o kadar içtim. yine yok yine yok... bugün 33. gün. hala tık yok. test yaptım oda negatif. neden işe yapamadıki sanki bebeği geçtim bari gününde adet olaydım mutlu olurdum... off offff
canım düzelmediyse 2.bölümünüde uygula devam et sakın bırakma
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
o kadar içtim. yine yok yine yok... bugün 33. gün. hala tık yok. test yaptım oda negatif. neden işe yapamadıki sanki bebeği geçtim bari gününde adet olaydım mutlu olurdum... off offff
kızlar soğan kürü bittikten kaç gün sonra adet oldunuz?
mrb kızlar birşey soracaktım..eşim beyaz soğan almış üç kiloluk file onu kullansam olur mu?
arkadaşlar merhaba soğan kürü hakkıında beni bilgilendirebilirmisiniz.nasıl olucak nasıl yapıcaz.kullanırken o ay bebek çalışması olacakmı?
ya kızlar bu kürle halamın kızı hamile oldu,,,ama onun yumurtasımı ne çatlamıyodu,adeti gecikiyodu,,,
ben de kullanmak istiyorum ama adetim 26 günde 1 oluyor,düzenimi bozmasından korrkuyorm,
benim gibi düzenli adet görüp,soğan suyu kullanan var mı,adetlerinizde değişme oldumu,
selam kuzenin kürü ilk uygulamasındamı hamile kaldı? ibrahim saraçoğlu 3 ay yapın diyo adetlerden önce. benimde çok düzenlidir kürü yaptım daha da iyi oldu ama devamını getirmedim 1 kez yaptım heralde devam etmek gerekiyor yalnız uyguladığım ay reglim çamur gibiydi belki 1 günde öne çekiyo
İnanamadım ve umutsuzdum çünkü pkoluyum, 1 sene ilaç kullandım, ilaçları bırakınca belirtiler geri gelmişti, tüylenme ve sivilcelenme. Kistim hala duruyordu, ama kan hormon değerlerim hep normaldi şükür.
Allah bağaşlasın arkadaşım.Bir sene boyunca hangi ilaçları kullandınız acaba?
Bir diğer sorumda;yumurtalıktaki kistleriniz duruyor muydu?
Bu kürü üç dört ay yapmak gerekiyor muş..Belki devamını getirseydiniz,kistlerinizde giderdi,ama bebeğinize kavuşmuşsunuz ya ne ala:)
kızlar kesinlikle bu kürü uygulayın ben geçen ay kullandım allahın izniyle bu ay hamileyim bi kerede olsa uygulayın hiç bişey kaybetmezsiniz aksine küçücük bi yavru kazanabilirsiniz
Kızlar ben de 1.5 yıl evliyim, 6 ay korunduk ama sonrası ne kadar uğraşsak da gebe olamadım.Anne olmayı ÇOK AMA ÇOK İSTİYORUUUM! Tatile gitdim bu arada, ALlahım o kadar bebekler vardı, men de eşime baka baka kaldım, bir çocuğum olsaydı men de onla uğraşardım keş ke...Eşim diyo acele etme, senin bu stresin gebeliği engeliyor. Düşünmemek olmuyor ya, her kes çocuklu mutlu..
Bu aydan itibaren bu küre başlıcam. Ümidimi bu küre bağladım.Şimdi bir şey anlamadım, her kes bir türlü kullanır.
Adet bitdikten 7 gün sonramı ya adet bitdikten sonra?
Bende de yumurtalık tenbelliyi var. 1 ay klomen kullandım, aşırı ağrılarım olduğu için bir daha kullanmadım. İnşAllah men de hamile olduğu haberi sizinle paylaşırım!!! :79:
Allah bağaşlasın canım..
Peki pko mu vardı sizde?
Ne kadar bekliyordunuz?
Kürü uyguladıktan sonra akıntılarınız oldu mu?
Bende küre başladım ama çok yeni dün..Bakalım pek birşey yok..