Popüler Konu Soğan kürü kullanıp hamile kalan var mı?

slm kızlar soğan kürü kullanmayı düşünüyorum ama adetim biteli 9 gün oldu bugün başlasam olurmu sizce

Ben adet bittikten sonra başladım..
İki üç aydır 31 günde adet oluyordum..
Normalde 28 günde bir olurum..
Bu ay soğan kürüne başladığımdan mıdır nedir bilmiyorum..
15.gün yumurtladığımı hissettim..Bu ay gene günümde adet olacağım sanırım

Bu gün soğan kürüne başladım.
Kızlar koku berbad...İnşallah faydasını görürüz.

Bu gün soğan kürüne başladım.
Kızlar koku berbad...İnşallah faydasını görürüz.

hayır sakın öyle deme berbat falan....çok güzel içimi de rahat....öyle başlarsan devamı gelmez. ben de başladım ama ılık ve bir dikişte içiyorum.2-3 güne alışırsın.en azından çiğ olduğundan daha iyi suyu tatlımmm

slm arkadaslar ben bugün soğan kürüne basladım 2damla sarı akıntı gelmiş bunu bilen varmı:44:

Arkadaşlar başlık dikkatimi çekti ..Ben evli değilim nişanlıyım henüz fakat bildiğim kadarıyla TARÇIN gebeliği kolaylaştırıyor..Daha önce yazıldı mı bilmiyorum ama paylaşmak istedim sizinle..Bir araştırın derim..

Umarım Rabbim hayırlısıyla her dileyene, hayırlı evlatlar verir..

Sevgiler..

Salam kızlar. Nasıl gidiyo? :)

3 gün soğan suyu içtim, eşim soğan kokusundan nefret etdiyi için, hem de böyle kürlere falan güvenmediyi için, ondan saklı içiyorum. 2 gün iş olmadığı için eşim evde, cumartesi zar zor gizli içtim, pazar hiç kür yapıb içemedim. Yarından itibaren devam edicem, ama bir gün bıraktığım için problem yaşaya bilirmiyim?

Sarı akıntı bende de var, demek ki, içimiz temizlenir. İnşAllah yardım olur biz de kucağımızda bebek tutarız! :79::79:

AMİNNNN canım benim.inşallah alıcazzzzz...boşver eşini sen ..bebiş istiyorsa katlanacak.tabi onlar için hava hoş.biz taşıyacağız göbişimizde 9 ay inşallah ...yada söyle ingiltere ye gitsin.erkeğin doğum yaptığı ilk ve tek ülke.o da bakarsın ikinci olur allahım ya allah seni daha çok güldürsün bu psikolojiyle bile beni güldürdün ya ayrıca içmeye devam et birşey olmaz iç iç iç iç

Canım, teşekkür edirem cevabın için. Men de çok güldüm yaaa Hamiş olanda ozaman iyice nazımı çeker şimdilik keyfine basın ya.
Bu gün nihayet ki, rahat rahat soğanımı içtim ooh keyf var yaa

merhaba kızlar,
bende 2 ay önce soğan suyuna başladım ve o ay hamile kaldım fakat 4 haftalıkken düşük yaptım malesef. soğan suyuna devam etmek istiyorum. sizce 2. küre mi devam edeyim yani adetime 10 gün kala mı başlayayım yoksa sil baştan yapıp adet bitiminden 7 gün sonra 15 gün boyunca mı içeyim ?

arkadaşlar merhaba benim reglim biteli 8 gün oldu acaba soğan kürüne başlasam olurmu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…