Popüler Konu Soğan kürü kullanıp hamile kalan var mı?

meraba canım,geçmiş olsun sanada.bende aynen senin gibi içim temizlensin die yapcam soğan kürünü.memnun olmayana rastlamadım daha.hastalanmayı bekliorum.sen ne zman başlıosun.birbirimiz olan etkileri takip etsek diorum.

regl olunca mı başlıcaksın canım

Merhaba çicekcim. Benim reglim yeni bitti 5. günüm bu gün. 1-2 gün içinde başlıyım diyorum. Bu sefer birlikte yaparsak belki bir hafta yapıp bırakmam tamamlarım

Selam arkadaslar ben bu sogan kürünü 4 gündür iciyorum ama sadece bir bardak iciyorum daha fazlasina zamanim olmuyor cünki. Acaba etkisinde azalma olur mu ozamaneyvahedigeldismile

Tadida cokk kötü bence bir bardagi bile zor iciyorum ama kendimi zorlayip icsem mi ne dersiniz?

Selam arkadaslar ben bu sogan kürünü 4 gündür iciyorum ama sadece bir bardak iciyorum daha fazlasina zamanim olmuyor cünki. Acaba etkisinde azalma olur mu ozamaneyvahedigeldismile

Tadida cokk kötü bence bir bardagi bile zor iciyorum ama kendimi zorlayip icsem mi ne dersiniz?

Hiç içmemekten iyidir bence mutlaka faydası oluyordur.Tadı gerçekten kötü ben nefes almadan bir dikişte içiyordum :sinifsinif:

Hiç içmemekten iyidir bence mutlaka faydası oluyordur.Tadı gerçekten kötü ben nefes almadan bir dikişte içiyordum :sinifsinif:

Ayy sorma ama gülü seven dikenine katlanirmis bir yarin iki bardak icmeyi deniyeyim de sonra bakarim artik kolay gelsin arkadaslar.

Merhaba çicekcim. Benim reglim yeni bitti 5. günüm bu gün. 1-2 gün içinde başlıyım diyorum. Bu sefer birlikte yaparsak belki bir hafta yapıp bırakmam tamamlarım

evet canım bırakma zaten.ben daha regl olmadım.sen başla canım.bende arkandan gelirim.

Bugün start verdim arkadaşlar.Yalnız çok zorlancam belli :sinifsinif: Benim o kadar da düzenli saatte olucağını zannetmiyorum Yemekten önce değilde gece yatarken içebilirim gibi. Önemi yoktur herhalde...

Bugün start verdim arkadaşlar.Yalnız çok zorlancam belli :sinifsinif: Benim o kadar da düzenli saatte olucağını zannetmiyorum Yemekten önce değilde gece yatarken içebilirim gibi. Önemi yoktur herhalde...

canım bende ,bugün yarın adet olcam ama stresine girdim.olmıcam gibi gelio.bende başlayım diorum.olmamıda kolaylaştırır.sen tok karnına mı içiosun.daaha hiç içmedim de aç karnına içemem gibi gelio.yapan ve faydasını gören arkadaşlar tok karnına içsek olmaz mı acaba

canım bende ,bugün yarın adet olcam ama stresine girdim.olmıcam gibi gelio.bende başlayım diorum.olmamıda kolaylaştırır.sen tok karnına mı içiosun.daaha hiç içmedim de aç karnına içemem gibi gelio.yapan ve faydasını gören arkadaşlar tok karnına içsek olmaz mı acaba

cicekcim ben ibrahim saraçoğlunun sitesinde öğle yemeğinden ve akşam yemeklerinden önce diye okumuştum. Bende çok açken içemem. Akşamkini gece yatmadan önceye aldım.Düşününce yine aç oluyorum aslında.Dün birde tam süzmemişim içinde soğanın zarı kalmış bayağı mide bulandırdı güzel süzüp içilmeli aklında olsun cnm.Bence başlamanda bir sakınca yok ibrahim S. sitesinde başlanma zamanı ile bir yazı göremedim ben.Sende bir bak cnm yinede.

canım daha önce bakmıştım.kistler için başlama zamanı adet bittikten sonra.ama temizlensin die içecez ya.zamanı önemli diil gbi gelio.ben denedim bugün öğlen yemeğinden önce içtim.ama çoooooooooooook kötüyüm.midem acayip ağrıo.sanırım tok karnına yapabilcem.ama faydası olcaksa tabi.tok karnına içen yok mu acaba ne gibi sonuçlar aldılar.

deneyerek bi şekil yapcas canım

Selam kizlar, aranizda bu kürü 2 ay pes pese yapan varmi? sizce bir zarari olurmu?

Selam kizlar, aranizda bu kürü 2 ay pes pese yapan varmi? sizce bir zarari olurmu?

bu kürden sonra incir kürüne başlanıyor diye biliyorum,bende bugün başaldım bakalım 15 gün kullanıp incir kürüne başalıcam inşaallah.eşimede havuç kürü ve bal+polen+arısütü bu üçlü karışımı uygulıyorum.Bu ay pek azimli başladım bakalım hayırlısı ile bunlar vesile olur inşaallah da RABBİM hediyesini gönderir hepimize :Saruboceq: aminnnnn....(bu soğan ve incir kürünü uygulayıpta hamile kalan varmı ?)

arkadasım baska yerdede klomen kullandım o ay hamile kaldım yazmısın yasakkelime bizi aydınlatımısın hangisinin etkisi oldu

evet klomen kullandım ama soğan kürüde yaptım çünkü klomeni aylarca kullanıp hamile kalamayan var klomen sadece yumurta oluşumunu sağladı soğan kürü içimi temizledi ve rahmimi gebeliğe hazırladı diye düşünüyorum

Çiçekcim sorma cnm dün yapamadım bu günde ancak gece yapabilcem bende istikrar yok galiba yaa. Ama napıyım günde iki kere zor mu oluyor ne sen başladın mı cnm?

canım ya ben aç karnına yapamıorum.denemk için sadece bi kere içtim.bütün gün midem ağrıdıçok kötüydüm.sen aç karnına mı içiosun.arkadaşlara sordum tok karnına içim mi die.cvp veren olmadı.henüzz başlamış değilim

evet klomen kullandım ama soğan kürüde yaptım çünkü klomeni aylarca kullanıp hamile kalamayan var klomen sadece yumurta oluşumunu sağladı soğan kürü içimi temizledi ve rahmimi gebeliğe hazırladı diye düşünüyorum

canım ben denedim ama aç karnına içemiorum.tok karnına içsem olur mu.sen nasıl yaptın miden ağrımadı mı.benim mideme dokunuoama yapmak istiorum

canım ben denedim ama aç karnına içemiorum.tok karnına içsem olur mu.sen nasıl yaptın miden ağrımadı mı.benim mideme dokunuoama yapmak istiorum

aç karnına daha faydalı olur diye biliyorum ben tam 15 gün sabah akşam aç karnına içtim hayır midem ağırmadı idare etmeye çalış çok zorlamıyorsa

canım ya ben aç karnına yapamıorum.denemk için sadece bi kere içtim.bütün gün midem ağrıdıçok kötüydüm.sen aç karnına mı içiosun.arkadaşlara sordum tok karnına içim mi die.cvp veren olmadı.henüzz başlamış değilim

Çiçekcim bende çok hakkıyla yapamıyorum aç karnına da içtim tok karnınada İbrahim S. sitesinde yemeklerden önce diyordu.Benim midem ağrımadı. Ağrı yapıyorsa çok zorlamasan mı acaba dokunuyor olabilir cnm. Aslında tokkende yapsan işe yarar bence hem midene de dokunmaz.

X