Popüler Konu Soğan kürü kullanıp hamile kalan var mı?

merhaba arkadaşlar bende pko var adetimin 7 günü başladım sogan suyuna akıntım sarı gelıyor bırde akıntım bole kesik süt gibi gelio sogan suyundanmı acaba

35_oz -olur canım. men de öyle başladım. ama 15 gün kürü devam et.

busra_17 canım, akınti olması normal, içindeki infeksiyon fln çıkiyor, kür sonunda akıntı azalıcak.

teşekkür bakalım daha öncede yaptım ama işe yaramadı,Allahtan ümit kesilmezmiş tekrar denemek istedim bakalım artık düzenli yapıp içiyorum

teşekkür bakalım daha öncede yaptım ama işe yaramadı,Allahtan ümit kesilmezmiş tekrar denemek istedim bakalım artık düzenli yapıp içiyorum

yap tatlım yap.dediğin gibi allahtan ümit kesilmez.bak ben yeni başladım şu anda ara verdim çünki ben ameliyat oldum septum yüzünden.sonrası başladım ama adet düzenim ameliyat yüzünden bozulmuştu.onbir gün falan içtim sonra bıraktım dört gün sonra regl başladı.bakalım bitince incir kürüne başlayacağım bu ay ilk denememizi yapacağız.eğer böyle düşünüp buraya da olumsuz yazılar yazarsan hem kendini hem de bizi olumsuz etkilemiş olursun :KK52: .umudunu kırma olurmu tatlım.sonra bize de yazık bak bizde buralara girip inşallah bir arkadaşa iyi gelir de hepimize önce psikolojik olarak ilaç olur sonra da bize yarar da bebişlerimizi kucağımıza alırız dimi amaa:KK3: HER ŞEY YOLUNA GİRECEEEEEEKK POZİTİF OLMALIYIIIIIIIZZZZZ:KK66::KK66::KK66::KK66::KK66::KK66:

Selam arkadaşlar. Ben soğan kürünü kullandım bu ay reglim gecikti ve test yaptım silik çizgi.Kan tahlilimde de 136,40 çıktı bhcg.Eğer nasip olur da katlarsa hamileyim.Bana soğan suyu vesile oldu...

Selam arkadaşlar. Ben soğan kürünü kullandım bu ay reglim gecikti ve test yaptım silik çizgi.Kan tahlilimde de 136,40 çıktı bhcg.Eğer nasip olur da katlarsa hamileyim.Bana soğan suyu vesile oldu...

canim insallah hamilesindir. nekadar sure kulndin sogan suyunu ve sendeki sorum neydi. nekadar suredir cocuk istiyordunuz? kib hayirlisi olsun canim

kızlar 6 gündür bu soğan suyu kürünü kullanıyorum,fakat pek akıntım olmadı,kuruyum,sizdede oldu mu,ben böle içimi temizleyeceğini filan düşünüyodum,ama hala yok,acaba 15 günün sonundamı olur,:26::26::26:

arkadaşlar bu soğan kürünü ben de yaptım 2 ay üst üste gebelik olmadı ama kilo da verdim.Soğanın da etkisi olmuştur kilo vermenin de..Herkese öneriyorum bu kürü...

Son düzenleme:
kızlar 6 gündür bu soğan suyu kürünü kullanıyorum,fakat pek akıntım olmadı,kuruyum,sizdede oldu mu,ben böle içimi temizleyeceğini filan düşünüyodum,ama hala yok,acaba 15 günün sonundamı olur,:26::26::26:

Canım benim de akıntım olmadı ama adetim düzene girdi.Tabii ki kilo vermemin de etkisi var.Akıntın olmuyor diye sakın pes etme...

Canım benim de akıntım olmadı ama adetim düzene girdi.Tabii ki kilo vermemin de etkisi var.Akıntın olmuyor diye sakın pes etme...

canım benim adetlerim düzenli zaten,26-27 günde oluyorum ama ,öyle anlatılan gibi akıntım olmadı,tabi pes etmiyorum devam,herkeste aynı etkiyi göstermeyeblir...

canım benim adetlerim düzenli zaten,26-27 günde oluyorum ama ,öyle anlatılan gibi akıntım olmadı,tabi pes etmiyorum devam,herkeste aynı etkiyi göstermeyeblir...

anladım cnm, sen rahmini temizlesin die içiosun o zaman :) akıntı olmasa da o etkisini gösteriodur sen hiç merak etme, ben de burada yazılanları okuyunca (çoğu akıntı oldu demiş) ben mi yanlıs yapıorum acaba diye bi endişeye kapıldım ama devam ettim ve zafere ulaştım ve anladım ki akıntı olmasına gerek yokmuş :KK42:

canim insallah hamilesindir. nekadar sure kulndin sogan suyunu ve sendeki sorum neydi. nekadar suredir cocuk istiyordunuz? kib hayirlisi olsun canim

Canım değerim katladı çok şükür, şu an için hamileyim ama düşük riskim var gözlem altındayım. 4Haziranda keseyi görmek için gideceğiz inşallah sağlıklı gelişir, şimdi düşük önleyici ilaç alıyorum.
Ben soğan suyunu 15 gün kullandım canım. Biz Ekim ayından beri istiyoruz, Ocak ayında bir düşük yaptım, bir de bu ay hamileyim canım Allahın izniyle inşallah sağlıklı gelişirse...

merhaba kızlar bende bu ay soğan kürüne başladım hep duyuyorduma ama bir türlü tam olarak başlayamadım ama bu ay azimle başladım.bugün 9. günüm.bakalım 15 gün kullanıp incir kürüne geçecem inşallah..bende de akıntı az oluyor soğan içini temizler diyorlarya benim içim temiz galiba akıntı az kuruyumda diyebilirim:KK1:
umarım topiği başlatanlar gibi bizde hamile olduğumuzu burdan duyururuz.herşeyin hayırlısı bakalım..

Bende bugun soğan kürüne başladım dogumdan sonra ilk defa basıma gelen vajnl enfeksiyon fitil,krem,antibiyotik,hap geçirmedi drum yine gel geçmezse dedi bende sinirimden başladım sogan kürüne 15 deneyim bakalım neler olucak akıntı vsde insalh şifasını görürümrabbim tüm evlat isteyenlere tez zamanda mucizlerini göndersin inş

kızlar ay ne için actım kk yı ne yazdım bu sogan kürü taze hazırlanması gerekıyor ya öglen -aksam o zaman gunde 2 sogan suyumu ıcmıs oluyoz :KK70:

hanımlar iyi akşamlar ben de soğan kürüne başlama kararı aldım bu gün adetimin ilk günü. 15 gün sonra başlicam 15 gün içecem fakat kaç ay boyunca içilecek. bi de incir kürüne ne zaman başlamalıyım. cevap verirseniz sevinirim.

hanımlar iyi akşamlar ben de soğan kürüne başlama kararı aldım bu gün adetimin ilk günü. 15 gün sonra başlicam 15 gün içecem fakat kaç ay boyunca içilecek. bi de incir kürüne ne zaman başlamalıyım. cevap verirseniz sevinirim.

3 ay içilecek ,iki ay adete 15 gün kala 3 ayda 10 gün kala yapılacak.

slm kızlar ben aranıza yenı katıldım benımde cocugum olmuyor:2: bende pürkistik varmıs cocuk olmasına engelmıs sogan kuru ıse yarıyor mu gercekten ????:26: bırde bana sogan kurunun tarıfını verırmısınız :KK3: malum ben buralarda yenıyım nasıl yapılıyor acıklarsanız sevınırım tesekkurler sımdıden

3 ay uygulanacak ilk iki ay adete 15 gün kala son uygulama adete on gün kala yapılıyor
2 bardak klorsuz kaynayan suya 2 orta boy kurusoğanı sadece en dış kabuğunu çıkardıktan sonra 4 bölüp atıyorsun ağzı kapalı 7 dk kaynat ılık hatta biraz sıcağa yakınken iç
günde iki defa aralarında en az 4 saat olacak şekilde ve her defasında taze yapılması kaydıyla uygula
pko fln hakgetire yok oluyo denedim sende kurtulursun ve evladına kavuşursun inş.:emir_bebek:
yemeklerden yarım saat önce yani aç karnına içmen gerekli

Son düzenleme:
X