- 9 Nisan 2011
- 21
- 0
bende soğan kürünü bitirdim ve incire başladım reglimin 1. günü .....çünkü incir kürü döngüyü tam içine alıyo bittiği günden bir gün sonrada soğan kürümün 2.kısmı denk geliyo eğer soğana devam edeceksen 1 . günü başla derim....soğan kürünü yaptım ama bende bi değişiklik olmadı gerçi regli günlerim düzgün 28 günde bir oluyrm çok şükür bir sapma olmadı şimdiye kadar ben sadece iltihap falan varsa diye içmiştim ama ne akıntı oldu nede başka bişi ama saraçoğluda hemen ilk kürde hamile kalmanız şart değil diyo bakalım bu ay ne olacak hayırlsı
Hmmm...bende sogan kurunun 10. gunundeyken adet oldum.Adet olunca sogan kurunu biraktim bir gun dinlenmeye aldim kendimi ve yarinda incir kurune basliycam hayirlisiyla...sogan kuru bendede akinti vesaire bi degisiklik yapmadi...sadece adet dongumu 3 gun kisaltti...bakalim simdi hastaligimin 3. gunu ile incir kurune basliycam ama simdi asil mesele ne zaman yumurtladigimi anlayabilmek...adetlerim duzensiz oldugu icin ( 13 subat-19 mart-21 nisan ) hesaplayici kullanamiyorum...su ovulasyon testlerinden alicam ama eczanelerde bulamiyorum :S internet uzerinden alicam ama ne marka alacagimi bilmiyorum...guya adetimin 3. gunu hormon testlerim yapilacakti ama 23 nisan resmi tatil diye doktorum yokmus yaptiramiyorum :S offf offff offfff !!!!!!!!