Popüler Konu Soğan kürü kullanıp hamile kalan var mı?

Cebavın için teşekkür ediyorum canım. Klomen kullanmak olurmu? Ağrılarım olas bile kullanabilirim, bebeğim olsun her şeye sabr ederim.
Şimdi adetimin 5-ci günu. 5-gün klomen, sonra soğan kürü kullana bilirmiyim? Bilen varsa lütfen cevaplayın geç kalmayım.

Amin canım..Tek derdim şu anda pkodan kurtulmak..Bebek olayını şu anda düşünmüyorum..Üç beş ay geçsin,ondan sonra tekrar düşünmeye başlayacağım..Yaz geldi,biraz fazlalıkları atalım,sağlıklı hamilelikler olsun İnşallah..

rica ederim ilaç kullanırken kürü yapabilirsin hem ibrahim saraçoğlu kendi söyledi hemde sitesinde yazmış klomen glukofen diaformin vs ilaçlar kullanırken yapabilirsiniz demiş

mrb bayanlar.bu ay bende soğan kürü yaptım.ama ben adetin 7. günü başladım.normalde 16. gün yumurtluyordum bu ay 12. gün yumurtladım.bakalım sonuç ne olacak beklenen adet 24 ü.
bence sizde erken yumurtlamayı göz ardı etmeyin.

Arkadaşlar bu soğan kürünü öğle yemeğinden önce değilde sabah aç karna içsek olabiliyormu acaba öyle yapan varmı çalıştığım için öğlen yapamam akşamda problem yok ama bilen varsa cevap verebilirse sevinirim.

Sabah aç karına içmek olur.Farketmez ne zaman içiler, günde 2 kereiçilmesi şart.

Ya arkadaşlar, soğan kürü 1 ay uygulandıktan sonra incir kürüne ne zaman başlamak olur, adetden sonra kaçıncı gün?
İncir kürü kullananlarda adet gecikmesi oluyormu?
Bende hayatım boyu adet gecikmesi var da, ilaçlarla düzenleşdiriyoruz zar zor, şimdi yalnız incir kürü içersek, adet düzene düşermi? Önceden teşekkür ediyorum cevaplarınız için.

Bu arada çok sevincliyim Evrovision-da Azerbaycan 1-ci oldu ve ilk Türk bayrağını kaldırdı!!!!

Şu ara malesef marketlerde,beyaz soğan diye aldığım soğanı,taze soğan diye adlandırıyorlar..
Dışı soyuk,böyle içi gözüken soğanlardan hani..!
Bu soğanla üç dört gündür kürü uyguladım,ama taze soğanmış uyguladığım..

Fark eder mi arkadaşlar?Taze soğan dedikleri aynı beyaz soğan..Sadece kabukları gelişmemiş henüz

Lütfen bilginizi eksik etmeyin,çünkü çok acil!!

benimde 3 yıl olmadı.ben 20 gün soğan suyu içtim beraberinde 20 günde incir suyu içtim kaldı allaha şükür şimdi 8 aylık kızım var doktorlara inanmayın olmaz diyorlar oluyor.yeterki iste allahtan .birde ada çayı yağı var onunda faydası var.soğan suyu iltihabı dağıtıyor.incir yumurtalıkları çalıştırıyor.adaçayı yağı tüpleri açıyor.tıp ne kadar buna karşı gelsede hsg filiminden daha şerefli

soğanın beyazı sarısı diye birşey yok yemek yapılan tahtada doğradığınız her evde buluna soğan olsa yeter ayrıca soğanı ılık içeceksin canım soğuk değil sıcak değil sabah akşam 21 gün dene bi kere

ikisinide aynı anda yap sabah bir bardak ılık soğan suyu bir bardak ılık incir suyu akşamda aynı 21 gün içeceksin canım aksatmadan

süpersin canım ya bugün bütün gün forumda bu konuları didikleyip durdum.bende hsg çektirdim tüpler açık dendi oysa ki biri kapalıymış sonra lap ve his ameliyatı oldum onda da dr hanım operasyon kötü geçti tüplerin ikisi de problemli birini açmaya çalıştık dedi ama filmi gösterdiğim bir tanıdık dr tüplerinden biri açık diğerinde az tıkanıklık var dedi.hangisine inanacağımı şaşırdım.ve ben de soğan kürüne başladım bugün ayrıca eşime de adaçayı yağı aldırdım incir siparişi verdim yazın bana öyle iyi geldi ki ilaç ilaç senin sorunun neydi anlatırmısın..

kürleri aynı andamı kullandın yani sabah soğan kürü akşam incir kürü ve adaçayı yağı..nasıl bir program izledin yazarmısın lütfennnnnnnn

Kırmzıı soğan kesinlikle olmaz mış arkadaşım
Taze soğan deyip durdukları,herhalde beyaz soğan:18:
Ben sıcak içmeye başlıyorum,ne fark eder bilmiyorum açıkçası!
Adetin yedinci günü falan başladım ben içmeye,normalde on dördüncü günü olmalı aslında..ama kestim kürü şuanda..Yumurtlamaya zararı olur diye.

adetin bittikten sonra içeceksin 21 gün bu çok önemli 21 yumurtlamanada hiç bir zararı olmaz canım özele mail at bana ordan ayrıntısını veririm

özele mail at ordan sana yapman gerekenleri yazarım canım

kürleri aynı andamı kullandın yani sabah soğan kürü akşam incir kürü ve adaçayı yağı..nasıl bir program izledin yazarmısın lütfennnnnnnn

kuzucuklar adaçayını içmeyeceksiniz sadece incir ve soğan suyu içilecek sabah akşam bir bardak taze ılık soğan suyu bir bardak iyi kaynatılmış sıcak ılık incir suyu adaçayı yağı farklı bir yol sakın adaçayını içmeyin o tüpleri tıkalı olanlar için yapılan bir yöntem

canım peki,ben 26 günde 1 adet oluyorum acaba benim adet düzeni mi etkiler mi bu soğan suyu,,,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…