Popüler Konu Soğan kürü kullanıp hamile kalan var mı?

o kadar içtim. yine yok yine yok... bugün 33. gün. hala tık yok. test yaptım oda negatif. neden işe yapamadıki sanki bebeği geçtim bari gününde adet olaydım mutlu olurdum... off offff

canım düzelmediyse 2.bölümünüde uygula devam et sakın bırakma

mrb kızlar birşey soracaktım..eşim beyaz soğan almış üç kiloluk file onu kullansam olur mu?

slm

saraçoğlu sadece dışı açık kahve olan soğan olucak demişti çok net hatırlıyorum.bende bi ara yaptım mideme dokundu bıraktım.

beyaz ve mor soğan olmaz ...

arkadaşlar merhaba soğan kürü hakkıında beni bilgilendirebilirmisiniz.nasıl olucak nasıl yapıcaz.kullanırken o ay bebek çalışması olacakmı?

arkadaşlar merhaba soğan kürü hakkıında beni bilgilendirebilirmisiniz.nasıl olucak nasıl yapıcaz.kullanırken o ay bebek çalışması olacakmı?

adet bitiminden 7 gün sonra başlıyorsun 15 gün boyunca soğanı kaynatıp içiyorsun. günde 2 kere 1 bardak aç karnına. bebek çalışmalarına devam ediyorsun. soğan yemeklik kullandığımız dışı kahverengi ,içi beyaz olan soğan.

ya kızlar bu kürle halamın kızı hamile oldu,,,ama onun yumurtasımı ne çatlamıyodu,adeti gecikiyodu,,,
ben de kullanmak istiyorum ama adetim 26 günde 1 oluyor,düzenimi bozmasından korrkuyorm,
benim gibi düzenli adet görüp,soğan suyu kullanan var mı,adetlerinizde değişme oldumu,

selam kuzenin kürü ilk uygulamasındamı hamile kaldı? ibrahim saraçoğlu 3 ay yapın diyo adetlerden önce. benimde çok düzenlidir kürü yaptım daha da iyi oldu ama devamını getirmedim 1 kez yaptım heralde devam etmek gerekiyor yalnız uyguladığım ay reglim çamur gibiydi belki 1 günde öne çekiyo

evet canım 15 gün filan uygulamış,bana sende yap dedi,bende adeti düzensiz olanların daha çok kullandığını okudum,o yüzden kullanmadım,belki bende başlarım,bu ayda olmazsa dr ye gidicem zaten

evet, onlardan biri de benim.Hem de kürümün ilk ayında.
Tamamen tesadüf eseri, nette dolanırken buldum soğan kürünü.Adetimin bitmesinden 3 gün sonra başladım içmeye.Güne dikkat etmedim, sadece kürü öğrendiğim gün başladım. 15 gün boyunca günde 2 kez içtim, bazı günler unuttuğum için tek sefer içtim, toplamda 5 gün falandır tek içtiğim.
yıllardır deli gibi var olan akıntılarım birden kesildi. Akıntıları artırdığı söyleniyordu ama bende tam tersi oldu. yaklaşık adet zamanım gelip çattığında, ki hiç düzenli değildir bazen 26 günde bazen 31 günde olurum, adet olacakmışım gibi ağrılarım başladı.Korkarak bakıyordum, olmayayım diye.Neyse 1 gün, iki gün 3 gün geçti derken arkadasımın ve esimin ısrarlarıyla ve hiç de umudum olmayarak test yaptım. 34. günümdü sat'den itibaren.vee çift çizgiydi.O an neler hissettiğimi tarif edemem. Bayılacak gibilikten, başka bir boyuta geçmek arası bir duyguydu.
2 gün oldu öğreneli. Hala şoktayım.
İnanamadım ve umutsuzdum çünkü pkoluyum, 1 sene ilaç kullandım, ilaçları bırakınca belirtiler geri gelmişti, tüylenme ve sivilcelenme. Kistim hala duruyordu, ama kan hormon değerlerim hep normaldi şükür.

Demem o ki, Allahtan ümidinizi kesmeyin, Rabbim istedikten sonra herşey olur. Sadece sabredin, dua edin ve umutsuzluğa kapılmayın.Herşeyde bir hayır olduğunu da unutmayın. Tesadüfen kendi kendime soğan kürünü bulmasam, uygulamasam belki de şu anda hala bebiş isteğiyle yanıyor olurdum. Benim mucizeme soğan suyu vesile oldu.Şükürler olsun ki rabbim bana bebeğimi nasip etti. Cuma gidicem doktora, henüz gitmedim, insallah sağlıklıdır bebeğim, keseyi görürüz.
İsteyen herkese Rabbim bu güzel duyguyu yaşatsın.

Arkadaşlar,peki bu kürden sonra
yani bir iki gün sonra,akıntılar başlar mış..Peki sizdede oldu mu?
Kaçıncı günü başladı?

kızlar kesinlikle bu kürü uygulayın ben geçen ay kullandım allahın izniyle bu ay hamileyim bi kerede olsa uygulayın hiç bişey kaybetmezsiniz aksine küçücük bi yavru kazanabilirsiniz

kızlar kesinlikle bu kürü uygulayın ben geçen ay kullandım allahın izniyle bu ay hamileyim bi kerede olsa uygulayın hiç bişey kaybetmezsiniz aksine küçücük bi yavru kazanabilirsiniz

Allah bağaşlasın canım..
Peki pko mu vardı sizde?
Ne kadar bekliyordunuz?
Kürü uyguladıktan sonra akıntılarınız oldu mu?
Bende küre başladım ama çok yeni dün..Bakalım pek birşey yok..

Kızlar ben de 1.5 yıl evliyim, 6 ay korunduk ama sonrası ne kadar uğraşsak da gebe olamadım.Anne olmayı ÇOK AMA ÇOK İSTİYORUUUM! Tatile gitdim bu arada, ALlahım o kadar bebekler vardı, men de eşime baka baka kaldım, bir çocuğum olsaydı men de onla uğraşardım keş ke...Eşim diyo acele etme, senin bu stresin gebeliği engeliyor. Düşünmemek olmuyor ya, her kes çocuklu mutlu..

Bu aydan itibaren bu küre başlıcam. Ümidimi bu küre bağladım.Şimdi bir şey anlamadım, her kes bir türlü kullanır.
Adet bitdikten 7 gün sonramı ya adet bitdikten sonra?
Bende de yumurtalık tenbelliyi var. 1 ay klomen kullandım, aşırı ağrılarım olduğu için bir daha kullanmadım. İnşAllah men de hamile olduğu haberi sizinle paylaşırım!!! :79:

üzülme canım benimde yumurtam tembel çıktı bu kürü adet bittikten 7 gün sonra yapıyosun ben hayıt tohumu çayıda içtim o da çok faydalıymış yumurtalar hormonlar için onu da dene derim yani hiç olmayacak diye bişey yok sadece biraz geç olacak napalım bu arada klomen kullanamıyosan adetin 2. günü bal tarçın çörek otu sabah akşam bir tatlı kaşığı aç karnına yersen ve incir kürünü de uygularsan klomenden daha fazla yumurta geliştiriyomuş. Ben yapamıyorum biraz şeker seviyem yüksek çıktı zayıflamaya çalısıyorum inşallah faydası olur:79:

Allah bağaşlasın canım..
Peki pko mu vardı sizde?
Ne kadar bekliyordunuz?
Kürü uyguladıktan sonra akıntılarınız oldu mu?
Bende küre başladım ama çok yeni dün..Bakalım pek birşey yok..

amin canım sağol pko yoktu duydum bi uygulıyım dedim iyikide uygulamışım ama önce allahın izniyle tabiki kürü uyguladıktan sonra akıntım oldu tabiki ama çok yoğun değil sakın bırakma 15 gün devam et inşallah bu ay bu güzel duyguyu rabbim sanada yaşatır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…