Popüler Konu Soğan kürü kullanıp hamile kalan var mı?

Ben bıraktım içmiyorum artık...İdrarımdan kan geliyor yarın sabaha randevu aldım Dr.dan..Neden böyle oldu anlayacağım sanırım, ilk kez oldu çünkü...

tatlım kum döküo olabilirmisin benimde idrarımdan kan geliyodu yapamıyodum ölüyodum wcye çıkıcam diye

Kanama rahmimden gelmedi,idrarımdan hala geliyor...Dr.a gittim tabiia ama jinekoloğuma söyleyemedim soğan suyu içtim diye, idrarımdan kan geliyor dedim benim branşım değil üroloğa git dedi..Yine baktırdım kistlerimden biri büyümüş 4 mm daha 1o günde yani...8 gün içmiştim soğa suyunu :KK43:

ben bişey soracağım be 2 sen önce 5 aylık hamileyken bebğimi kaybettim şimdi ise olmuyor bu soğan kürüne ne zman başlamam gerekiyor ve ne kadar kullanmalıyım yardımcı olursanız çok sevinirim

slm sogan kürüne adetin 15 günü başlaman gerekiyor 15 gün kullanacaksın ara verip tekrar başlayacaksın ibrahimsaraçoglunun sitesindede öyle yazıyor BEYAZ sogan olacak

Üşütmüşüm bol bakteri çıktı tahlilde...mesanemde enfeksiyon olmuş....yani soğana bağlı değil sanırım Dr.lara soğan suyu içiyorum demedim çünkü...Bir hasta vardı dün muayenehanede,ameliyat için son tahlile gelmiş...15 cm çikolota kisti için ameliyat olacamış -1 hafta önce görmş dr.Bayan benden önceki hastaydı,muayene oldu çoktı kist mist yok gitmiş dedi Dr.ameliyat iptal dedi...
Hiçbişey kullanmamış, anlamıyorum ben bu işi...Yumurta kadar kistim vardı gitmiş dedi...

kızlar mrhb. öncelikle soğan kürü gerçekten çok faydalı olduğuna inanlardan ve rabbimin izniyle banada faydası olan bi kür. benimde kistim vardı 3,5 4,5 arası oynuyordu. doktor çocuk istiyoruz diye doğum kntrl hapı önermedi biraz bekleyelim görelim dedi. belirli aralıklarla kntrole gidiyordum. ayrıca benim kistim sağ yumurtalıkta idi ve de çok şiddetli ağrı yapıyordu ayağımın altında sıcak su torbasıyla otururdum bütün gün. içtiğim ağrı kesicilerinde hattı hesabı yok . neyse soğan kürünü bana öneren oldu. bende bi deniyim ne kaybederim ki dedim. ve o ay 15 gün uyguladım . ama bi baktım adet olmuyorum . testler falan derken hamileyim ve kistim de yok olmuştu.. şuan rabbimin izniyle 19+5 günlük hamileyim kistim de gitti. diceğim şu ki inanın ve sabırla deneyin ilk ay olmasa ikinci ay kistinizi yok ediyo emin olun

Nagıahn canım bende ıÇmemeye karar verdım sana Özeldende yazmıŞtım kısmet bakalım ya ınıcem ya Çıkıcam bu sonuÇtan

cnm dene lütfen öncelikle rabbim den şifa elbette. ama inanın bu soğan suyu kadının rahmi için yaratılmış adeta. iltihabı söküyo rahmi yeniliyo kisti yok ediyo gebeliği sağlıyo . hiç bi yan etkisi yok ve bi çok ilaçtan daha iyidir.

evet canım deneyeceğim bakalım inş.iyi sonuçlar alırım benim adetlerimde düzensiz sende de varmıydı

ben de uygulamak istiyorum ama adetim 7 gün gecikti hala olamadım nasıl beklicem bitiminden sonra 7 günü olamıyorum ki:KK43:

merhaba kızlar.bende pko var ve bende soğan kürü kullanmak istiyorum fakat tarifte klorsuz su falan dio birde hangi soğanı kullanıyoruz ben tam bilmiorum lüüüüüütttfenn yardımcı olun.kullanıp faydasını görenler nasıl hangi soğanı kullndı ise yardımcı olabilirmi bana.şimdiden teşekkür ederim.

merhaba kızlar.bende pko var ve bende soğan kürü kullanmak istiyorum fakat tarifte klorsuz su falan dio birde hangi soğanı kullanıyoruz ben tam bilmiorum lüüüüüütttfenn yardımcı olun.kullanıp faydasını görenler nasıl hangi soğanı kullndı ise yardımcı olabilirmi bana.şimdiden teşekkür ederim.
merhaba..bende de pko var ve bende burdakileri okuyunca sogan kürü yapmaya karar verdim..ins faydasini görürüz..suyu bilmiyorum ama beyaz sogan orta boy olcak..ibrahim sarac oglunun sitesinden bak istersen..sogankürü die yaz o cikar

herkesin sorusu kürü kullanma dönemi yumurtlama dönemine denk geliyor gebelik olursa çocuğa zararı olur mu diye hayır arkadaşlar hiç bir zararı yok benim yumurta takibimde yapılmıştı adetin 7.günü başladım 15 gün yaptım adetin 21.günü bitti bu arada benim adetin 14.günü yumurtam çatladı ve o gün hamile kaldım zaten döllenme olduktan 10-12 gün sonra bebek rahme yerleşiyor rahme yerleştikten sonra kese oluşuyor rahme yerleşme dönemindede kür çoktan bitmiş oluyor

hasankeyf merhaba.eğer benmde soruma cevap verirsen çok sevinirim.ve bebeğin hayırlı olsun.

merhaba..bende de pko var ve bende burdakileri okuyunca sogan kürü yapmaya karar verdim..ins faydasini görürüz..suyu bilmiyorum ama beyaz sogan orta boy olcak..ibrahim sarac oglunun sitesinden bak istersen..sogankürü die yaz o cikar

evet beyaz soğan dio ordada.fakat mesela dışı açık kırmızı içi beyaz olanı varya kuru soğanın o olmuyomu acaba.ya deli olcam kafaya taktım bi türlü emin olamıorum.resimli gösterseydi keşke i.saraçoğlu:)

katre06 evt kullanalım beraber 3 ay.sonra faydası olup olmadığını da burda hebrleşerek yazalım olurmu.inş faydası olur.

katre06 evt kullanalım beraber 3 ay.sonra faydası olup olmadığını da burda hebrleşerek yazalım olurmu.inş faydası olur.

tamam canim ben dün regli oldum..ben basliycam iste bakalim ins faydasi olur son umudum bu..sen nekeadarlik evlisin ve nekadardir bebis istiyosun

evet beyaz soğan dio ordada.fakat mesela dışı açık kırmızı içi beyaz olanı varya kuru soğanın o olmuyomu acaba.ya deli olcam kafaya taktım bi türlü emin olamıorum.resimli gösterseydi keşke i.saraçoğlu:)

canim vesvese yapma..normal beyaz soganlar varya onlardan iste orta baoy 4 e bölüp 2 bardak kaynamis suyla 5 dk kaynatip mutlaka ilik olarak icecez sabah aksam yada öglen aksam

X