarım , benim bugün ara ara kasık karın ağrım oluyor, çok hafif ama. adet sancısı gibi. inşallah psikolojik değildir.

Gunaydin ca

Ay amin inşallah canım ya

canlarım , benim bugün ara ara kasık karın ağrım oluyor, çok hafif ama. adet sancısı gibi. inşallah psikolojik değildir.
Insalla H hamilesin canım ya içim e öyle doğuyor.daha once bir arkadaşa burada cevap yazarken bahsetmiştim.ben kızıma hamileyken kasık agrisi sebebiyle adet olucam ağır ağrılı geçecek diye 5 gün boyunca hergun ağrı kesici almistim.meger hamileymişim:)inşallah senin de öyledir.

Back