Popüler Konu Soğan kürü kullanıp hamile kalan var mı?

cnm bende yapmak istiyorum ama içemem diye düşünüyorum yaaa

ya bende yapmak istiyorum ama tadından ve mideme dokunmasından korkuyorum

canım aslında tadı çokta kötü değil.burnunu tıkayıncadarahatlıkla içilio.ama midende problem varsa benim gibi sonra inanılmaz bi ağrı oluo..bi gün çektim mide ağrısını devam edemedim.midenin sağlam olması lazım canım

canımcım,midemde gastrit var ondan aç karnına çok dokundu.bide tok karnına denicem ama hala hastalanamadım.beklicem biraz daha bide onun stresindeyim

tsk bende sogan kürü yaptım ise yaramadı incir de yaptım yine olmdı bu ay sogan suyu 4ictim simdide incir kürünü deniyecem bakalım:Saruboceq:

ben soğan kürü kullandığım ilk ay hamile kaldım rabbim herkeze nasip etsin. ve burdan bangır bangır herkeze yalvardım soğan kürünü mutlaka deneyin diye..

mrb bayanlar ben bu ay soğan kürünü adetim bittikten sonraki 7. gün başladım ve 10 gün süreyle sabah akşam yaptım acaba 15 gün yapmamış oılmam etkiyi azaltırmı sizce
adetime daha 10 gün vaR.

ben bişey soracağım be 2 sen önce 5 aylık hamileyken bebğimi kaybettim şimdi ise olmuyor bu soğan kürüne ne zman başlamam gerekiyor ve ne kadar kullanmalıyım yardımcı olursanız çok sevinirim

Kızlar merhaba konu başlığını yeni gördüm burayada yazmak istedim konu açmıştım ama fazla bakan olmamış
ben bu ay soğan kürü denemiştim adet bitiminden 1 hafta sonra başlayıp 15 gün içtim tarif edildiği gibi..
adetim düzene girsin diye yapmıştım ama adetim baya bi gecikti 39.günümdeyim..
daha önce 3 aşılama ve tüp bebekte denedik ama olmadı.. hamilelik olabilirmi sizce..
soğan kürü yapıp adet gecikmesi yaşayan var mı aranızda
:sm_confused:

Merhaba ben çikolata kistim nedeniyle gebe kalamıyorum...Soğa kürüne başladım;bugün 8. gün ve kanamam oldu az önce,yüzümde çıkan svilceler ki hiç olmazdı ben de ve gözümde kirpiklerimin dibinde suı kistleri minin minik çıktı ...
Az önce sancılarımda 2 büklüm oldum idrara çıktım yapamadım bile çok yandi ve kan geldi...Ardından tam ofise geçtim yine idrara sıkıştım fakat yine kanama ve iki üç damla idrar...Reglime 5 gün var!
Benim reglim hiç şaşmaz tm 28 gün ve hatta saatini dahi biirim ..Bu soğan suyundan oldu kesin reglmi oldum ama kesildi şimdi anlamadım n'oluyorum
Dün geceden beri içim sökülüyor sanki, sancılar vuruyor...

ArkadaŞlar benım 5 cm boyutunda kıstım var bu ay adetım 2 gÜn sÜrdÜ bıttı bende yanı perŞemde baŞladı pazar gÜnÜde ben kÜre baŞladım ama gÜnde 1 kere yapabılıyorum ıkı kere yapmak gerekıyomuŞ bende yarından ıtıbaren baŞlıyacaĞım ama doktor bana doĞ.kont.hapıda verdı kısttı olupta baŞından bÖyle Şeyler geÇen varmı yardımcı olurmusunuz

Arkadaşlar, 2 senedir bebek istiyorduk ama olmadı.Bu süre içinde bir dış gebelik geçirdim. 8 ay önce bir düşük oldu.2 ay önce de yumurtada kist oluştuğu için ameliyat oldum ve sol tüp ve yumurtam alındı. Geçen ay adetimin bitiminden 1 hafta sonra saraçoğlu'nun soğan kürünü uygulamaya başladım.15 gün diyordu sitede, öğlen ve akşam yemeklerinden önce. Ama benim midem ağrıdı 12. gün bıraktım. Ve tekrar adet görmedim, bir hafta oldu.Bakalım, yarın test yapıcam hayırlısı...

merhaba hepinize benimde 1 çocuğum var ikincisi için 4 yıldır uğraşıyorum ama olmuyor 3 ay önce laparoskopik kist ameliyatı oldum şimdi bekliyoruz bende soğan suyuna başlasam diyorum ama ameliyattan sonra ağır gelir diye korkuyorum

Ben bıraktım içmiyorum artık...ıdrarımdan kan geliyor yarın sabaha randevu aldım Dr.dan..Neden böyle oldu anlayacağım sanırım, ilk kez oldu çünkü...

Ben bıraktım içmiyorum artık...İdrarımdan kan geliyor yarın sabaha randevu aldım Dr.dan..Neden böyle oldu anlayacağım sanırım, ilk kez oldu çünkü...

kanama gelmesinin normal oldugunu kist miyom rahimi vs. temizlediğini söylüyor zaten saraçoğlu bence doktora gitmenize gerek yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…