Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
teşekkür bakalım daha öncede yaptım ama işe yaramadı,Allahtan ümit kesilmezmiş tekrar denemek istedim bakalım artık düzenli yapıp içiyorum
Selam arkadaşlar. Ben soğan kürünü kullandım bu ay reglim gecikti ve test yaptım silik çizgi.Kan tahlilimde de 136,40 çıktı bhcg.Eğer nasip olur da katlarsa hamileyim.Bana soğan suyu vesile oldu...
kızlar 6 gündür bu soğan suyu kürünü kullanıyorum,fakat pek akıntım olmadı,kuruyum,sizdede oldu mu,ben böle içimi temizleyeceğini filan düşünüyodum,ama hala yok,acaba 15 günün sonundamı olur,:26::26::26:
Canım benim de akıntım olmadı ama adetim düzene girdi.Tabii ki kilo vermemin de etkisi var.Akıntın olmuyor diye sakın pes etme...
canım benim adetlerim düzenli zaten,26-27 günde oluyorum ama ,öyle anlatılan gibi akıntım olmadı,tabi pes etmiyorum devam,herkeste aynı etkiyi göstermeyeblir...
canim insallah hamilesindir. nekadar sure kulndin sogan suyunu ve sendeki sorum neydi. nekadar suredir cocuk istiyordunuz? kib hayirlisi olsun canim
hanımlar iyi akşamlar ben de soğan kürüne başlama kararı aldım bu gün adetimin ilk günü. 15 gün sonra başlicam 15 gün içecem fakat kaç ay boyunca içilecek. bi de incir kürüne ne zaman başlamalıyım. cevap verirseniz sevinirim.
3 ay içilecek ,iki ay adete 15 gün kala 3 ayda 10 gün kala yapılacak.