• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Soğan kürü kullanıp hamile kalan var mı?

Insalla H hamilesin canım ya içim e öyle doğuyor.daha once bir arkadaşa burada cevap yazarken bahsetmiştim.ben kızıma hamileyken kasık agrisi sebebiyle adet olucam ağır ağrılı geçecek diye 5 gün boyunca hergun ağrı kesici almistim.meger hamileymişim:)inşallah senin de öyledir.
AMİN canım allah dualarımızı kabul etsin inşallah.içimi pır pır ettirdin benim :) benim şu anda en belirgin göğüslerim ve üzerinde ki damarlar. karın kasık ağrısı ara ara sancı yapıyor.

Soğan kürüne alışabildin mi canım nasıl gidiyor
BUGUN 2. GUN SEVEREK İÇİYORUM YA :) BİR KERE DAHA YAPMISTIM AMA O ZMN DİKKAT ETMEMİŞTM BİRDE 2 HAFTAYI BİTRMEMSTİM FALAN TEKRAR YAPIYRM İNŞ. FAYDALI OLUCAK HEPİMİZE KUZUM

KIZLAR BEN BUGUN İNOFOLİC COMBİ ALDIM EK TAKVİYEYMİŞ İLAC DEGİL ÖZELLİKLE PKOS SORUNU OLANLARA İYİ GELİYORMUS

YAAA DUA YA YATAN YOKMU BİRİSİ BENM İÇİN UYUSYN BELKİ GÜZEL SEYLER HİSSEDERSİNİZ BEN COK UMUTLUYUM :):):):) HANGİ AY KISMET OLURSA DÖRT GÖZLE BEKLİYORUM BEBEĞİMMMM

Bende çok umutluyum inşallah herşey güzel olacak burada br iki hafta herşey birilerimiz için netlesecek. Bu arada iştah konusuna katılıyorum artik eminim iştahım çok açıldı soğan suyundan sanırım çünkü benim adetine daha 16 gün var

Bende istah acti daha oncede duymadim ama simdi birlikte boyle bisey oldugunu düşünuyorsak heralde zayiflama yerine istah aciciozelligi varmis test ettik onayladik:kk77::KK72:

Bende çok umutluyum inşallah herşey güzel olacak burada br iki hafta herşey birilerimiz için netlesecek. Bu arada iştah konusuna katılıyorum artik eminim iştahım çok açıldı soğan suyundan sanırım çünkü benim adetine daha 16 gün var
Sanirim dogru benim henuz 2.gunum bitti sogan kurunde yeni oldugu icin anlamadm muhtemelen dikkat edelimde kilo almayalim pcos a iyi degil kilo:kk77:

Ay bide bisi daha sorcam sogan suyu siskinlik yapiyomu kizlar benmi kendimi dinliyrm

Çok yedim canım cayın yanında yedikleeim de cabasi.bende şişkinlik yok canım ama yapabilir soğan zaten yenildiğinde gaz yapar onun gobi sanırım
Anladim canm vallahi siskinlik var zaten bu regliden sonra kasiklarimdada hep bi hassaslik var hissettiriyo kendini klomende kullaniyrm belki onun etkisidir

Back